Какви функционалности ви липсват и искате да бъдат добавени?

• 5 612
  • 179
  •   1
Отговори
# 30
Ооо, щях да забравя болният ни въпрос и проблем на повечето тук.
Много моля да се въведе известяване, когато ни е изтрит коментар. Не искам да виждам кой ми го е изтрил, или кой ме е докладвал. Просто да знаем кой коментар ни е изтрит. Аз също имам такива коментари и в последствие разбирам, че са изтрити и усещането не е приятно, да се знае. Сякаш някой ме е дебнел и зад гърба ми тайничко е свършил нещо без да ми го каже в очите. Нещо такова се получава.

# 31
набързо гласувах за бутон харесвам, други не са нужни, като не искат да променят  името на полезно/ дето никой не го ползва като полезно/, да добавят още един, ми се струва повече от честно
все пак, форумът сме ние, а от години си говорим едно и също, в темата за модераторите

относно емотиконите- аз така и не разбрах защо ги смениха, на мен ми липсва най-често човечето с калашника Smiling Imp  знам!,  знам, че не е политкоректно, и че има нежни души и слаби сърца, дето се вълнуват прекалено, като го видят  Smiling Imp

относно спойлерите- пиша ги в мобилната, но ще е много голяма крачка във вакуума, ако добавят и такъв бутон - смятам, че много хора и така няма да се научат да ги ползват

#RAngelova дава страхотна идея за изтритите ни , собствени коментари- понякога дори не се сещам, какво толкова съм писала, та не мога и  да се оплача в темата за модерторите- не че ще получа от умрял писмо, ако се оплача Rolling Eyes...

в тази връзка - това, което е най-дразнещо от модерирането - никой , никога  не отговаря конкретно на питане, защо е трито
би трябвало да има писани , подробни правила за модерация, които да можем да видим, черно на бяло
в политическите е теми е най-голям леш
обаче има и други, които се модерират и се трие ,  по съмнителни показатели

# 32
  • София
Ще подредя в списък, без да е изчерпателен или в низходящ ред по важност за мен :

1. Допускане на снимки с размер над 5 МБ, дори и само в темите, чиято цел е споделяне на снимки с художествена стойност. Разбирам, че складирането на информация е услуга със съответната цена и именно поради тази причина предлагам ограничението да отпадне само за някои конкретни теми и да остане за всички други, в които, дори да се споделят снимки, те са само с информативна цел. Не знам дали е технически изпълнимо, когато е само за някои теми, но би ме улеснило много, защото към момента се налага да правим скрийншотове на снимките преди да можем да ги качим.
И като подточка към горното - Ако е неизпълнимо или неприемливо, то би ли било възможно форумът автоматично да трансформира конкретната снимка до необходимите параметри без да ни дава директен отказ и без да компресира качеството повече от необходимото. Снимката би могла да остане в задоволителен вид с цел изобразяването ѝ на устройството, а да бъдат намалени параметрите ѝ, които биха били значими само при печат, примерно.
Като подточка 2 към горното : Е ли възможно да се въведе начин за качване на повече от една снимка едновременно?

2. Доизграждане на мобилната версия до степен да покрива пълната. Въвеждане в нея на бутон за скрит текст без да се налага ръчното изписване на кода всеки път. Възможност за по-лесно отписване от теми, които са ни били нужни в някой момент, но вече не са.
Към горното и пълен достъп до профила с всичките му атрибути през мобилната версия.

3. Усъвършенстване на търсачката на форума : Към момента, търсейки тема най-отгоре се появяват отдавна изписани и заключени преди години. Не е полезно в този вид.

# 33
Освен всичко, което сте изброили, молбата ми е за качването на снимки: безобразно е сега, бавно, тромаво, проблемно.Наложително е да се оправи, също така търсачката е ключове( натъртвам и аз).

# 34
Търсачката няма да я оправят никога, защото според тях тя не е "счупена" а просто целият форум е нискоинтелигентен и не може да я ползва правилно...

# 35
🤣🤣🤣 Изкарва ми всичко друго, но не и това, което търся.А любимо ми е да ме забие в тема от 2009г., , вместо в актуалната.🤦🏻♀

# 36
  • София
Тази анкета кога се въведе, още от началото на темата ли е?
Ако е така се извинявам, но сега я видях. Фрапирах се, че води бутона 'Не харесвам'
При положение, че в темата над 90% от потребителите са против този бутон.

Аз вече казах моето мнение, след като темата стана по-голяма и на вниманието и на админите то пак да си подхвана стария ми проблем с ограничението за снимка/гиф до 5 мб. Направете го 10 мб. Ще е прекрасно, защото сега страшно ме затруднявате, но и не само мен разбира се. Виждам, че има и други.
Също така ако може да се направи така, че да се публикуват повече снимки накуп или ако не може да не бъде толкова бавно. Публикуването на една снимка, особено ако е по-голяма трае от 15 до 25 секунди, а понякога и много повече, което е много досадно.

Simple Smile

# 37
Дяволо, от началото на темата е анкетата. Бутонът "не съм съгласен" случайно е попаднал най-отгоре в нея.
Редактирам!!!
Добавих и предложените от вас бутони и функции в анкетата

Последна редакция: ср, 11 дек 2024, 12:25 от Mama Ru

# 38
Моля, член на екипа да се включи и да вземе отношение по въпроса за бутони с отрицателен знак и отношение, и веднъж завинаги да се спре да се предлагат такива бутони.
Сега видях анкетата, след като прочетох коментара на Дяволо.

# 39
вече има повече опции в анкетата, аз бих искала да гласувам пак Stuck Out Tongue Winking Eye

# 40
Моля, член на екипа да се включи и да вземе отношение по въпроса за бутони с отрицателен знак и отношение, и веднъж завинаги да се спре да се предлагат такива бутони.
Сега видях анкетата, след като прочетох коментара на Дяволо.
Аз пуснах анкетата и темата. Иска ми се да съберем коментарите и предложенията си на едно място. Имаме обещание от админите да проследят темата. Аз също накрая ще им препратя какво сме дискутирали и предлагали, дано поне някои неща вземат под внимание.
Мога да добавям опции, но поне през телефона не мога да махам.
Няма да им предлагаме 👎, ясно, че повечето от писарите не желаят такъв бутон.

# 41
В момента анкетата не е настроена добре, може да се избере само един вариант на отговор.

Моето пожелание е да има нормална модерация. Да не се упражнява произвол в заключването на теми и триенето на мнения. И ако си говорим за мечти - да се санкционират хората, които ненужно цитират чаршафи във всеки свой отговор.

Бутон "не харесвам" има право на съществуване също както и "харесвам". Аз съм за това да го има.

# 42
За някои от тези функции хората се оплакват от години, нищо не се е променило. Поправят се само дребни бъгове. Има ли някаква нова функция пусната въобще откакто подкараха тази версия на форума? Освен сега Лоялната програма. Много съм скептична. Парите си вървят, все им е едно.

# 43
в анкетите в LinkedIn, можеш да си поправиш гласа - гласуваш, размислил си...поправяш

колко ли, да е трудно да се въведе Thinking

# 44
Бутоните харесвам, не харесвам и т. н. не са ми толкова важни, най-много ми липсва скрит текст в мобилната версия.

Общи условия

Активация на акаунт