Имам ли типично български черти на лицето

• 2 816
  • 72
  •   1
Отговори
# 60
Сега е с пущунец и е пущунка, утре ще е с турчин и ще е туркиня, нестабилна личностна структура.

# 61
Afgan queen, Афганистан над всичко по сила - това е от TikTok.
Ами хубаво, направила си си избора, чувстваш се афганка / пущунка, бъди жива и здрава.

Да който желае нека заповяда защото тук някакви пропаганди а снимките с текстоветв на арабски който желая в гугъл преводач с превод от пущу 😉
Сега е с пущунец и е пущунка, утре ще е с турчин и ще е туркиня, нестабилна личностна структура.

На почти всеки коментар аз казвам че съм българка , и хората не не оприличават на пущунка защото не съм по - скоро арабаки черти ми намират , тук ми намериха и ромски турски уважавам мнението на всеки един . Нали затова съм пуснала тема . Вече 7 години съм свързана с Афганистан , но това не означава че съм се отрекла от корените си . Познавам хора запалени от корейската , индийската , и изобщо всякаква култура , в тяхните профили има на индийски , корейски котайски , но видиш ли че при мен е на пущу е проблем . Бъдете здрава !

Последна редакция: вт, 10 дек 2024, 11:44 от Suzana Fudulova

# 62
 Типични Български черти ли? Ако те срещна ще те помисля за 100% Romale. Някога назад във времето е имало нещо.

# 63
И на второ четене, като видях тик-тока, ами ромка си, ма како. И то от типичните български роми. Не че нещо, ама защо толкова те е срам да си признаеш?
Гледай клипчета, как се поставя правилно очна линия, че изглежда много зле.

# 64
И на второ четене, като видях тик-тока, ами ромка си, ма како. И то от типичните български роми. Не че нещо, ама защо толкова те е срам да си признаеш?

Повярвайте че не съм имам това че видно ви приличам на този етнос не означава че съм . Всички сме виждали роми и всички знаем как изглеждат даже пуснах и тема тук за очите ми защото ми правят комплименти за тях , но не си намирам темата може да е изтрита . Нямам намерение да се карам с никой , не знам дали знаете но ром се познава по венеца , но нямам намерение да се доказвам по нищо . Чиста българка съм си , назад във времето не знам какво е ставало , и още едно допълнение . Една ромка никога не би казала че е българка , те ни мразят повечето .

# 65
Ще се въздържа от отговор. Не знаех, че ромите толкова мразят българите...
Важното е, че научи това, което те интересуваше - на кой етнос приличаш. Мнозинството е за ромския. И сега, какво?

# 66
Ще се въздържа от отговор. Не знаех, че ромите толкова мразят българите...
Важното е, че научи това, което те интересуваше - на кой етнос приличаш. Мнозинството е за ромския. И сега, какво?

Уважавам мнението ви

# 67
Етносът е група хора с обща култура, религия, традиции, самобитност, форклор. Самоопределянето е свързано с това в какво семейство се е родил и израснал, към коя религия и култура принадлежи семейството му, защото те влияят на самоопределянето.

# 68
Аз не разбирам защо ти е толкова важно кой какво мисли за теб.
Имах позната, която по рождение имаше доста тъмна кожа (родителите й и двамата бели българи).
Стигало се е до там свекървата да иска ДНК експертиза защото тя е тъмна и нямало как да е от сина й.
Пускат изследвания - оказва се тяхна дъщеря (за ужас на свекървата).
И нея често пъти са я питали за етнос. Мисля,  че вече игнорира всички. За това питам защо ти е толкова важно какво мислят хората за теб?

Хората са тъпи и много често задават въпроси, които не трябва да задават.

# 69
Аз не разбирам защо ти е толкова важно кой какво мисли за теб.
Имах позната, която по рождение имаше доста тъмна кожа (родителите й и двамата бели българи).
Стигало се е до там свекървата да иска ДНК експертиза защото тя е тъмна и нямало как да е от сина й.
Пускат изследвания - оказва се тяхна дъщеря (за ужас на свекървата).
И нея често пъти са я питали за етнос. Мисля,  че вече игнорира всички. За това питам защо ти е толкова важно какво мислят хората за теб?

Хората са тъпи и много често задават въпроси, които не трябва да задават.

Абсолютно останах потресена от някои коментари тук чак в профила ми ровят но нека нямам какво да крия

# 70
Ако си търсиш нови последователи тук ми се струва, че няма да ги намериш. Вече са ти препоръчали да си направиш DNA тест, така ще разбереш каква смесица си със сигурност. Цвета на очите ти е привлекателен. Нещо скорпионско (слънце , асцедент)  да имаш в наталната си карта?
На въпроса ти - не, не мисля , че имаш типично български черти.

# 71
Ако си търсиш нови последователи тук ми се струва, че няма да ги намериш. Вече са ти препоръчали да си направиш DNA тест, така ще разбереш каква смесица си със сигурност. Цвета на очите ти е привлекателен. Нещо скорпионско (слънце , асцедент)  да имаш в наталната си карта?

Благодаря ви , зодия рак съм . Имам съвпад на Луна и Плутон а луната е управител на Рак . Може би заради това .. точно пускам тема свързана с натала ми още го изучавам този сайт .

Така и така си сложила снимки , пусни и натала да видим. Плутон си е скорпионска енергия. Обаче рачешкото в теб е опасно - готова си на големи саможертви дори да пожертваш себе си за някоя кауза. Особено ако са замесени романтични чувства.

А така, пускай и мухите, да я четем после по вестниците, поредната ислямска булка.

Имам си мъж от там и си живеем в България

# 72
Заключвам по молба на автора.

Общи условия

Активация на акаунт