Вода за цялото семейство, дори за най-малките

• 3 952
  • 189
  •   1
Отговори
# 120
Приготвям за всеки бутилка с вода за навън и предлагам често на детето.

# 121
  • Вестерос
Напомням периодично да пие вода.

# 122
Най-сигурният начин е постоянно да имам бутилка  вода до себе си и всеки път, когато я погледна, се сещам, че трябва да пия. Физическата активност също допринася за нуждата от повече течности.

# 123
Моето семейство често пие вода. Детето ми от малко предпочита вода, вместо сок. Има си и любими шишета.

# 124
Първо личния пример.  Дъщеря ми пие много вода. Обича водата да е в малки бутилки. Винаги има в раницата бутилка с вода.

# 125
Личен пример и подсещане са методите които работят в къщи. Винаги когато сме навън нося със себе си бутилка вода.

# 126
Напомням често, имам и приложение на телефона.

# 127
Най-често се случва аз да напомням.

# 128
  • Варна
У дома се е пиело и се пие много вода. Научили сме и децата, когато е било времето, колко важно е това.

# 129
Нося шише с вода навсякъде и предлагам на детето и аз покрай него пия повече отпреди

# 130
Аз самата пия до 3 литра вода на ден. Детето откакто се е родило, предлагам и подсещам често да пие вода.

# 131
  • Mediterraneo
Личен пример, вода на лесно достъпни места, вода в чантата за училище, в раницата за спорт, в колата.

# 132
Предлагам и подсещам постоянно.

# 133
Вкъщи на плота винаги има кана с вода. На разходка в повечето случаи също нося вода. Сокове и безалкохолни почти вкъщи не се купуват. Децата сами си търсят вода и рядко се налага да подсещам.

# 134
Предимно с личен пример, а когато се налага и с напомняне.

Общи условия

Активация на акаунт