💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 13 (ФИНАЛ) (09.12 - 17.12)

• 69 975
  • 1 489
  •   1
Отговори
# 795
Не че нещо... ама...:
Калоян с 15-килограмова жилетка:

Мартин със "същата" жилетка:

# 796
То това вътре и с пух може да е пълно. Да му топли да не вземе да настине. В случая сигурно охлажда Grinning той нали се чудеше защо не може да си я нахлузи без да я отвързва, както е гледал предишни участници, ами щото не е тежка, ето за това Joy

# 797
  • Варна
Празни приказки от водещата
Анжи вика: Мартин е един от фаворитите
Мъжът ми: Да във тоя Сезон гъбеният 🤣

# 798
Да не настине мамин златен шушку 😂🤣😂😅🤣

То това вътре и с пух може да е пълно. Да му топли да не вземе да настине. В случая сигурно охлажда Grinning

# 799
Сега предимства ли ще си купуват?
Аз изпуснах нишката , останаха ли грошове на някой?

# 800
Пак се почват високопарните думи на Раду.Айде пускайте близките им ,да ги чуем и тях

# 801
Хванах края на битката и си личеше, че няма 15 кг тази жилетка. И защо за гъбки и варели нямаше жилетка, а Калоян по халките преминаваше и имаше възможност при падане да се нарани?
Спрях го, не мога да слушам на Ралица простотиите. Нито ми се гледат физиономиите на онези двамата
.
Не, всеки ще има разговор с най-близките си хора.

Последна редакция: чт, 12 дек 2024, 21:59 от midnight__sun

# 802
По антипатичен претендент за титлата не съм гледала в сезоните. Замислих се защо? Защото говори с една такава ехидна усмивка с чувство за превъзходство. И въобще откъде накъде ще кръщават участниците с монархически титли? Властелинът на плъховете.
На мен и ми е малко плашещо как очите му винаги са ледени, докато се усмихва така мазно. Изобщо не изглежда искрен, когато се усмихва.

# 803
  • София
Добрин има 130 останали, сигурно ще му дадат да стартира една крачка пред останалите на полуфинала JoyJoyJoy

# 804
Ако бях спечелила на такава битка, нямаше да се хиля като ряпа, а да ми е неудобно.

# 805
Е, по-нагласено няма как да стане- три минути...предимство... Честно, не разбирам продукцията, освен да са им деца или любовници. Толкова е нелепо всичко това...
Приятелката на Маргарин много хубаво  момиче. И братята. Даже танцуващата майка и бърборивата баба. Изглеждат нормални хора. Какво му е на това момче?

Последна редакция: чт, 12 дек 2024, 21:56 от victoria vassileva

# 806
  • София
Предлагам следващия сезон да е разделен да мъжки и женски, че ми омръзна с оплаквациите на някои жени, угодия няма. Ако не ги смятат за равни "от къде накъде, ние да не сме по-слаби" но когато играта не им отърва "защо силови игри, мъжете защо не са кавалери, ние все пак сме жени" Нека се изправят жени срещу жени и мъже срещу мъже и да се свършва тая драма! Никой не я е бил по главата Анджела първо да отива в друго племе, после да го играе ощипана защо нея трябва да номинират като новодошла, хиляда пъти да си сменя мнение и съюзници и на финала да си избере Мартин за противник, защото изведнъж Раду й станал много мил и драг. Щях да пропусна "браво Марто!" 🙂
Соме, що не сии... Kissing Heart
И аз викам: "браво Марто", че "спечели поредната ти подарена игра!"

# 807
Гледайки битката, си мисля, че вместо на Мартин трябваше да дадат жилетка на Анджи. И много малко й бяха разредили гъбките. Animal Speak No Evil За all stars, ако се навие,  да й ги сложат на 3 метра разстояние една от друга. Animal Hear No Evil

# 808
Яко са им раздрусани нервите.
Майката на Мартин танцува само, още не се знае коя е, нищо не е казала / не ме кефи решението й на фриволност, нелепа ми е, може би мазният й син е допринесъл и нея да не я харесвам /, а тези реват ... всичките.
Виж бабето беше трогателно.

# 809
Защото… цитирам Димо: “Пазим си финалистите”.
Няма смисъл да коментирам повече.

Гледам на запис.
Мазния защо няма жилетка на "гъбките" и на варелите???!?!?!?!?!!? 😡

Общи условия

Активация на акаунт