Тренировки в домашни условия - 122

• 45 635
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
Най-после да се добера до темата! Аз одъртях с още една година (после ще я махна).
Скрит текст:
Скрит текст:
Този месец беше страшно изнервящ и се занимавах почти една цяла седмица допълнително по един проект, за да оставя клиента доволен. Вчера го приключих.
Точно в първите дни на годината уговорих много труден, но важен за мен арт проект за ЛА и после започнаха пожарите. Малко се надявам да го бъде.
За сметка на това нашата сага по мохтажа на кухнята в къщи все още не е на 100% приключила след повече от 3месеца забавяне, поради грешки. Козирога е изнервен и си викаме като италианско семейство тея дни.
Голямата тийнка ужасно ми къса нервите, малката копира от кака си.
Положителното е, че на контролните прегледи всичко е наред. Вече 2 години след лечението Hands Pray

Дана, гуш от мен HeartHug
Агент, пращам колкото ми е останала положителна енергия към теб, хващай Heart Да ти е здрава и честита хубавата щерка! Heart Eyes
Не дават вече да ги снимаш, ей! И при нас така, че и поставя условия за всичко, цитира си правата и т.н., откачам Joy Sunglasses

До тук с програмата съм до под кривата круша. Тази седмица отчитам само:
40MIN Lower Body Strength Supersets // Day 6: HR12WEEK 5.0
40MIN Upper Body Strength Supersets // Day 7: HR12WEEK 5.0
след малко ден 8ми.
Надявам се от другата седмица вече да съм по-редовна с тренировките.

# 316
  • Бургас/Пз
Ооо, Биб, прекрасна си... Честита бъди и много щастлива!
Абе, Агент, ама какво правиш ти напоследък бе момиче, какви са тези падения, какво е това нещо, вържи си моля те един червен конец против уроки 🥰 пращам ти много виртуални прегръдки.

Тази седмица само две тренировки в понеделник и вторник с Хедър.  Три дни съм в командировка и само ходене имаше. Другата седмица се надявам да наваксам с поне 4 тренировки.
Хедър ми харесва и засега продължавам с нея. Ще трябва да боря и едни 3 кг. Кантарът удари 55кг , че и малко отгоре и ще трябва да взимам мерки докато е време. Ама то с торти с шамфъстък , лешници, Павлова и т.н какъв да е резултата. Ако трябва да съм честна изобщо не ги усещам - нито ми тежат, нито имам промяна в дрехите. Единствено релефът на пресата ми се позагуби и бедрата ми станаха малко по-обемни и д...то с увеличен целулит. Не е задържана вода, защото вече цял месец така показва кантара Simple Smile
Ще си поизчистя малко храната да видим какво ще се случи.
Нещо да препоръчате вие ??

# 317
Днес отчитам леко кардио помежду другото - прибиране от офиса до вкъщи пеша. 8 км, за час и десет минути. Утре ще продължа с Ейми.

# 318
  • София
Някой отслабвал ли е с тези 30-дневни програми от приложенията? Изтеглих едно, както и йога, но се чудя за 20 минутна тренировка колко калории е възможно да се изгорят?

# 319
  • Бургас/Пз
Някой отслабвал ли е с тези 30-дневни програми от приложенията? Изтеглих едно, както и йога, но се чудя за 20 минутна тренировка колко калории е възможно да се изгорят?
Аз отслабвам само с контрол на храненето и калориен дефицит. От спорт досега никога не съм сваляла кг-ми

# 320
  • София
Аз отслабвам само с контрол на храненето и калориен дефицит. От спорт досега никога не съм сваляла кг-ми

Кога забелязваш свалени кг, след като следиш калории? И с колко е добре да са надолу тези калории, спрямо необходимите? А после... йо-йо ефект не се ли получава или човек се научава какво и колко да яде, че то цял живот да брои калории...

# 321
  • Бургас/Пз
Зависи какви са ти целите и какъв ти е разхода. Естествено, че ако се върнеш в хранене , където ядеш от всичко по много ще качиш пак. При мен кг-те винаги са били малко не повече от 3-4. От 7 години тренирам с тежести и когато се храня правилно кг-те си стоят и не мърдат. Като почна да прекалявам с храната , тръгват на горе. Не мога да ти дам пример с калории, защото няма да ти помогне с нищо. Това , че аз примерно свалям на 1800 калории , не означава, че и при теб ще е така. Другото много важно е от какво са точно тези 1800 калории Simple Smile

# 322
  • София
Е, знам, че няма как да се дадат калории, питам ориентировъчно, ако по принцип дневният прием е 2000 калории, с колко е най-удачно да се свалят в калориен дефицит, за да не се получават резки промени, но пък и да не се отслабва година... Особено ако за сваляне има 3-4 кг.

# 323
  • Бургас/Пз
Е, знам, че няма как да се дадат калории, питам ориентировъчно, ако по принцип дневният прием е 2000 калории, с колко е най-удачно да се свалят в калориен дефицит, за да не се получават резки промени, но пък и да не се отслабва година... Особено ако за сваляне има 3-4 кг.
Пробваш с -250-300. Ако за две седмици няма дори и минимален резултат, намаляваш с още и така докато разбереш какво работи при теб. Ако само орязване не работи , тогава пробваш да пипнеш макросите- гледаш ги тях и ги завърташ по някакъв начин, докато намериш кой е правилния.

# 324

Няма как да се отговори ориентировъчно. Има приложения, които на база тегло, ръст и
цел ( отслабване, задържане на кг...) ти смятат какви калории трябва да приемаш!

# 325
Би, да си ни все така лъчезарна, красива и талантлива! Болест да те забрави и тийновете да сте слушат! ЧРД!!! Hug Hug

Отчет:
23/99 Lake Bled Tempo Climbs + Lake Itezhi Tezhi Feel Thе Ride
24/99 Lake Avis Pressure Gauge + Ponte Vecchio Interval Ride
25/99 Castle Brolio Endurance Ride + Yin Yoga Full Body 30 Min: Stretches for Hips

# 326
  • София

Няма как да се отговори ориентировъчно. Има приложения, които на база тегло, ръст и
цел ( отслабване, задържане на кг...) ти смятат какви калории трябва да приемаш!

Ами не е така. В подобна програма винаги ми е давало с колко калории да намаля дневния прием, спрямо бързината на резултата, която искам да получа. Аз не бързам, а искам да ги намаля в някаква приемлива граница, както описах по-горе.

Намалила съм ги с 400 за момента, като се стремя В40%, П25% и М35%, но се оказа, че ми е трудно в тази конфигурация, понеже мазнините ги запълвам най-бързо и после се чудя какво да ям.

# 327
Един килограм е равен на около 7700 калории. Сама можеш да си сметнеш приблизително колко бързо ще сваляш според дефицита. При мен формулата важи. Имай предвид все пак, че метаболизмът се напасва и тн, на някакъв етап ще достигнеш плато. Но щом имаш за сваляне само 3-4кг според мен няма какво да го мислиш толкова.

# 328
Би, честита да си! Страхотна си и фона с картините зад теб!
Агент, дано минават всякакви натъртвания и след време да се смееш на тези падания.

За да не съвсем без хич, намислила съм да вкарам малко добрата става Джилиан с hot body, healthy mommy, по препоръка на Звезди.

# 329
Би, честита да си! Изглеждаш фантастично! Много успехи и щастие ти желая! Trophy Flowers Rose

Вчера: Ащанга първа серия 2 часа
Следобед Iron 18+20. Страхотни и двете!
18 е глутеус Без Български клек (от който ми се реве, но ми се отразява жестоко и то видимо)

20 е чудесно допълнение, защото е трицепс + абс + бицепс.

Починах си с Травис накрая. Сториха ми се като 5 мин. Много добре ми дойде.
Ако ще го правят начинаещи обаче, бих препоръчала да мислят за Меки Трапециуси. раменете далеч от ушите. С тениската която е облякъл не се вижда, че там няма напрежение. Почти нищо не казва, което от една страна е добре, ако не си прохождащ в йога.

Не знам къде съм гледала, но няма начин да довърша Iron до утре, защото са 30 тренировки.
Нямам търпение да я направя както трябва, по ред на дните.
Промених си работния график, и няма да е така нечовешки вече.

Днес Ден 2 от Домашния ритрийт, ще видя в какъв ред ще правя всичко.

Общи условия

Активация на акаунт