Тренировки в домашни условия - 122

• 44 285
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
  • Стара Загора
Аз съм вече на третия месец на DIG DEEPER. В нехго всяка седмица има по една тренировка изцяло за гърди. Първият път я направих, но след това реших да я пропускам. Сякаш ми се струва, че е много за жена цяла тренировка. Та три седмици реших да я пропускам. Освен това гледам и че има и 13-та седмица в която тренировките са съкратени по около 25 мин. Та мисля и тях да си ги направя ама не седмица ами 4 седмици както другите от програмата. Може да се каже, че тази програма влиза в графа любими и бих я повторила в някакъв момент.

# 691
  • на острова на мечтите
Maksimka, погледнах DIG DEEPER в ютуб. Ами те, ако става въпрос за същата програма, са едни яки момци с костенурки и бицепси за страх. Според мен не са много подходящи за жени.
Аз карам спокойно и софт. Искам стегнато тяло, но не такива изпъкнали мускули. То няма и как да ги напомпам вече, но и да можех не искам 😊

Последна редакция: пн, 31 мар 2025, 21:26 от danilu

# 692
  • Варна
Тъкмо влязох в ритъм за 1 месец и даже ми е гадно в дните за почивка, че бездействам и след 1 година здрава ме тръшка грип ама пуст инат!
Вчера цял ден лежах, беше ми и ден за почивка, но днес казах жива, умряла… няма да пропусна.
Нагълтах хаповете, бавно темпо, за 60мин само 256 активни калории, но си пуснах следващата ми Хедър ( 1.0, week 2, day 3), паузирах на 3 пъти, после още малко неща, които ми допадат и са точно за проблемните ми зони и се предадох.
Ако само преди месец някой ми беше казал, че ще ми липсва щях по-скоро да се посмея.
Сега съм на етап и да си купя колело(не съм карала от 12 годишна) и уикендите да излизаме семейно. Почти и мъжа навих Simple Smile

danilu, същата цел имам и аз. Мъжа се опитва да ме прикотка да ходим заедно на фитнес, щяло да ми е по-лесно, различно било натоварването, по-лесно се постигали цели и мускули…. но пусто не е моето място това, а и нямам цел да ставам с нарисувани мускули. Искам женствено и стегнато тяло, и нищо отгоре.

# 693
Отчет от вчера - йога и ски. От 18 години карам ски редовно в курорта, къдото бяхме, и вчера реших да си направя предизвикателство и да се спусна по най-трудните писти. Справих се сравнително прилично, но определено имам още терен за развитие. Тази седмица продължавам с Епик Ендгейм - седмица 2. Тази сутрин - Ден 6. Довечера 5 км бягане и йога. От време на време се връщам към 21 Day Yoga Retreat - днес съм на ден 3.

Danilu, Dig Deeper е прекрасна програма. Резултатите зависят от хранителния режим и тежестите, които използваш. Вероятността да заприличаш на Шон Т са изключително минимални.

Последна редакция: пн, 31 мар 2025, 18:49 от Sprinkles

# 694
Здравейте и от мен, отчитам 30 минути спининг, харесва ми, че вдигнах интензивността и калориите и ми харесва как ми се отпуснаха мускулите на краката, които бяха доста стегнати след вчерашната силова.

# 695
  • Стара Загора
Maksimka, погледнах DIG DEEPER в ютуб. Ами те, ако става въпрос за същата програма, са едни яки момци с костенурки и бицепси за страх. Според мен не са много подходящи за жени.
Аз карам спокойно и софт. Искам стегнато тяло, но не такива изпъкнали мускули. То няма и как да ги напомпам вече, но и да можех не искам 😊
Данилу, мисля че бъркаш програмата.Ето за тази на Шон пиша
https://disk.yandex.ru/d/YutPRU5X2NjzJQ
Програмата е просто чудесна.Правиш я с каквито тежести можеш и имаш.Аз заради болки в ставите за краката не смея повече от от 2*6 и макс 2*7 да позлвам.

# 696
Danilu, Dig Deeper е прекрасна програма. Резултатите зависят от хранителния режим и тежестите, които използваш. Вероятността да заприличаш на Шон Т са изключително минимални.

Ех, тези женски страхове, нямат изчезване Grinning
От тежести и добро хранене за жени само ползи може да има. Големите, изпъкнали мускули на дамско тяло са резултат от съвсем друг режим и помощни средства, които тук никой не ползва.

Заради смяната на времето тази седмица тежестите са след работа. Сутрин правя 30 мин. йога с Травис, а надвечер - поредната тренировка от INTENT. След няколко дни ще се адаптирам и ще се върна към сутрешните силови тренировки.

# 697
Ох то ако ставаше така лесно Heart

Онзи ден коментирахме с мъжа ми какво на курса са им казали по повод трениране на жените, тъй като има доста жени записали се, дори една бременна дама Heart после аз разговарях с моята треньорка относно тренировки с тежести, кръгови тренировки и така нататък, просто диалог, от личен интерес. Та на кратко казано - все още няма големи (мета изследвания), които да анализират тренировките с тежести за жени, повечето, даже почти всички контролни групи са съставени от мъже, защото е много трудно да се извлекат количествени и качествени дани зс жените, заради различните хормонални промени през месеца и така нататък. Та имайки предвид колко различни фактори влияят на женското тяло ми се струва малко наивно дс мислим, че ако правим едни сходни с мъжките упражнения (без да гледаме тежестта на дъмбелите, храната, добавките и тн) ще постигнем сходен ефект Simple Smile

# 698
  • Стара Загора
Де да се правеха мускули толкова лесно .... Е не че нямам някое и друго, но на фона на това за какво си мечтая е слаба работа.

# 699
Не съм писала и аз скоро, но за сметка на това ви чета редовно!
Агент, беше ми много полезно инфото за тренировките спрямо фазите на менструалния цикъл.
Аз тъкмо влязох в час, и ми се наложи прекъсване заради лека интервенция.
Сега съм предимно на йога и пилатес.
Уикенда отбелязвам разходка 10км.

# 700
Днес отчитам full body strength от 5.0 на Хедър и това сладко видео, благодаря на момичето, което го пусна в темата миналата седмица. Правих го по-интензивно, с повече подскачане, с тежести за всички упражнения и без почивки между упражненията. Много добре ми се вписа след силовата. https://youtu.be/FEg9Pyttkho?si=PPLiQdHShfu5glMc
Dig deeper е с хубави тренировки, но нещо календарът ми се вижда объркан, пък и Шон е малко дразнещ Grinning А мускули като неговите само в един друг живот ще направим. Години трябват и къртовски труд, за да успее жена да изглежда като Каролайн. А като мъж няма шанс никога.
Ветрена с нетърпение чакам да ти чуя мнението за MAX, само подобна програма може да ме накара да си взема аппа на Каролайн на този етап. Може би след 2 години ще съм по-силна и фит и ще надрасна КГ в ютюб, но засега и до там не съм стигнала. Поне Сидни ми е лесна вече, тя ми беше второто стъпало след lift with Cee.

# 701
  • на острова на мечтите
Максимка, благодаря,но като отворя сайта ми иска регистрация. Потърсих въпросните юнаци в ютуб, а там ми излязоха едни яки младежи. Дори не ги изгледах.
Аз си писах, че няма как да направя мускули като на културистка.
Ветрена, не ме е страх от тежести. В другият ми живот имах гири от 8 кг. Само дето на 8 март паднах и си навехнах лошо ръката. Та засега без много натоварване.

# 702
Дани, внимавай с навехнатата ръка! Аз паднах преди 2 месеца и още ме боли, а след йогата мин. седмица пак почнах да нося ортезата.
PS Не съм знаела, че си в Сицилия! Прекрасно място и на списъка ми с много желани дестинации! Ще те тормозя за инфо от първа ръка ако тръгнем в тази посока, да знаеш Simple Smile

Отчет за последните дни:
74/99 Saskatchewan River Interval Ride
75/99 Lower Kananaskis Lake Power Row
76/77 Cascais Foundation Workout + Bow Falls Endurance Ride

И порцията полезност за деня - ако нямаме възможност за 30 мин разходка можем да ги заменим със 10 клека за редуциране на кръвната захар!

Последна редакция: вт, 01 апр 2025, 18:07 от Agent Provocateur

# 703
  • Стара Загора
Дани, в предния ми пост съм дала линк към програмата, но я има и на първа страница.
Коста само на пръв поглед ти изглежда объркан календара. За всеки месец си има различни тренировки. Според мене са много добре систематизирани.
Аз нещо на едното си рамо направих и сега го карам малко по - внимателно.

# 704
  • на острова на мечтите
Максимка,  точно в предния пост ми иска регистрация! Ще погледна на първа страница. Agent, с удоволствие ще дам насоки. Сицилия  е прекрасна. Не през лятото обаче😁
Тренирам си аз. Неочаквано за мен съм много мотивирана. Виждам и крехки резултати и  та мотивацията ми държи.
Ох, ето какво ми излиза на линка :

Последна редакция: вт, 01 апр 2025, 20:33 от danilu

Общи условия

Активация на акаунт