Между другото-"летните"котки, които снимах скоро живеят на свобода. Охранени и здрави са

Стигнах до 4 броя. За 5-тия не се притесних, защото Преслава е винаги скрита, но Турболината рядко се крие и е винаги на първа линия. Проверих всички къщички, хралупи, навеждах се под дивани и легла, но я няма. Тръгнах да я търся по другите стаи, в които на практика не влизат. Виках, оглеждах се. Няма никой! Извадих консервата, започнах да тракам по купичките, но пак само 4 броя се появиха. Изрових дрънкащи топчета, размахвах лентички и връзки. Разскачаха се, Преслава не устоя на игрите и се показа (нея с храна не можеш да я прилъжеш
). Но номер 6 я няма. Облякох се набързо, за да слизам да я търся на улицата. Хубаво, че преди да тръгна, реших да проверя още веднъж другите стаи. Показа се. В тази стая днес изобщо не бях влизала.
Сигурно се е вмъкнала покрай мъжа ми, което означава, че е липсвала с часове, но аз така и не бях забелязала. 

Утре сигурно ще пиша на Зооплюс. Дано ми отговорят, за да знам за другия път. Ще е съвсем скоро, защото втората част на пратката все още не е дошла.
Трицветка ли е? 

)
Препоръчани теми