💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 13 (ФИНАЛ) (09.12 - 17.12)

• 70 065
  • 1 489
  •   1
Отговори
# 300
  • Варна
Ох, да. Как можах да забравя

# 301
Раду има да връща на Гешев за ратурянето на заверата с Павката.

# 302
  • На Изток от Рая
Ха, набиха канчето на Императора 😀 и приближения му

# 303
И каква е последицата за Добрин, защо никой не му би канчето, трябваше да му вземат сабята или там, с каквото разполага. Просто негледаемо наистина..

# 304
  • София
Мартин е класическо були.

# 305
Добрин и Мартин са страхотни !А за мен Анджи на всичките си добри качества е ограничена.

# 306
Е, това ли беше ПОРИЦАНИЕТО??? “ О, ужассс😵💫😵💫😵💫лош, лош Добрин???” - каза Ралица едва скалъпвайки изречение от справедлив гняв🙃 Други /Момчил например/, ги разпъваха на кръст, смачкват / Гешев за кг/!
Изобщо какво се опитаха сега- да вместят Ехото Добрин в галерията на жертвите на Продукцията! Силно аматьорски опит на Продукцията, и също по аматьорски- жалък🤨

Добрин и Мартин са страхотни !А за мен Анджи на всичките си добри качества е ограничена.
Така е- страхотни са, като антигерои и лицемерни средно качество състезатели, наистина са страхотни. Страхотни са  за низките цели на Продуцентите- интерес на всяка цена😉

# 307
Абсолютна трагедия и наистина беше подигравка с нас това даване на победата. И Раду и Мартин се усетиха за това, че Добрин крие нещо… Разочаровах се, че не последва поне някакво наказание или малко по-сериозни думи от Ралица.

# 308
Анджи ще си "плати " за предателството.

# 309
Значи Ралица издава Анджи, че има коалиция срещу Мартин и Добрин, в резултат на което Добрин решава да подари победата на Мартин. Не, няма намеса, всичко е гениална стратегия Rage

# 310
Микяй щял да гласува за Раду, който му заяви, че ще ги пази с Маги... Нямам думи

# 311
И Маги си смени мнението за 268 път от началото на сезона.

# 312
Маги пак се отметна... за кой ли път този сезон. Като й се налага да мисли и почва да я боли главата...

# 313
Не намирам нищо страхотно в Мартин и Добрин. За мен имат социопатско поведение, нетипично за спортист. С цената на всичко... За мен играта е удоволствие. Тези младежи го превърнаха в някаква драма на първично надиграване. Отвращават ме. За публиката ще си останат дребни ментраджии. Да се бяха хванали за три месеца всеки можеше с лекота да изкара 40-45 хил.лв., ако са наистина толкова умни. Или разчитат, че някой ги харесва? Да, някои дребни души, които считат че животът и измама... Толкова попилян потенциал. Жалка работа. А за Маги и Микяй- имат повод да се размислят треньорите им, а на Маги и родителите. Как пък не можа това момиче да се ориентира? Може би това, че са тренирани да се подчиняват на авторитета на треньора, тук ги пречупи пред гномите. Толкова без характер хора. То с мятане на "българска" торба само не става. Въпреси че за Хамерика Маги може и да си е съвсем добре. Ще си популяризират с тате школата с нейното отиване напред в играта. Ще си сложат "успеха" и в сайта и рекламите. За местните това е добра история, която продава.

# 314
Анджи добре си усигори да не я номинират днес ,защото като нищо ще изгърми срещу титана Гешев и ще и прибере той грошовете.Хитро постъпи ,да не и ги вземе някой.

Общи условия

Активация на акаунт