Успяхте ли да се освободите от нещо излишно през отминалата година?

• 7 342
  • 52
  •   1
Отговори
# 45
Разделих се с излишни килограми и най-накрая спечелих битката с тях. Вече съм с нормално тегло и това го исках години наред! Незначителна мечта за някого, но за мен беше най-голямата. Обнових си гардероба. Нося повече поли, рокли и съм по-женствена! 😍 Имам всичко, което исках от живота. Вече само благодаря!

# 46
anna_barboranna, честито ти ново АЗ!
Само че, тази битка се води цял живот. От собствен опит ти го казвам. Пожелавам ти успех и занапред! И да успееш да задържиш постигнатото!

# 47
anna_barboranna, честито ти ново АЗ!
Само че, тази битка се води цял живот. От собствен опит ти го казвам. Пожелавам ти успех и занапред! И да успееш да задържиш постигнатото!

Много благодаря! ♥️
Промених изцяло навиците си. Вече не се нуждая от много храна, а от нормално количество. Храната не ми е в главата. Вече ям, за да съществувам, а не съществувам, за да ям. 😁
Имах емоционален глад, който вече го няма.

# 48
anna_barboranna,  браво!!!

Оххх, искам и аз 10 -12 кг. ! Сега гледам "Живот на кантар", за да се нахъсам!

# 49
Само не взимай съвети от там, че вместо да изпишеш вежди, ще извадиш очи.

# 50
От липсата на самочувствие се освободих, от наследствен имот се освободих, от чужди очаквания и опити за вмешателство. Доволна съм.

# 51
anna_barboranna, поздравления! Hug

Оттоксични хора се освободих, от манипулатири. Все близки уж роднини, с които нямаше как, налагаше се да се съорбразявам донякъде. Сега вече- хич.
От ненужни очаквания.

# 52
Този месец до момента се освободих от 2 килограма и от неистовото ми желание за сладко.
Продължавам.

Общи условия

Активация на акаунт