Вода за цялото семейство, дори за най-малките

• 3 954
  • 189
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Здравейте!
Аз самата пия много вода и давам пример чрез мен като насърчавам моят син и той да пие често вода.

# 106
  • Elhovo
Подсещам често, винаги има шишета по стаите на видно място.

# 107
Аз не пия много вода ,но на синът ми постоянно му предлагам и той обича да си пийва водичка. А когато сме навън нося шише с вода постоянно

# 108
  • на 4-ия етаж до асансьора
Като беше по-малък синът ми го подсещах. Сега сам си иска ново шише с вода щом предишното свърши. Надпредварваше се с мен кой пръв ще си изпие водата.

# 109
Навън постоянно нося със себе си бутилка с вода, вкъщи също имам около мен или бутилка, или чаша с вода. По-скоро на работа си напомням да пия повече вода, като държа в близост бутилката около мен.

# 110
  • София
Интересно шише за вода и редовно напомняне.

# 111
Шишета с вода има навсякъде вкъщи, във всяка раница и до леглото. Вече не се налага да напомням, сам си пие по поне 2 литра на ден...

# 112
У дома използваме цветни бутилки и чаши, които децата обожават!

# 113
За щастие у дома водата е на почит. Пие се главно само вода и няма нужда да се напомня на който и да е било да я пие.
На масите постоянно има чаша с вода.
Винаги излизам с бутилка минерална вода в чантата и няма как да остана жадна където и да се намирам.

# 114
Разбира се, личния пример винаги е важен, също така имам красиви бутилки и чаши за вода + машина за вода във всекидневната.

# 115
И двете ми деца от мънички пият доста вода. Имат пълни бутилки на видимо място у дома, както и вечер до леглото. Излизаме ли навън също си взимаме бутилките с вода задължително Wink

# 116
Взела съм любимото шише на детето си , за да има стимул да пие повече вода.
Обяснявам колко в важно да се пие вода , нагледно се показва , като всички вкъщи пием много вода.

# 117
Купила съм цветни пластмасови шишета, които приготвяме за училище. Така не забравят да пият.

# 118
  • Враца
Не се налага, у нас се пие много вода. Обичаме водата.

# 119
Насърчавам ги с личен пример, аз самата пия много вода. У дома постоянно зареждам каната с вода а навън не излизаме без бутилка вода.

Общи условия

Активация на акаунт