Много е стресирана горката, стои като препарирана, изобщо не реагира като и заговорих, а иначе ме чуваше от 100 метра и тичаше като луда. Чак попитах доктора, дали може да умре от стрес, той каза "абсурд". Раната я мажат и изглежда по-добре. В сряда ще я кастрират и ще и извадят някакви задни зъби, които били развалени. Аз я виждах, че много не дъвче на тях. Иначе докторът каза, че е на около 4 години, на колкото и аз мисля, че е.
В другите клетки имаше още 2 бездомни и те с рани, което хем ме натъжи, хем ме зарадва, че има някой който се е погрижил за тях.
По-горе видях катерушката с двете къщички и се чудя, може ли да помоля комшиите да я сложат някъде под навес в двора им. Става ли за отвън? Ако аз я сложа в моя двор няма да я използват, защото чат-пат виждам лисици на камерите и според мен така ще бъдат уязвими в тая хралупка. А стопаните и на Мимчето и на Мишо имат кучета в дворовете си, котките знаят как да ги заобикалят, но лисиците предполагам, че не влизат там. В двора на Мишо има 5 ловни вързани, той знае на кое докъде му стига синджира, върви на зиг-заг между тях и яко ги дразни😆
Може ли линк за по-здрава такава катерушка, че прочетох, че тази е паянтова, а Мишо е топчест😆
Или някаква друга къщичка подходяща за отвън, но не голяма, че може да ме резнат комшиите, те и за малка може да откажат, но ще питам.

Как си ги научила толкова да са мили? И даже да спят заедно