💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 13 (ФИНАЛ) (09.12 - 17.12)

• 69 864
  • 1 489
  •   1
Отговори
# 120
И напълно предвидимо, Калоян отбелязва поредната си четвърта загуба на индивидуална битка и защото му е първата елиминационна, аут! Може и да пръхтеше, че е надвил женската коалиция с неговите приказки за смелост и битки на арената, ама член на тази коалиция го отстрани къде? точно на арената. Тежко.
Още ли не сте преживяли разпада на тая женска коалиция Joy
Всеки коментар е огън и жупел по Калоян
Joy
Още ли адресирате и ви интересува всеки мой коментар Joy

В отговор на това че битката била за Анджи, тези 10 минавания през обръчи и лостове за първи път виждам да се представят като женски битки. Joy

# 121
А, наказания, чудесни финалисти.
Не им е мястото там и на Анджи и на Калоян.

Глупости, когато препятствието е непреодолимо какво да се прави? Вината е на организаторите. Според теб кой от другите ще мине пет пъти това трасе, че и с жилетка, ако е мъж?

# 122
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Аз бях за Калата, обаче това момче някак винаги се омазва накрая на битката. Все нещо става - или му се схваща кракът, или се удря лошо, или не може да се справи с пъзела... Все нещо малко не му достига и никога не печели индивидиуални игри.
Ралица и Димо за първи път прегръщат някого за 6 сезона, явно нещо са се поразмекнали.

Дано сега Анджи наистина заиграе срещу М и Д. Тя по принцип по принуда в предния епизод се съюзи с тях, защото се почувства нежелана от останалите, иначе си личи, че не иска да играе с тях.

# 123
Много рядко се случва Димо и Ралица да се разчувстват, като си тръгне някой. Интересно защо не са с всички такива. Още не мога да забравя безразличното изпращане на Караолис, който беше изпаднал в нервна криза тогава. И според мен тук просто показа Ралица специално кои са били нейните фаворити за голямата награда. Нищо, че на баш продуцента не са.

# 124
Калоян беше обречен още в началото с компонентите на битката. Нищо силово нямаше, типична женска битка, че и пипкавост и сръчност решаваща накрая (нещо, което мъжете ги няма много) Калоян докато закопчаваше жилетката беше първи стигнал и последен тръгна на висилката.  Похабяват страхотни играчи и нищо не е равностойно, изборно на продукцията.
Отделно гумите, жените се провираха лесно през тях, Калоян минаваше отдолу и повдигаше, заради жилетката не можеше да се завре през нея да мине и според мен това не беше предвидено, в движение са видяли гафа и решили да пълзи и вдига гуми да минава с тази жилетка мокра и тежка.
Все пак успя и на последното с кръговете, но...просто всичко останало му изяде време. Нищо нямаше за него, поне гъбки да бяха сложили, а не тунела с гумите. Всичко беше против Калоян.
Във всички игри помагаше на племето и ги буташе напред. Нито си е пестил мнение, нито се е правил на някакъв. Харесваше ми . Достойно прие и отпадането. Беше му ясно. За мен той беше един от най-подготвените и добри на терен по всички игри. Жалко за Калоян, жалко за ентусиазма му, жалко за всичко.
Да не говорим, че поне имаше да плакна око в този смотан каст визуален на мъже. Най-привлекателен за мен беше той, че и по плочки....ехххх, Кала, Кала(((
Всичко най-хубаво в живота, прекрасен млад мъж!!!

# 125
  • На Изток от Рая
Сигурна съм, че Деси много я е яд, че не си поиска наказание, но пък и Димо не ѝ подсказа...

# 126
Анджииии!Браво моето момиче!Заслужаваш още повече!Много съм доволна,че победи в тази битка!Анджи ми е фаворит още от първите състезания. Харесва ми,че мисли, умна е и пряма.Как успява само да се събере,въпреки,че душичката й плаче!?Дано й се осигури малко спокойствие и внимание. Противопоставя се  на моите фаворити,но сега дано не се обърне срещу тях и да продължат заедно до финала тримата.На финала да спечели  най-можещия.Гешев за мен е подъл и хитър.Раду за мен  е нагъл и хитър.

# 127
Аз, нали вече доверие в продукцията нямам никакво, малко се съмнявам как докато нареди 9 диска Калоян вървеше без проблеми, а после два пъти му падат, когато трябва само да се върне. И колко време загуби за да го настигнат... Ми малко ми е съмнително, я са преснимали, я разбалансиран диск нещо са му дали...
Иначе браво на малката, боец си е.

# 128
Браво на Анджи. По-гаден начин отпадна Деси.
Съчувствам на Гешев, че пак остава сам.
Логиката на Микяй е...🤯🙄
Подкаста с Поли не е лош. Изненадах се за това със счупването. Лекарите не са свьршили работа съвсем както трябва явно.Чудесно говори български, особено за дошла в гимназиална възраст в България. Подобри ми се мнението за нея.
Изгледах и Стан с няколко паузи. Има някаква странна логика (както и в играта) и евентуално не е с най-острия ум. Но пък изглежда много упорит и незлоблив човек. Бих полудяла, ако трябва да върша нещо с него обаче. Каза, че в подсказките с Борисенко Добрин е имал общо с даването на идеята. Не е невъзможно, но чак толкова?

# 129
Нямаше как да оставят двамата без резервно колело. Затова бързха да разкарат Деси и Калата
Добре де, как точно продукцията разкара Деси и Калоян в тази битка?
Деси се отказа сама. Анджи не беше по-добре от нея здравословно. Беше на елиминация, вчера стоя час и половина на онези колове. Анджи победи Калоян на косъм. Тя изоставаше. Просто имаше и късмет в последните секунди буквално. Какво общо има продукцията? Ако ринговете на Калоян не бяха паднали, победител щеше да е той. Не му ги е съборила продукцията, че да се върне Анджи и да помага на Мартин и Добрин.

# 130
Никакви пристрастия не са показали Ралица и Димо- те са актьори и подобен сюжет за тях не е проблем.  
Според мен , Сценаристите са преценили, че с първите отпаднали от последните оцелели е добре да има и доза емпатия, да се види и човешкото лице на ИВ чрез Водещите.
Който и да беше отпаднал, Водещите щяха да разиграят този сърцераздирателен етюд.

# 131
Успех на Деси и Калоян. Дано извлекат положителни последици и успеят занапред.

# 132
  • София
Кефи ме Гешев как не се издава какво му е--усмихнат установява, че и двамата му съюзници са аут.

# 133
Оф, какво се правите, че не разбирате какво означава, когато някой говори за равенство между мъжете и жените? Става въпрос за права, не за това, че са еднакви по сила или каквото и да е...

Калоян изгуби супер много време да си слага и маха жилетката. Отделно му пречеше да се засилва. Отделно натежа с поне още 5 кила от водата. Това вече не е равенство. Няма да коментирам игрите, в които на жените даваха да се качват на варели, защото нямат сила да се покатерят по стените на високо. Във Фермата се слагаха тежести като % от теглото на играча, а не като тука... мъж ли е, с жилетка е.. малко дискриминационно сякаш. Даже се чудя как в битката между Силвия, Раду и Павел не ги караха да са с жилетки, нищо, че Павел беше 40 кила с мокри дрехи.

# 134
  • София
Много ще ми е драго да му посърне усмивчицата на Мартинчо, както се е зарадвал на смутения Гешев! Анджи да събуди здравия си разум...

Общи условия

Активация на акаунт