💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 13 (ФИНАЛ) (09.12 - 17.12)

• 69 875
  • 1 489
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Ралица и Димо ги виждам за първи път да прегърнат някой редови участник...
Жалко за Калата и Деси, бяха силни на терен...

# 136
Кой пак е сгазил лука Joy

# 137
  • София
Анджи и от тая коалиция ще се изметне, супер.
Утре ще е интересно май, освен ако не са монтажи за промото само.

# 138
Ще номинират 4, за да отпаднат 2. Т.е. дуо сурикати да могат да се спасят, ако и двамата са номинирани.
Най-много искам утре да е аут Мики малкия мишок. Поне Раду да има още един шанс да обърне играта с някого.

# 139
Последната седмица е най-малоумната за гледане. Ралица и Димо обясняват каква е стратегията за сваляне на Мартин и Добрин на трима номинирани, двама от които отпадат 😅😅😅

# 140
Аз от цялата работа чакам с нетърпение да видя отпадането на Микяй. Толкова безгласен и неадекватен човек, няма място на финали, полуфинали и въобще той и Маги отдавна трябваше да са аут!

Последна редакция: пн, 09 дек 2024, 22:41 от Ели-Мели

# 141
Аз смятам, че има някаква намеса от продукцията, но не подкрепям схващането, че абсолютно всеки ход е режисиран от тях, и в този сезон, и въобще през годините. В този ред на мисли ми е трагично мило как всичко е в полза на Мартин и Добри и в абсолютен противовес всичко е срещу Гешев. Горкият имаше си идеална коалиция, която заряза неизвестно защо за Анита, която малко след това отпадна от племето, отиде при Храбрите и аха да детронира Марти и Добри и го изтеглиха в ново племе, до обединение стигна и аха отново да направи нещо срещу тарторите и...главните му съюзници отпаднаха...на всичкото отгоре някъде по пътя качи и едни 10 кг..Аз съм си за него де, този лош късмет е типично в мой стил Grinning

# 142
  • Буркина Фасо
сега беше момента да номинират един от двамата. ако Добри беше на мястото на Калоян мшсля че беше пътник.
за пореден път не си изиграват правилно картите.

# 143
Сега предстои да направят най-голямата тъпотия след тази, че позволиха двамата да ги въртят както си искат, а именно: да номинират Мартин срещу Добрин. И който и да спечели, обира на другия грошовете и си избира претенденти за финалната битка.

# 144
Аз наистина не знам кой искам да спечели. Може би Раду има най-голям хъс и се раздава. Харесвам и Гешев. Останалите мъже се държат от самото начало като мишоци. И естествено по-качествени състезатели отпаднаха заради стратегии. Харесвам и Анджи, борбена и интелигентна.

# 145
  • Буркина Фасо
какво ще се случи ако всички поискат да си купят имунитет ?

# 146
  • София
Колко ли струва имунитет тоя сезон?

# 147
Направо получих сърцебиене на тази битка , не знам какво толкова се вживях . Браво на Анджи , не вярвах , че ще бие и то двамата ми най- неприятни играчи. За мен това е финалната битка на която се изкефих на макс. Вече да побеждава който иска

# 148
Е то остана и да не бие с тея жилетки за Калоян Joy
А Деси сама се би Joy

# 149
  • На Изток от Рая
какво ще се случи ако всички поискат да си купят имунитет ?
Нямат толкова пари ВСИЧКИ 😀. Предполагам над 300 гроша струва имунитетът, а Добри си има за без пари даже

Общи условия

Активация на акаунт