Като пролетни кокиченца са ЮНСКИТЕ момченца и момиченца

• 8 597
  • 284
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Мимик, ами защото сме на последния етаж без асансьор и ми е адски трудно да мъкна 9 кг. Чушка-бой и 13 кг. количката на Чушка-бой. Днес се пробвах с тази гимнастика (успях да стигна едва долния етаж) и резултата бяха много силни болки около операцията само, че от вътре (как го обясних...дано си ме разбрала), които траяха половин час. Сраствания ли са какво може да бъде не знам?!

# 211
Радост родена на 16 юни с термин 20 юни  2850 грама

# 212
Радост родена на 16 юни с термин 20 юни  2850 грама

Здравей и добре дошла при нас Hug

Чушленце, убиваш ме с тези Чушка бой и Чушка мен Joy
Сладурско е Wink

Еликсирче, завидях Naughty Аз преди време....ехеееее....коя година беше един италианце, колега на Миро искаше да ме води в Италия...направо да ме отвлича Blush

Табби  Hug  bouquet

За ника...ами името ми е Диана, а Бандитка, защото сме във БГ Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 213
  • на брега на Дунав
...Корни не се засягай от казаното все пак всеки си има мнение и разбирания  Peace А ако не е тайна да разкриеш в какво се изразява професионалната ти деформация относно снимките  FlutterЧестити ви нови никове   bouquet
Таби, миличка аз от теб не съм се засегнала от нищо   Rolling Eyes дори незнам защо ти споменаваш за това  Thinking. Да си кажа честно вече ми стана странна цялата ситуация   newsm78. От едно просто изказване, че снимките ти са страхотни, а аз наистина си го мислех и все  се канех да го кажа, стана голямата работа. Ами и аз си имам мнение и разбирания и споделих един факт според тях. Моя апарат е доста добър бих казала, но не прави такива снимки, може би защото фотографа не му остава  достатъчно времеда разучи функциите  Mr. Green . Много ми е чудно честно. Подразних, че написах професионална деформация ли какво? Аз няколко пъти поясних, че деформацията не е свързана с фотографството, говорех за обръщане на внимание на подробностите. Не, нямам нищо общо с фотографията в прекия смисъл на думата. Стигам до там да си снимам необходимите за работата ми неща. Казвала съм мисля, ама ако някой не е разбрал моите скромни занимания професионално са в областта на дизайна, което предполага, че имам око за някой неща в подробности. Въобще не  мислех да коментирам, макар, че ми стана интересно, защо Таталинката се включи да изкоментира мнението ми отнесено към някой друг - приемам че това също е свобода на разбирания и мнение, макар че не ми става по-малко странно. Ако очаквах отговор то предполагам логично би дошъл от теб Таби, но и това че премълча не е проблем  Peace. Но сега ми стана странно, че се застъпваш за изказването на Таталина. Вижте момичета ако не сте ме разбрали аз не търся конфликти и гледам с всички да поддържам добри отношения, макар, че понякога се дразня на някой изказвания винаги гледам да обърна нещата откъм добрата им страна и да кажа или искренна добра дума или нищо. До тук с откровенията нали това е идеята да бъдем искренни и да си казваме нещата в очите. Лошото е че (за кой ли път ще кажа) не се познаваме толкова добре та да бъдем обективни в преценките си за другите и този факт винаги ми е бил сигнална лампа за да не коментирам инпулсивно а да премисля. Надявам се че все пак съм останала вярна на себе си и не съм прекалила.
П.С. Може би това трябваше да го пусна на лични и това ми мина през ума, но в името на искренността полагам една тухла и аз.  Peace
Достатъчно е сложен живота ни и си имаме достатъчно ежедневни борби та да водим тихи битки и тук. Обичам да влизам и да пиша в темичките. Ако мога да зарадвам някой с постингите си ще е супер. А който не ме харесва, здраве да е.
Лека вечер милички, явно тая вечер съм настроена малко ... както и да е. До утре.   bouquet

Последна редакция: чт, 15 мар 2007, 00:40 от КорНиШонка

# 214
Добро утро на всички
  food010 kaffeetrmker_2 CoffeeЗаповядайте на кафе!
Много ми харесаха никовете ви,имат интересни обяснения.Да кажа за моя-котето,защото с мъжо си викаме така/коте/ още от гаджета, но тъй като коте беше зает,станах котето.А предния ми ник беше пълна измишльотина.А иначе аз се казвам Росица.
Чушчице, вчера прочетох на мъжо постинга ти за това как Чушка бой е побъркал през ноща Чушка мен и той милия много се смя на обръщенията,и мен много ме кефи Joy Joy Joy
Днес съм решила да купувам на Тея обувки, и задължително спален чувал Naughty защото ми омръзна да ставам 569386 пъти да я завивам през ноща,то са едни къчове,не е истина Sick Та така се надявам да се кротне малко,или поне да ме освободи от задължение да я завивам Peace
Още щях да пиша,ама ooooh!
Целувки засега Hug

# 215
  • София
ДИдКа, КоТе,  Hug

# 216
  • София
Леле, момичета, кога успяхте да запълните цялата тема!!! Отивам и цял ден ще ви чета явно  Laughing

# 217

Дидка, хубави снимки.А ти си много фешън.

Какво ще пиеШ рано сабелеН

Хайде и аз черпя по едно кафе и бегам

Лек и усмихнат ден  bouquet

# 218
  • Варна
Добро утро! И аз си пийвам кафенце   food010

За ника -така си ми е името. Не можах да си измисля нищо интересно и затова. Но никога не е късно да се прекръстя на "Зла вещица" например  afwitch

Добре дошли на мама petianz и бебе Радост. И от вас чакаме снимки  photo

КоТето, аз съм много доволна от чувалчето. Не може да се върти чак толкова много и съответно по-малко се буди.
Съседките ме уговарят да ходим на разходка след като вземем кухнята, дано не забравя фотоапарата да ме снимкат с новата прическа. Не че е много по-различна, но нали обещах.

Ноел, защо не пишеш? Добре ли сте?
Хайде хубав ден от мен!

Последна редакция: чт, 15 мар 2007, 10:27 от Анитa

# 219
Добро утро и от мен ! kaffeetrmker_2
Дбре дошла на новата мама и бебе !
Корни - да на лични трябваше да си пуснеш обяснението поне аз така мисля.Не искам да коментирам защо , но  ти го казвам с най-добри чувства. Peace
коТето   мерси за кафето.Ще си взема две дори  Wink
В зора си да се изправя Нана си удари брадичката снощи Shocked и много рева.Аз и пригласях , защото бях виновна -уж я държах. ooooh!Сега падна напред в опитите си да пълзи хем на меко и пак такъв рев му удари е сърцето ми се скъса , но сега беше от страх , а не от болка. Rolling Eyes
mimik  много е сладка Йоана. Simple Smile

26 браво на Далия.Изглежда много щастлива от това че е на гърне.  Grinning

Радвам се че Иванна вече е добре !
Целувки от нас ! Heart Eyes

# 220
  • на брега на Дунав
Добро утро маминки. Днес и аз да се запиша по-рано ,че ще забягваме с бебо на разходка. Сега обаче е време за кафенцето, че то мойто сутрешно кафе все на обед го пия май  Mr. Green.
Чушчице, рзбра ли сега душата каква салата забъркаха от нас  Joy hahaha. Пък и на вкус била добра казва Анни , значи не сме за изхвърляне ша знайш  Mr. Green. Анни чакаме си снимките   bouquet
А sonka  миличка аз съм от пресните корнишончета  Crazy, не съм кисела  Blush, ама знам ли тя трошийката само малко оцет и сол и трябва и е готова  WinkJoy
Корни - да на лични трябваше да си пуснеш обяснението поне аз така мисля.Не искам да коментирам защо , но  ти го казвам с най-добри чувства.
Вили може би си права, но напоследък толкова се коментира да бъдем искренни и прями  и дори на моите изказвания, че е по-добре да се премълчават някой неща се опонира непряко затова накрая реших да го пусна в темичката. Може и да не съм постъпила по най-добрия начин, но така го почувствах и така го направих. Свърши тя.  Hug
Дребните май се надпреварват да правят акробатични номера. Цункай Нана от нас по сладката брадичка   love001
Мимик аресва ми новия имидж на Йоана  Mr. Green.
Айде оставям ви сега, че и моя мъж нещо е крив от сутринта. Иска си разходката човека, а мама не я срам да стои и да си джитка из форума .. аааааааа..  Mr. Green

Последна редакция: чт, 15 мар 2007, 10:40 от КорНиШонка

# 221
  • София
Добро утро и от нас,макар че то вече наближава обед.Здравей Petianz,прати снимки на твоята радост Радост.Моят ник ми е от името-Габриела-gabinki.Котето-спалното чувалче е страхотно изобретение,ползваме го още от есенните месеци като взе да захладнява.Макар,че Дими вече се изправя без проблем и с чувалчето и като се събуди щръква на кошарата веднага.И Дими напоследък все ще намери къде да се удари и преди да се разплаче първо ме поглежда,ако се направя че не съм го видяла не заплаква,но види ли че го гледам гайдата е надута мигновено.Айде и ние се стягаме за разходка из квартала.Няма ли някой Люлинско мамче тук да се видим?

# 222
Отдавна се каня да приветствам новите мами! welcome
Добре сте ни дошли свежи попълнения и да се отчитате честичко!
 Hug

Аз не съм кърмила вече две седмици, но тази сутрин едната гърда ме понаболява... Дано не е пак някой запушен канал, но май на това ми прилича! Аман с мойте запушени канали, как едно нещо не стана като хората при нас, ама както каза Вили, защо трябва да ми е лесно като може и да не ни е. Tired

Обаче, пак с риск да разваля магията ще се похваля, че Боби спи що годе спокойно. Laughing Последните два дни, първото събуждане е в 04 часа и му давам наполовина порция мляко, а цяла в 6-7 часа! Иначе рпез деня е цвъркало и половина, само се дере и иска да го вземам на ръце, за всичко плаче. Ей, много кисело това дете, на кого се метнало такова? newsm78 Толкова рядко е весел и спокоен, че направо ме е яд на него.  Crossing Arms

# 223
Здравейте мамчета.                                                                            Аз искам да ви питам за тези родилни петна ,дали ще се махнат скоро???Усмивка има две -на нослето и на едното оче и много ме дразнят.Някъде четах ,че до година се махат ,но при нас нямя промяна.Е малко избледняха ,но пак се виждат. Sad   За ника-незнам как ми хрумна ,но много си го харесвам.Някак си  много ми приляга.Мъж ми вика че ръмжа като мечка а и гледм лошо като ме ядосат(за другите причини ще си замълча Embarassed)

# 224
  • София
Ха добър ден и от мен.
Времето тук се развали (дано не е за постоянно). Добре, че го изведох преди обяд, че да глътнем малко въздух. Бяхме на консултация и резултата е 9.040 кг. и 78 см. (за сантиметрите според мен са 77.5, а не 78 ама карай).
КорниШонка, ами аз и без това обичам салатка
Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт