Любители на котки - Тема 202

• 26 745
  • 775
  •   1
Отговори
# 705
  • Между гори и планини
Да ви се оплача - снега се стопи и излязоха наяве всички мини които Лео е заложил. Целият преден двор с цветя е наторен! Не му стига и тоалентната вътре! Другите поне възпитано излизат извън двора, а този калпазанин - баш отпред наторявал розите...

# 706
  • на брега на морето
Просто усещам сладкия сироп на умилението.GrinningHug
Майтап бе, Уили CakeHug

# 707
Оливър пък не влиза с нас в банята, като се  приберем вечер, задължително влиза в тоалетната да покаже какво може😂.
Снощи аз се прибрах първа и веднага влезе и свърши голямата работа. След час и половина се прибра ММ и Оливър моментално влезе в тоалетната и свърши и малката работа и се кротна.😂

Последна редакция: чт, 09 яну 2025, 16:42 от Роси_

# 708
  • София
Имах рози на балкона. Бебе Аш всички саксии беше наторил Joy

# 709
  • Между гори и планини
Имах рози на балкона. Бебе Аш всички саксии беше наторил Joy
Явно розите ги влекат, цветари 😂

# 710
  • София

Малко на балкона и слънчице Simple Smile

# 711
Здравейте 😊 Имаме вкъщи трима мустакарковци. Намерих ги като малки бебета и вече 4 години са с нас и много си ги обичаме. Факт е обаче че с три котки в апартамент не е лесно. През септември си родих момиченце (да не съм чак такова малцинство вкъщи) и от сега мисля как да обезопася района с тоалетните на котките. Искам да сложа вратичка за котки на вратата към остъклената ни тераса, където са и тоалетните на смотенцата. Мисля че намерих фирма изпълнител, но сега трябва да намеря реално котешката вратичка. Бих се радвал на всякаква обратна връзка по темата - ако сте доволни/недоволни от конкретна вратичка или дори най-лошия вариант - котките да не искат да я ползват 😃 Спънки, препоръки всичко е добре дошло. Прикачвам снимка на идеята и тримата другари вкъщи.

# 712
Много добра идея и инициатива!

Съфорумката, която показа котешка къщичка и живее в апартамент с двор, би могла да се вдъхнови от теб. Simple Smile

# 713
Грейси ми се изпика в ръцете, докато я носех да я сложа в транспортната чанта... Все пак отидохме на лекар, но бяха само стажантката им и една нова лекарка, та реших да почакам с цялостния преглед и само сложиха инжекция за алергията и й дадоха витамини за укрепване на имунитета и козината. Дано само и да ги хареса, че да нямаме драма с даването.

# 714
Котешки вратички има в Али експрес. Амазон и в мисля съм виждала и БГ магазини да продават

# 715
Това, че убиваме с камъни всеки, който не мисли като нас, е доста жалко.
Никога нещата не са черно-бели и нюансите не е нужно да са разтръбявани, за да може някакви непознати да са съгласни с нас.
Навремето имахме зайче. КУпено за "мини" от зоо магазин, стана сериозен размер. Когато дойде бебето, оградихме пространството на зайчето, заедно с клетката. Котките се ограничават по-трудно. И  наистина котките трябва да имат достъп до"навън" Не е нормално да са затворени между 4 стени. Ако Сакура имаше шанс да се прибира, щяг да пускам и двамата.

Това ми беше зайчето. Пускахме го да ходи из къщи с импровизиран памперс.

Последна редакция: чт, 09 яну 2025, 18:25 от red soul

# 716
Божеее, какво видяха очите ми, зайче с памперс! Heart Eyes

Това пък беше едно от зайчетата на баща ми, невероятно усещане е да държиш бебе зайче! Снимката е от 2017-та година.

# 717
  • Между гори и планини
Аз имам приятелка която осинови козле изтърсаче, което е щяло да умре, слабо и хилаво. Гледал си го като кученце у дома, с памперс. В началото памперса му стигаше до подмишниците. И наистина потропваше след нея като кученце.
Иначе съм изтървала нишката на Ред Соул...

# 718
То нишката не е чак толкоз дебела 😏 става въпрос за стадното пригласяне и сочене с пръст към "различните"
Vanne, и зайчета и котенца съм държала голи "като мишленца". Невероятно е усещането, наитина❤️

# 719
Аз мисля, че контекстът тук е много важен.
Кое е норма и кое не?
Норма в България е почти всеки ден да виждам на пътя сгазено коте.
Норма е да се тровят, гърмят с пушки, хвърлят в контейнера.
В този контекст-не е нормално да си пускам котките навън.
Моите бягат от отворена врата, никога не са напирали да излизат.
Ей ги севернокорейците:
Марс:

Буда:

Общи условия

Активация на акаунт