💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 13 (ФИНАЛ) (09.12 - 17.12)

• 70 092
  • 1 489
  •   1
Отговори
# 1 155
  • София
Според мен ол старс сезона, трябва да бъде преди стандартен сезон, т.е. в една година да ги има и двете. Ол старса  е ясно, че ще е само от топ играчи и топ лачени варели, предполага се, че няма да има реки, блата и изолатори, а само лукс резиденция, понеже не са много участниците и не е нужно да се губи излишно време в ала-бализми и битовизми.. Така, че аз ги чакам  заедно.

# 1 156
  • Stockholm
Искам да е ол Старс и Маргарин да го смачкат психически Мартин, Алекса, Виктория, Виолетка, Джеферовичи, абе как си трябва!

Малко трудно ще им е. Той си има нещо от тъмната триада.

# 1 157

Ии  Краля долу вляво пляска Joy

Представям си финалната седмица с Краля и Стан. Продукцията и участниците щяха да издивеят от невероятни стратегии.

# 1 158
Ако пък е грешна информацията за евентуалния победител и победи Гешев, ще съм още по-доволна.

Аз моментално си промених мнението и вече не съм за Гешев, а за Добрин. Е така, напук 😂 Тук май ще има мааалък реванш (или поне опит)от общата им елиминационна с Кралев и Светлин където Гешев се спаси чрез кошовете.

Последна редакция: пт, 13 дек 2024, 23:00 от el Barto

# 1 159
  • софия
Ама вие вярвате ли ги тези приказки за All Stars и значението на битките- ако решат да го правят съвсем други ще са критуриите- какви скандали могат да завихрят и с кого, а не дали си спечелил на битка. А желаещи за стара слава ще има достатъчно. Някои хора не могат без светлина на прожектори...
оффф, и аз не искам да си гледам любимците в олстарса. Направо погром очаквам. Confused
По-бих гледала нещо като "втори шанс" - Мики, Маги, Стан, Митака, Чакалчето, Цецо, Амазонките(8бр) и мн. други.  Такива участници дето без време са отпаднали, а някои да и поизчистят образ. Grinning
Може и голяма тъпня да излезе, а може и неочаквано добри образи.
Но любимците си  - ми  не ща да ги давам там пък ....... Joy

# 1 160
Значи догодина пак щял да бъде обикновен сезон ако разчитам добре приказките на Ралица? Не че съм се загледал сериозно в това предаване, ама е малко тъпо да си спечелил битка за All Stars през 2023 година и да чакаш до 2026.. То за 3 години хиляда неща могат да се случат.
Какъв обикновен сезон с официални треньори? 😁

"Официални треньори" ? Нямам идея какво е това. Smile Чат-пат гледам, но съм запознат с този прословут All Stars сезон, където го хвалят, че ще бъде топа на топа, ама никой не знае кога ще го бъде.

В поста в написано, че догодина ще е обикновен сезон. Не говорим за Ол Страрс Wink
Обикновен сезон с треньори не може да има.

# 1 161
Ама вие вярвате ли ги тези приказки за All Stars и значението на битките- ако решат да го правят съвсем други ще са критериите- какви скандали могат да завихрят и с кого, а не дали си спечелил на битка. А желаещи за стара слава ще има достатъчно. Някои хора не могат без светлина на прожектори...

То че е шоу и винаги може да си изменят думата е ясно. Просто направиха голяма философия с тези кастинг битки и че само ако спечелиш ще участваш. Сега последно бях гледал като игра Мастъгарков и загуби битката и му казаха, че се сбогува с мечтата си за All Stars сезона. Те и Рълев нали бяха прекарали да играе.

Сега ще излезе доста тъпо да излязат и да кажат, че това няма значение и пак ги включваме някои от загубилите щото са известни.. То ако ще е така, да не ги бяха пращали големите имена в битки, а направо да ги слагат в сезона. Едва ли на някой щеше да му е проблем това, вместо да лъжат хората с важни битки. Така че по-добре да си спазват обещанията.

# 1 162
Димо ме забавлява с коментари за Мартин : “ Погледнете колко сили има това момче” и дават Мартин ще се наака и не количката не мърда .Simple Smile  
А как ли ще бута , като Светльо с 15 кг жилетка
Мартина що така хитрува с тея кубове , колко не са му минали чертата .

Последна редакция: пт, 13 дек 2024, 22:55 от gerido

# 1 163
Интересно къде са тези, които не виждаха Мартин на силови битки, като гледам се справя без особени затруднени.

# 1 164
С тая продукция няма да се учудя да има някакви шашми с тия чували и вериги .Та не ми го хвалете императрин

# 1 165
Ама вие вярвате ли ги тези приказки за All Stars и значението на битките- ако решат да го правят съвсем други ще са критериите- какви скандали могат да завихрят и с кого, а не дали си спечелил на битка. А желаещи за стара слава ще има достатъчно. Някои хора не могат без светлина на прожектори...

То че е шоу и винаги може да си изменят думата е ясно. Просто направиха голяма философия с тези кастинг битки и че само ако спечелиш ще участваш. Сега последно бях гледал като игра Мастъгарков и загуби битката и му казаха, че се сбогува с мечтата си за All Stars сезона. Те и Рълев нали бяха прекарали да играе.

Сега ще излезе доста тъпо да излязат и да кажат, че това няма значение и пак ги включваме някои от загубилите щото са известни.. То ако ще е така, да не ги бяха пращали големите имена в битки, а направо да ги слагат в сезона. Едва ли на някой щеше да му е проблем това, вместо да лъжат хората с важни битки. Така че по-добре да си спазват обещанията.
Може да направят племе на загубилите кастинг битки и да го пратят на блатото. Мартин и Виолета заедно на блатото 😂

# 1 166
Интересно къде са тези, които не виждаха Мартин на силови битки, като гледам се справя без особени затруднени.

Неговата вагонетка е нагласена в негова полза

# 1 167

Продукцията никога не се обяснява, а и няма кой да помни какво са говорили или обяснили- хората си искат страстите и скандалите. Няма важни битки. Каста, ако такива игри има, ще е според някакви теории за възможни сценарии, защото героите вече ги познаваме. Интригата ще е на друго ниво. Може да им правят шампионат по табла. Или съчиняване на хайку... Всичко е възможно.

# 1 168
  • На Изток от Рая
Гешев се измори повече да си гони топката, отколкото да бута количката

# 1 169
лафят си, очевидно,за следващи сезони, тоооолкова е интересно
Финал ли е, Божеее, колко вълнуващо

Общи условия

Активация на акаунт