💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 13 (ФИНАЛ) (09.12 - 17.12)

• 70 052
  • 1 489
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Абе какви треньори, кви пет лева. Това шоу не трябваше ли да е за нормали хора с добра спортна подготовка, а не олимпиадата на варелите, на която неконтузен не остана?
Аз като им гледам белезите по телата, в комплект с униженията, които търпят от непрестанно нахокване от страна на продукцията, незабавното издаване на дори и минимален зародиш на стратегия, се чудя на акъла на тези, които тепърва ще им вържат да се запишат за кастинг. Вероятно само ей такива само като Маги и Мики, паднали от луната.

# 691
  • София
Анджи си достигна вече максимума в играта и сега с когото и да играе ще си отпадне гарантирано,просто и чериримата оставащи са над нейната категория на каквато и битка да дадат (а тази конкретно й покрива всичките слаби елементи). Сигурен съм обаче, че няма да е срещу Раду (някак си този стори-лайн се изгуби отдавна, друго май са замислили), по-важното обаче е този срещу когото тя ще играе дали ще носи жилетка JoyJoyJoy

# 692
  • Буркина Фасо
Днес само един ли ще отпада?
май споменаха, че днес ще има 1 номиниран. той вероятно ще играе с дребната и ще отпадне един.
няма как да отпаднат и двамата. но алкохолика може и да извади някое тайно оръжие и да ни закОпа  Simple Smile

# 693
Анджи си достигна вече максимума в играта и сега с когото и да играе ще си отпадне гарантирано,просто и чериримата оставащи са над нейната категория на каквато и битка да дадат. Сигурен съм обаче, че няма да е срещу Раду (някак си този стори-лайн се изгуби отдавна, друго май са замислили), по-важното обаче е този срещу когото тя ще играе дали ще носи жилетка JoyJoyJoy
Да, де да, но колко ще му бъде тежка жилетката, а?😁

# 694
  • Буркина Фасо
на нея трябва да дадат жилетка за да изравнят килограмите. Smiley

# 695
Днес само един ли ще отпада?
Мне и двамата и победителя и победения. Нови изненадващи правила

# 696
Няма да бъде следващият сезон All stars. На кастингите (поне при Гешев и Калоян) щели да бъдат състезания на трасе, което се минава по двойки, така че нещо друго готвят.
Може би ни готвят за семейни Игри на Волята😉 Ето, Добриновата годеница щом се готви усилено, сещам се и за Джаферовите🤣 и Алекса и съпруга… Супер сблъсък, цял отбор Злодеите или Хитрите🙂🙂

# 697
И виолетка с щерка, джеферовичи също, МиД разбира се, то по-двойка от тях няма....пфууу все неприятни двойки Joy
Да ги съберат всички в големия варел и да не ги пускат да излизат Joy

# 698
Не ми се гледа сезон с двойки,толкова ще е безинтересно. Откъде тръгна тази новина?!

Въобще не съм съгласна да има грошове и предмети в трета фаза.Искам всички да са с равен старт и да вървят напред участниците,които си спечелят битките,а не заради грошове и 5 амулета в гащите.

Догодина ще му дам шанс, но в момента,в които усетя пак накъде вървят нещата, го спирам. А не както сега,да гледам (макар,че вече пропускам епизоди) с мъка и горчивина.

Изгледах подкаста с Микяй - мрън,мрън,много съжалявал сега.Голяма грешка направил,че играл с МиД.Ама Мартин много му се мазнел,правил му се на голямо приятелче и въобще нямал представа какво всъщност говори зад гърба му на синхроните.

Ами така е,Микяй,като си хем глупав, хем страхлив. Бил се пазил от битки,моля ви се. АМА ти там не отиваш,за да се пазиш от битки,отиваш там и ходиш на битки,за да печелиш грошове и да се доказваш на зрители и участници,че си силен и можещ. Голям смешник!!!

# 699
Инфото за трасетата по двойки е от Чакалcast с гост приятелката на Гешев. Но само го спомена, не е давала подробности и не е ясно каква ще е идеята.

# 700
Аз съм сигурна, че Добри ще изхарчи всичко за Мартин. Верен приятел му не само в игрите, а и извън тях. И аз искам да имам такива верни приятели, които да ме подкрепят във всичко. Евала на Добри! Най-положителното му качество! Добър е и на терен.

Очаквам Анджи-Раду да са на битка днес.

Колкото и да плюят по МиД другите участници, виждат колко е непоклатима подкрепата на Д към М.
Те двамата ще си останат френдчета, фокато другите в момента са яхнали вълната на хейта върху тях и хейтят и те.
Играта си е игра. Свършила е отдавна. Победителят е ясен. Хейта ще свърши седмица след игрите. Но чистото приятелство между М и Д или по скоро на Д към М ще си остане.
Добре де не се ли усещаш колко неадекватни са разсъждения , че самите участници , които са били там с тези играчи толкова време сега са повлияни от хейта на леля Гена и чичо Петьо във фейса и са яхнали вълна на критика срещу двамата. 
Същата теория развиват и двете семпли момчета -виждаш ли много хийтъри има.
Разбирам да кажеш игра е всички средства са позволени щом продукцията допуска , но тук страшни аргументи давате в подкрепа на двойката.
Просто са си подли , подмолни , а Мартин надменен , което продукцията добре е уловила , като качества и си вдигна рейтинга .

# 701
Много по-готино ще е да са по "тройки"- Мики с Маги и съпруга и т.н.

# 702

На финала всички са с 0 грошове или по някаква причина неизползвани. Няма предимства.

Дяволо, на твое място не бих се обзалагала. Това е сезон-изненада със специални, височайши участници.  Mask

# 703
Много по-готино ще е да са по "тройки"- Мики с Маги и съпруга и т.н.

Ето идея - сезон в ОнлиФанс.Да ходят на битки дибидюс голи и да печелят предмети - дилдо,вибратори.Да си ги ползват на съветите със здраве.
Вече всичко очаквам от тези бездарници Продукцията.

# 704
  • София
Инфото за трасетата по двойки е от Чакалcast с гост приятелката на Гешев. Но само го спомена, не е давала подробности и не е ясно каква ще е идеята.
Хм,тука има нещо,защото и в Надкаст го споменаха.
Щом е с гост приятелката на Геш,ще го гледам,мерси за инфото.
Този сезон ги отсвирих,защото те са приятелчета с дуото и бяха субективни.

Общи условия

Активация на акаунт