💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 13 (ФИНАЛ) (09.12 - 17.12)

• 69 889
  • 1 489
  •   1
Отговори
# 1 350

В блиц интервю на въпроса “Кой е по-добрият водещ” Ралица отговаря, че Димо и Ралица са събирателен образ и са едно. Смятам, че до голяма степен това обяснява решението ѝ да се откаже и за мен е логично всъщност.

# 1 351
  • Бургас
Ралица се е отказала да е водеща на новия сезон ли?

# 1 352
Беше излезнала такава информация, не е потвърдена

# 1 353
Не съм видяла потвърдена информация, че Ралица няма да е водеща. Но и така да е, ще липсват двамата, каквото такова. Някои неща си имат просто край. То... май и продукцията натам е тръгнала, да поживеем с други формати, които предстоят, че да видим...

# 1 354
Ралица и нейния стайлинг

# 1 355
  • Бургас
Кремена ли ги облича?

На единият от последните епизоди на съвета, прическата й беше като на принцеса от анимация. Много красива беше!
За облеклото не е ок.

# 1 356
Дам, кофти е на самите игри, но не и на съветите. Там поне стайлинга си беше топ, а тя си е и красива, изключвайки какво говори това е ясно.

# 1 357
На мен облеклото ми харесва като облекло, но някак не стои добре на фигурата й.

# 1 358
  • Stockholm
Ралица и нейния стайлинг

И защо ботуши посред лято, защооо Joy
Дори нещо да не е ред с глезените ѝ, не е единствен недостатък, който така усилено да крие.

# 1 359
Толкова е интересен победителят, че го обърнахме на стайлинга на водещите...смятайте.

Последна редакция: сб, 14 дек 2024, 23:51 от Анонимен

# 1 360
Ралица е прясно родила на тези кадри и коремът още не се прибрал. За това я обличат в по-широки дрехи в талията и тя защитно си държи ръцете пред корема.
Не бива да бъдем твърде осъдителна - жената е наскоро родила.
Виж за дългите панталони и ботушите е безумно насред лято.

# 1 361
Мисля че така си беше и преди раждането.

Имам и няколко бонуса

# 1 362
  • София
Доста актьори могат да се справят с ролята на Димо, та дори и Павката може. А за смяна на Ралица е подходяща някоя, която по принцип не е симпатична на зрителя, още повече пък и ролята ѝ на говорител на продукцията. Така че например  Джаферович е подходяща. А ако трябва да е красива- Елен Колева.
Елен Колева вече е Елена Калевска.Тя борави с други енергии,движи се в измерения.
Всъщност,нали ни обещаха извънземен сезон,може да се впише,мда Simple Smile

# 1 363
Струва ми се, че някой от стилистите има зъб на Ралица Joy На мен проблемът с облеклото ѝ е, че липсва концепция. Един ден е с прическа като ретро домакиня от 50те + костюм ала Индиана Джоунс женски вариант, на другия е тираджия, запален по рока от 90те. Диляна Попова я обличаха страхотно, заедно с прическа, грим, всичко в един стил и замисъл. И на мен лично тя ми младее пред аутфитите на Ралица, в които прилича на леличка.

# 1 364
Всъщност някъде четох /или слушах/, че Диляна и Сано са си носили техни дрехи, които са си избрали сами. Ако оставят и Ралица да си избира сама аутфита, сигурно ще изглежда в пъти по-добре. И двете са супер красиви и много ми харесват, но колкото и да не обръщам внимание на дрехите на хората, и аз всеки път се ококорвам като видя как са я докарали горката Ралица.

Общи условия

Активация на акаунт