Време e за нови вкусове и текстури с Nestlé Gerber!

• 4 047
  • 162
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Споделете какви семейни традиции за Коледа бихте искали да създадете, за да направите празника вълшебен и значим за вашите деца?
Традициите са нещо много хубаво и е важно да се пазят, но света се развива и традициите се променят. Важното е да се съхрани ценостите на празника.  Когато аз бях дете майка ми правеше този празник вълшебен, затова и аз се старя да го подържам огъня на вълшебството. Разбира се най- важното е да бъдем заедно на празника, да украсим елхата и да се забавляваме, затова винаги измисляме нови предизвикателства,  които заедно да ги изпълняваме и да се радваме на споделеност.

# 61
  • София
Искам да създам традиция, на Коледа всички да сме в празнично настроение и добре настроени един към друг. Досега често се караме точно на Коледа, както по филмите.

# 62
Традициите за Бъдни вечер , че тези празници са за семейството.Време, което да прекараме в игри , в гледане на филми , печене на сладки и събиране на всички на трапезата.

# 63
Традицията на Бъдни вечер и Коледа е да се съберем цялото семейство да приготвим ястията , да хапнем , да се забавляваме а на Коледа да отворим подаръците и да благодарим един на друг , че ни има и сме заедно за тези светли празници .🍀😊

# 64
  • София
Семейната традиция за Коледа, която искам да създам е да бъдем всички заедно, да приготвим заедно празничен обяд или вечеря и да се събираме около масата.

# 65
Дядо Коледа да ни посети с голям чувал с подаръци.

# 66
Украсяване на елхата заедно, да приготви съвместно постна трапеза за Бъдни вечер, подаръци за Коледа.

# 67
Моите дечица са малки ,но със сигурност ще спазваме някои традиции и обичаи ,както и ще си имаме " наши " такива .
Украсяване на елхата ,приготвяне на сладки ,обличане на коледни пижами  , отваряне на подаръците веднага щом станем ,приготвяне на вечерята Бъдни вечер и Коледа .

# 68
На трапезата на Бъдни вечер да има нечетен брой постни ястия, които сме приготвили заедно цялото семейство,на трапезата да има красива запалена свещ и още на Бъдни вечер подаръците да са под елхата и да ги отваряме с нетърпение.

# 69
Събираме се с близки, споделяме преживявания, спомени

# 70
Независимо дали е празник или делничен ден, у дома винаги вечеряме заедно. Това е нещо, което искам да предам нататък в поколенията. Помня като дете как цяла вечер гледах лампичките на коледната елха и колко магично ми изглеждаше. Време за мир и равносметки. Мисля, че е универсално независимо от изповядваната религия.

# 71
Искам детето ми да осъзнава Коледа като време за близките, за радост, за разговори и срещи. Не да е консуматорски празник. Да, хубаво е да има храна и подаръци, но не това да е фокусът

# 72
Нашата семейна коледна традиция е да украсяваме елхата на Бъдни вечер. На 25.12. закуската е любимите палачинки на детето, а после денят е за гледане на филми и настолни игри. На 26.12. всяка година паля най-голямата свещ в църквата за здравето на детето.

# 73
Приготвяне на трапезата и украсяване на дома.

# 74
  • Варна
На трапезата на Бъдни вечер да има нечетен брой постни ястия, Коледната трапеза да бъде красива, сутринта на Коледа подаръците да са под елхата и да ги отваряме с нетърпение.

Общи условия

Активация на акаунт