Отговори
# 15
  • София
Това изказване е меко казано несериозно.
Имате нужда от терапевт, с който да работите върху написаното малко по-нагоре - травми, отхвърляне, сексуалност и така нататък. Без да се изговори това, да се обсъди и да се работи по него, хапчетата са преливане от пусто в празно.
Психиатърът също не може да си свърши работата, без да го слушате и да приемате медикаментите, които ви е предписал.
Ако някой ви е подвел, че сте чудо на медицината, или сам сте си предписал подобно твърдение, откажете се. И започнете да се лекувате.

# 16
Знаете ли какво е мнението на повечето психолози, с които съм работил? Работил съм с трима - Филипа Каменова, Д-р Ваня Матанова и Д-р Юри Кацаров. Едната, смята, че се самосъжалявам, втората смята, че нищо ми няма и мога да работя, третия смята, че съм изпаднал в самосъжаление и че ми трябва по-добра психиатрична терапия.

Кажете ми, ако бяхте на мое място, какво бихте направила Вие? Досега предложихте да тровя тялото си с Бензодиазепини, да се съгласявам с погрешните диагнози на множество различни хора, да спазвам всички видове лечения наведнъж.

Осъзнавате ли липсата на аргументация, която демонстрирате, госпожа? All due respect.

# 17
Сега искате и чакате някой да Ви оправи с магически хапченца и сте недоволен, че не се получава, просто докторите явно са кофти и не са достатъчно добри. Така няма да стане. Трябва да поемете отговорност за себе си. Да положите усилия, за да се подобрите. Лекарствата са само едната част от уравнението. За физическите болести - пиете си лекарствата, оправяте си храненето, вдигате си задника и отивате да тренирате, започнете от разходки в гората/планината/парка, ако трябва и на пътечка, вдигайте тежести за мускулна маса.

Също така държа да отбележа - теглото ми стана такова през 2014 година. Преди 2014 аз пак бях болен, но не бях дебел.
От 7 месеца пия " Рибелсус". Това е ново поколение хапче, което задържа храната в корема за дълго време и се чувстваш сит и губиш килограми. Преди лечението бях 144 килограма, сега съм 133. Ще продължа да свалям, пия си лекарството редовно, имам протокол от НЗОК за 1 година.
Храня се с риба и пилешко вмомента, всеки ден ходя по 3 километра.

НЕ ВЯРВАМ В МАГИЧЕСКИ ХАПЧЕТА. Не съм виновен, че след 3 годишен период, в който редовно вземах Деанксит ми смениха терапията! Това е по вина на лекарарката, която го предписа! Така че, моите уважения към Вас, но не ме познавате, за да говорите за мен по тоя начин.

Скрит текст:
Мен през 2011

Скрит текст:
Мен през 2013

Скрит текст:
Мен през 2014

Скрит текст:
Мен през 2015, Декември

Скрит текст:
Мен, през 2019

Скрит текст:

Скрит текст:

# 18
Моя леля има проблем и е лежала в психологията в Пазарджик.От там съм научила доста за психичните заболявания.Но там действат така , защото е малък град може би и имат винаги свободни легла . Когато и смениха терапията два пъти винаги влиза в болницата за да се предотврати страни проблеми.Така че единствено нещо което мога да ви препоръчам е да отидете на преглед там .И ,по време на новата терапия да сте в болница под лекарско наблюдение.При нея е нямало никакви проблеми даже са я държали повече от един месец докато не се почувства добре от терапията.Като съвет това мога да ви дам .Но действително мисля че при вас е повече до психическа нагласа.Може би и отключвате депресия не знам.Успех ви желая.
П.с . Базата им също е добра .Всяка стая е със собствена баня и тоалетна и с тераса.

# 19
Но действително мисля че при вас е повече до психическа нагласа.Може би и отключвате депресия не знам.Успех ви желая.

Д-р Дроздстой Стоянов твърди, че не е лечимо моето състояние и че го имам от дете. Д-р Любомира Павлова е на мнение, че моето състояние е по рождение изкривена личност.

Днес, ЕЕГ-то показа бавни мозъчни вълни, най-вече Тета вълни. Заключението е най-тежкото такова, че при мен се наблюдава абнормални мозъчни вълни.

Благодаря за съвета. Ще видя какво мога да направя.

# 20
Ама ти наистина си много агресивен. Хем търсиш помощ, хем скачаш срещу съветите, които ти дават, хем и държиш недопустим за този форум тон.
Сигурен ли си, че това се дължи на заболяване, а не на обикновена проклетия? Фактът, че няколко лекари са отхвърлили диагнозите ти и са ти казали да спреш лекарствата, ми говори много. Това, че са ти писали някакви диагнози, ми се струва, че е по-скоро от съжаление – за да можеш да изкараш висок процент ТЕЛК и да имаш някакви доходи. Обществена тайна е, че това е честа практика. Иначе ще умреш от глад, защото едва ли си способен да работиш.
Ако страдаш от нещо, което най-много ти пречи в живота, това не са диагнозите, а „синдромът“ на институционните деца. За съжаление, много от тях са като теб – обвиняват за живота си всички наоколо, но никога не намират вината в себе си. Излизат от домовете непригодни за живота навън. Винаги чакат нещо да получат наготово, защото не са научени сами да се грижат за себе си. Озлобени са към всичко и всички. И т.н., и т.н. Не всички са така, естествено, някои имат късмета да получат професии и по-нататъшно образование, както и да живеят нормално, но и немалко са като теб.
Разбира се, те не са виновни, че така са научени, или по-точно, че не са научени да се грижат за себе си. Но и околните не са виновни, за да изливат агресията си върху тях.
Трябва да поработиш върху себе си, а това не става с хапчета, чак толкова вълшебни лекарства няма. Трябва и ти да положиш някакви усилия, иначе няма да стане.

# 21
И като имаш нужда от специалист, какво правиш тук? Да ти прилича на форум на психиатри? Simple Smile

Де да знам, идиот съм, мисля, че има интелигентни бг-мами, които биха ми казали кой специалист е подходящ в моя случай.

Да, има такива, дори и в тая тема.

Това обаче не оправдава твоя незаслужен хейт, драга. На драго сърце сменям съзнанието си с твоето.
Ако беше възможно. Така щеше да разбереш колко нагло е да говориш за чуждите минуси без да познаваш човека на една йота.

# 22
  • София
Като специалист мога да препоръчам д-р Петя Димитрова, много отзивчива и усмихната, винаги предразполага пациентите.
Но изпише ли терапия, всичко се пие изрядно без допитвания.

# 23
Достатъчно по темата.

Общи условия

Активация на акаунт