💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 13 (ФИНАЛ) (09.12 - 17.12)

• 70 047
  • 1 489
  •   1
Отговори
# 1 290
И аз гледах Мартин по Нова - ами такава била играта, съжалявал най-вече за саботажите, но толкова се бил вживял в желанието за победа.... и бла-бла....

А аз съжалявам, че през този сезон, заради "продукцията" по ред техни си причини, много от останалите участници се превърнаха в "миманс", за да изпъкнат МиД. Публиката нямаше възможност истински да види уменията им, след още известно време само може да помним имената им, но не и физическите им умения, но и всъщност ни бе отнета възможността да ги видим. Аз гледам от 4-ти сезон, но наистина 6-ти беше изключително слаб и по-важното, остава неудовлетвореността ни и лошия послевкус от тази нагласена игра. И не видях нищо възпитателно в нея за по-младите кандидат-участници.

Така и продуцентите не отговориха на многобройните въпроси "защо не беше санкциониран саботажа на опосумите", както направиха с Фейгин и Мани?

Не знам какво лице има Мартин да величае сам себе си на интервютата? За нищо не съжалява, даже се гордее с играта си

# 1 291
Не съм му гледала интервютата, но прочетох малко коментари във фейсбук, бруталнички са си

# 1 292
След отпадането на Борисенко  спрях да гледам, но се вълнувам,  та направи ли повече победи Мартин от Сития лъв?

# 1 293
Не съм му гледала интервютата, но прочетох малко коментари във фейсбук, бруталнички са си

И аз не го гледам, чета коментарите

Голямо самочувствие /без покритие

# 1 294
  • София
След отпадането на Борисенко  спрях да гледам, но се вълнувам,  та направи ли повече победи Мартин от Сития лъв?
Не, Момчил стигна до 28, а Хари Потър завърши с 27

# 1 295
Благодаря, ви банда, много се забавлявах с вас!!! И аз си спестих и финала, и дори цялата последна седмица...дори не мога да повярвам как се вълнувах миналата година, хем знаех кой печели, и пак следих и финал и интервюта....сега- Никс, никаква емоция! Нищо, присъединявам се към повечето коментари относно победителя. Да му е честито, и да не се показва повече. Жалко, но не е изненада, че народният хейт хич и даже не им е накривил шапката....За догодина ще им дам шанс, но повече искам Ол Старс, ако  бяха умни от ПР, щяха да го направят, за да оправят масовата горчилка от този сезон....но то пък кой ли ще им се върже от предишните герои...както и да е, идват нови реалита и вълнения...Stuck Out Tongue Winking Eye Светли празници и успешна нова година на всички!!! Hug

# 1 296
+1!!!!!
Най-гнусния и противния победител за всички сезони.

# 1 297
  • София
Не, Момчил стигна до 28, а Хари Потър завърши с 27
На Момчи му зачетоха и победата от кастинг битката и му станаха 29.

# 1 298
А едната битка на Мартин беше подарък от Добри, но за Продукцията няма значение и явно много съжаляват, че Мартин не успя да стигне рекорда на Момчил. С какво нетърпение чаках неговите битки и как си се радвах за него, докато на Мартин..... Ако му бяха давали повече "с неговото" /морето, по негови думи/, можеше и 30 победи да му се получат.

# 1 299
Тази година темите тук ми донесоха много повече приятни емоции от самите Игри.
Имаше изключително смислени и добре обосновани мнения, чудесни анализи, както на поведенчески, така и на спортно-технически параметри.
Случвало се е да харесам и коментари несъвпадащи напълно с моето виждане за определена ситуация, но оценявах качеството на написаното.
Други бяха толкова оригинални и забавни, че съм се смяла със сълзи.
Имах си и любими списващи, те са забелязали "абонамента" ми Grinning

Светли празници на всички и нека нищо временно и материално не смущава вечните ви души!
Енджой!

# 1 300
С моят мъж решихме още преди няколко седмици да не гледаме вече следващия сезон. Абсолютна загуба на време.

Мартин може би като победител е по-нехаресван и от Алекса. Някой може ли да пусне такава анкета?

# 1 301
Няма как такава анкета да е релевантна с оглед на това, че Алекса не е актуална личност и емоциите от неговия сезон отдавна са се успокоили, а някои хора са прясно афектирани от сегашните събития.

# 1 302
И аз не гледах последния епизод. Влязох само да пожелая весели празници на цялата група, но видях във ФБ клипче, на което Добрин се "тюхка", че е загубил. Много лошо го изигра, чак едвам си прикриваше усмивката, че се наложи да забие глава надолу. Взе някой лев да си купи кола, а Мартин си почеса егото. Няма лошо, щом им идва отвътре 😁( ако е коментиран този синхрон, моля да ме извините).
И така - ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ 🌲🥂☃️ и  Enjoy 👍

# 1 303
С моят мъж решихме още преди няколко седмици да не гледаме вече следващия сезон. Абсолютна загуба на време.

Мартин може би като победител е по-нехаресван и от Алекса. Някой може ли да пусне такава анкета?

И какво ще гледате? Нали все с нещо трябва да се убива това време?  Аз бях с някакви смесени чувства дали да не гледам Гривните, но там финалът ме отказа окончателно. Много мръсна изненада - три месеца тръбят за състезание за 300 бона, а накрая дадоха по-малко и от 50... Отделно, че там игрите са много по-леки, но пък всички средства са позволени и нищо не се счита за мръсна игра, а успехът зависи поне на 50% и от късмета. И там победителят загуби лице и пред играчи, и пред зрители.

С радост бих отсвирила всички, но да се появи някаква алтернатива.

Последна редакция: сб, 14 дек 2024, 14:27 от Черна станция

# 1 304
Ралица ако се откаже заради Димо само ще загуби, защото все едно подкрепя алкохолизма.

Няма да е възпитан коментара ми, но Добрин може ли да има такъв видим кариес на преден зъб и въобще много неподдържани зъби за младо момче. На 30 ще е без зъби...

И да се допълня - моля се, да не сложат Алекс Сърчаджиева, че ми е много досадна като водеща, голямо пищене, голямо викане, направо не досадна, а неприятна.

Последна редакция: сб, 14 дек 2024, 14:02 от blackcat6

Общи условия

Активация на акаунт