Любители на котки - Тема 202

• 27 570
  • 775
  •   1
Отговори
# 180
  • София
По-горе видях катерушката с двете къщички и се чудя, може ли да помоля комшиите да я сложат някъде под навес в двора им. Става ли за отвън?
До съседният блок бяха извадили една катерушка докато котетата бяха бебета. После май изчезна.
Най-вероятно ще стане за навън. Стига да не се мокри. Поне година би трябвало да издържи.
Открити дървени части (на катерушката, ако има) бих лакирала с корабен лак.

Направих си маса за терасата със стари крака (от кухненска маса) и плот (плоскост от Бриколаж). Лакирах я с корабен лак и не мърда.
Масата не се мокри.

# 181
  • София
Получих email от zooplus, че от 17 до 23.12 поръчката над 39 лв е безплатна с код DOSTAVKA.
Лошото е, че е с код и други кодове не могат да се използват. За първи път ми изпратиха 250 точки за рожден ден на любимец, но пак е с код. Надявах се да ги взема при някоя безплатна доставка, но с тази няма да стане.

Утро, майка ти да вземе още едно котенце на същата възраст и играта ще се прехвърли между тях, а тя само ще ги гледа и ще им се радва. Simple Smile

Преди малко каква игра беше! Гери се скрила зад телевизора, който е на малки крачета и под него има процеп от 2 см. Рижко застанал отпред. И двамата бъркат с лапи отдолу и се закачат. Хубаво, че не бутнаха телевизора! От години разправям на мъжа ми, че трябва да го закрепим по-стабилно, но все не му се занимава. Дано в даден момент телевизорът не припадне! Simple Smile

# 182
  • София
От години разправям на мъжа ми, че трябва да го закрепим по-стабилно, но все не му се занимава.
С тийна бяхме за седмица в Англия през юли. Щерката се хвали "преместихме телевизора" и "го заковахме здраво" Joy

На мен Аш (като бебе) ми е чупил нов монитор, та... не е приятно. Мушнал се зад монитора ми и се изправил на него. Щеше да е здрав, но при падането е паднал в/у облегалката на стола ми. В началото матрицата беше само леко чупена, не ми пречеха и двете хоризонтални линии. После обаче се разтече и стана много счупена.

# 183

Утро, майка ти да вземе още едно котенце на същата възраст и играта ще се прехвърли между тях, а тя само ще ги гледа и ще им се радва. Simple Smile

И аз така й казах, но тя се е афектирала от дивотиите на тази красотичка и не иска и да си представи да се две........
Ръцете й са целите в белези и ранички от малките нокти. 

Във ФБ следвам Нели Янева от Варна, която приема в дома си постоянно котенца и им намира после домове. Гледам по клипчетата, че отлично си играят едно с друго.

# 184
  • Между гори и планини
Много жалко за малката красавица! Прилича на Лео, но в пухкав вариант. С възрастта хората стават по- неподатливи на промяна.  Но моята майка изтърпя едната ѝ котка която като малка нарочно скачаше по стените да дере тапети, не се отказа от нея, а като котката се кротна, направи ремонт. Лео свикна с правилата на нашата къща. Ако му се дивее - излиза вън. Не хапе и не дере. А в момента е в процес на смяна на зъбите.
Като влезе на топло и се размазва от кеф 😊

# 185
  • София
Така спа до нас, докато ние си гледаме нещо. Може би, защото е нашето, но много се разхубави тази котка. Взехме я една с тегава козина, слабичка.. а сега е пухкава хубавица, поне за нас Simple Smile

# 186
  • на брега на морето
Стига де, не се притеснявай да кажеш, че котката ти е разкошна Blush

# 187
Отидох за мицеларна вода и се върнах с подарък за косматите.

Не се впечатлиха толкова. Очаквах го, голяма е играчката, все пак е кучета

# 188
  • Варна
Женето и Тигре се надпреварват колко да мъркат. На спалнята, че моя мъж го събори вирус с висока температура.
И 2ажното е, че чува мъркането, защото е със силно намален слух от казармата.
И дъжда чува, как вали. Но като мерим температурата не чува сигнала, нито ня пвралнята, нито на колата, като свърши газта и така нататък.

# 189
  • София
Не се впечатлиха толкова.
Прибирай в кашона с играчките и им го покажи след време.
Моите са като бебета. Играят с нещо, писва, прибирам, и след време вадя и играят.

# 190
  • Между гори и планини
Татко се прибра, каква радост!

Само да кажа, че всички бяха вечеряли, като Чери изяде 3 порции - своята, на Лео и на Памук. Но за кюфтета е винаги готов!

# 191
Е, как всички са вечеряли? Лео и Памук не са. Joy

# 192
  • Между гори и планини
Е, как всички са вечеряли? Лео и Памук не са. Joy
А, сипах им пак 🤪

# 193
Доня, след 2 дена и аз ще съм така. Само на мен правят този номер. Както казва синко - само мама разрешава така:)

# 194
При мен не минава, у нас мъжът ми е така, жал ми е вика и му казвам той току-що вечеря, нека си хапне, на улицата не е имал какво и му казвам той от 7 години не живее на улицата и пак се почва.

Общи условия

Активация на акаунт