Miss Plus Size - сезон 3

• 5 298
  • 124
  •   1
Отговори
# 60
Еп. 3 зад кадър:

# 61
Тази седмица няма епизод на Miss Plus Size,  Венелин го е писал в инфото на предния епизод. Но не пише кога ще е следващият епизод. Да се надяваме - в понеделник.

Междувременно излезе третата, последна част на "Резервация за двама", където участва Мегсън.
Скрит текст:

Самата Мегсън зверски преиграва и се лигави, но другите играят добре.

# 62
Еп. 4

В днешния епизод участва Христина, жената на Ивайло Герасимов, и двамата участваха в "Един за друг". Тя е топ гримьор.

Последна редакция: пт, 03 яну 2025, 23:10 от diziler

# 63
  • Телиш/Плевен
Доста скучен епизод и някак орязан, да видим в следващия как ще е... Thinking
Сандра пак се има за по-по-най, била най-чистоплътна и не знам си още каква. Много ме дразни, но много си я бутат напред и накрая ще вземе и да спечели. Rolling Eyes Андреа пак се съблича с повод и без, много глупава беше тази мисия като цяло. Unamused И мисията с папагала ми се струва глупава, но може би са се изчерпали вече откъм идеи. Кючеците ги пропуснах, не мога да понасям такива неща. Моника уж щеше да си ходи още първия ден, размисли. Сега пък Ивета... Сякаш не знаят къде и за какво са отишли. Мария не знам защо се направи на ударена, че спиралата не е грим. Имам някакво чувство, че може и тя да е кралицата... Thinking Не съм учудена, че намират Криси за скучна, тя наистина не се вписва в тази среда...

# 64
Май са имали още материал за този епизод, но не са смогнали с монтажа, нали все пак беше Коледа и може да са почивали хората. А в понеделник не можаха да качат епизод.

Да говориш за чистоплътността на другия, и то пред камера, знаейки, че и въпросният човек ще види, а и доста други... не знам, доста глупаво. 

Мисията с папагала, пълен провал. Дори и накрая Сандра като говореше, до нея стои Моника и не повтаря думите й. Поредна провалена мисия.

# 65
  • Телиш/Плевен
Май са имали още материал за този епизод, но не са смогнали с монтажа, нали все пак беше Коледа и може да са почивали хората. А в понеделник не можаха да качат епизод.
Не знам дали е това причината, ама по-добре да се бяха забавили още, но поне да монтират цял епизод. Този беше някак незавършен, съвсем насред нищото свърши...
Мисиите са провал след провал, така си е. Имам чувството, че това ще е последен сезон на това предаване, ама да видим... Satisfied

# 66
# 67
  • София
Гледах с превъртане и без това съм на легло и няма какво да правя. Повечето риалитита надграждат с всеки сезон, това се срива надолу. Особено като забраниха и на ютюбъри да реагират, съвсем спадна интереса към тях.

Много гаден беше въпросът с хигиената, били са наясно, че Катето има здравословен проблем, който не е въпрос на хигиена, но дай всички да разберат.

Миналият месец срещнах Моника, стори ми се възпитано момиче.

# 68
Много гаден беше въпросът с хигиената, били са наясно, че Катето има здравословен проблем, който не е въпрос на хигиена, но дай всички да разберат.
Да, това е ужасно. Изобщо не трябваше да излъчват тази част. Защо зорлем излагат и злепоставят жената? Утре и дъщеря й ще гледа...  Това не е нещо, което тя може да промени бързо.
Не знаех, че е забранено на ютюбъри да правят реакции. Само си спомням, че Венелин реагира остро когато Кукушев беше направил реакция и после в епизодите, а и в канала им слагат надпис, че видеокадри от предаването не може да се ползват, без изричното съгласие на продуцентите.  Може би Венелин се ядоса от това, че досега не е имало положителни реакции, а само подигравки. А последната на Емо Каменов беше брутална.

# 69
  • Телиш/Плевен
Повечето риалитита надграждат с всеки сезон, това се срива надолу. Особено като забраниха и на ютюбъри да реагират, съвсем спадна интереса към тях.
Точно! Май това ще им е последен сезон, отвсякъде се вижда и че са се изчерпали вече. Дори мисиите, които дават, са коя от коя по-глупави. Rolling Eyes

Да, това е ужасно. Изобщо не трябваше да излъчват тази част. Защо зорлем излагат и злепоставят жената? Утре и дъщеря й ще гледа...  Това не е нещо, което тя може да промени бързо.
На същото мнение съм и не мога да повярвам, че го излъчиха. Просто ужас! Persevere

С всеки следващ епизод интересът ми е все по-малък, но ще го изгледам докрай, да видя все пак коя и как ще спечели.

# 70
Реакции на Фенът Grinning
Скрит текст:

# 71
Реакция в очакване на новия епизод:

# 72
  • Телиш/Плевен
Явно заобикалят забраната за реакции, щом има и на този сезон. Satisfied Опитах се да ги гледам тези младежи, но нещо не ми допаднаха...

# 73
Не мисля, че има забрана за реакции. Просто Венелин се беше изрепчил на Кукушев веднъж, после му гостува и оправиха нещата. А масово няма реакции, защото предаването вече е супер зле, нивото падна рязко.  Емо Каменов и Фенът си правят реакции на Мис Плюс Сайз.

# 74
  • Телиш/Плевен
Това имам предвид:
..., а и в канала им слагат надпис, че видеокадри от предаването не може да се ползват, без изричното съгласие на продуцентите.
Силно се съмнявам да са получили съгласие, но кой знае. Grinning Рейтингът не е особено висок тази година и може Венелин да се е съгласил с надеждата да се позасили интересът към предаването. Но не мисля, че и това ще помогне.Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт