Забременели след инвитро - тема 55

• 15 696
  • 260
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Благодаря за калкулатора и на всички отговорили.
Според платеното приложение на телефона ми съм в 4 г.с. + 5 дни, а според IVF калкулатора съм 5 г.с. + 1 ден.
Съответно, когато съм на първи преглед на 16.04. какво мога да очаквам, да се види само сакче ли?

Честито!

Да, пак си се брои от първия ден на цикъла Simple Smile Поне моят АГ така си ги води.

Аз използвах този калкулатор, но ако сравниш с някой, който смята по датата на цикъла, ще видиш, че няма разлика.

https://www.whattoexpect.com/ivf-due-date-calculator/

# 151
Здравейте имам трансфер на 5 дневен ембрион на 10 ден от трансфера  чхг ми беше 438 днес на 14 ден ми е 2284 как мислите ?

# 152
Здравейте имам трансфер на 5 дневен ембрион на 10 ден от трансфера  чхг ми беше 438 днес на 14 ден ми е 2284 как мислите ?
Звучи като близнаци Grinning На 14-ти ден (със или без деня на трансфера) това е много високо ЧХГ. Честито!

# 153
Звучи като близнаци Grinning На 14-ти ден (със или без деня на трансфера) това е много високо ЧХГ. Честито!
Не е сигурно,аз на 11ти ден бях с Чхг 1982..на 13ти ден 4215..бебето е едно.

# 154
Здравейте, от чисто любопитство....някоя от вас дали се е случвало да преноси. Имам предвид термин сметнат по датата на трансфер, защото така е най-точно, при мен са с един ден разлика.

# 155
Разбира се, че се случва. При мен раждането започна в 40+1, но познавам и жени, при които бебето изобщо не е искало да излиза и е трябвало да го предизвикат.

# 156
Здравейте, от чисто любопитство....някоя от вас дали се е случвало да преноси. Имам предвид термин сметнат по датата на трансфер, защото така е най-точно, при мен са с един ден разлика.
Аз съм преносена 11 дни

# 157
Здравейте на всички.
И  аз се включвам с питане за определяне на гест. седмица. Цялата работа е че вчера на прегледа доктора ми каза че съм 1 ден на 8г.с. но не ми се струва реално, на УЗ снимката пише 7week. И по мои изчисления съм в 7г.с.
Трансфера беше на 15.03 на 5 дневно ембрионче Thinking

# 158
Здравейте на всички.
И  аз се включвам с питане за определяне на гест. седмица. Цялата работа е че вчера на прегледа доктора ми каза че съм 1 ден на 8г.с. но не ми се струва реално, на УЗ снимката пише 7week. И по мои изчисления съм в 7г.с.

Ако се знае датата на трансфера доста точно може да се сложи термина.Да не би да гледаш на каква седмица отговаря ембрионът по размери?

# 159
Здравейте на всички.
Точно 7ма или 7 и някакви дни?Свеж или замразен трансфер?Взема ли под внимание датата на последния цикъл?Аз съм свеж трансфер...трансферът беше 2 дни по-рано,но през цялото време не се водим по датата на трансфер,а по дата на последния цикъл,защото детето винаги си отговаря точно на нея.

# 160
Свеж беше трансфера.
Иначе ми каза вчера че съм в края на 7ма и в началото на 8 седм.
Главно искам да преценя и кога да си запиша час за фетална морфология в 12седм.

# 161
Свеж беше трансфера.
Дата на последен цикъл

# 162
Свеж беше трансфера.
Дата на последен цикъл

27.02.25г

# 163
Благодаря, момичета 🤗 Моят бебчо по начало си върви напред и го очаквахме по-рано, а на него не му се излиза 😅

# 164
Момичета,някоя от вас поставяла ли си е ваксината варивакс за варицела преди забременяване?

Общи условия

Активация на акаунт