Любители на котки - Тема 202

• 27 506
  • 775
  •   1
Отговори
# 690
Вашите котета идват ли с вас в тоалетната сутрин ? Моята идва и ако е затворена вратата мяука да я пусна вътре . Понякога се и кача . Обаче когато излезе на вън винаги усеща в коя стая има човек и там се катери и мяука да я пуснем вътре .

Моите обичат да идват с мен и дапъхат лапички под вратата докато съм вътре Sweat Smile

Относно врата за хола, имаме гениална система, за да не ставаме всеки път, когато котките искат да влезнат, или когато излезнат да не ставаме, за да затваряме вратата след тях Smile (понеже врата на хола няма как да се пробиле долу и да се сложи врата за котки заради стъклото) изобретихме това:
Нужни са Щипка за покривка и Ластик Simple Smile

Знаете, котетата лесно с лапичка отварят врати, шкавчета и прочие, а ластичето просто затваря вратата след тях.
А идеята на щипката е просто лесно премахане и за човекът отвътре на стаята и за този отвън, като бръкне с ръка от другата страна на врата. Гениално GrinningYum

# 691
О, като видях това.. Жената, която ги гледаше, каза че са си пуснали сами водата в кухнята. Тя идваше на три дни/надявам се/, така че може би водата в кухнята е шуртяла три дни, преди да я застопори. А, аз, освен надута сметка за вода, ще имам още едно нещо, за което за мисля, преди да ги оставим 😊

# 692
  • София
Вашите котета идват ли с вас в тоалетната сутрин ? Моята идва и ако е затворена вратата мяука да я пусна вътре . Понякога се и кача . Обаче когато излезе на вън винаги усеща в коя стая има човек и там се катери и мяука да я пуснем вътре .
Моите обичат да идват с мен и дапъхат лапички под вратата докато съм вътре Sweat Smile
Нашата врата на тоалетната е дървена и по някаква причина зимата набъбва. Много трудно се отваря и затваря докрай. И тъй като сме само с мъжа ми, а знам, че той няма да ми нахълта вътре, просто "пускам" вратата да се затвори докъдето може, без да я насилвам. И както си седя, току някой я отвори, дърпайки я с лапа. По принцип им е любима игра да отварят точно тази врата и да се крият вътре, дебнейки минаващите. Много са учудени, когато видят, че помещението е заето. Joy

# 693
Едно сърдито бабе на вашето внимание Simple Smile
Вижда се нослето как е покрито с корички. И на лапичката крайното пръстче е с корички, малко е опадала козинката там. Гледах й добре устата, има много зъбен камък но венците са добре. Не се плюнчи.

# 694
  • Между гори и планини
Само Кети идваше с мен докато съм в тоалетната или докато се къпя, ме чакаше зад пердето. Като се прибирах от работа - винаги беше на вратата да ме писрещне. Много ме обичаше, тихо и ненатрапчиво.
Лео много настоява да спи върху мен, скоро ще ми се качи на главата!

# 695
О, като видях това.. Жената, която ги гледаше, каза че са си пуснали сами водата в кухнята. Тя идваше на три дни/надявам се/, така че може би водата в кухнята е шуртяла три дни, преди да я застопори. А, аз, освен надута сметка за вода, ще имам още едно нещо, за което за мисля, преди да ги оставим 😊

😅 Явно зависи от котетата и от уредите. От 16г работим с великата система Wink Оставяли сме ги самички със здраво заредени панички и водичка навсякъде за по седмица макс.

# 696
  • До хладилника, който обичам
Цялата делегация ме следва в тоалетната. Цура от сън става нощем и идва да ми мига сънено, все едно аз съм я накарала да стане. Вратата се застопорява (подобно на Доня Дафина Черешова) и ако не я затворя, гаранция влиза поне едната, ако не и двете. Теорията е, че си пазят хората, които са в уязвима позиция в тоя момент (както се чувстват котките, докато си вършат работата), но може би са просто проклети Smile

# 697
Нашите и двете придружават и дъщеря ми и мен в тоалетната. Понякога си вършим нуждите заедно (с котките) Joy или Кари скача в скута ми и почваме да се галим. Като се къпя редовно и двете са в банята с мен и стриктно ме наблюдават дали ще се изкъпя хубаво или да не взема да се подхлъзна случайно на плочките. Няма отърване от тях Stuck Out Tongue Winking Eye

А ето как Кари си беше декорирала леглото зад елхата

А ето я и самата дизайнерка Grinning

Последна редакция: чт, 09 яну 2025, 01:43 от gabidi

# 698
  • До морето...
Бу,точно това казвам и аз на Тоби😄Понякога,когато отида посреднощ до тоалетна и той спи не спи,бърза да дойде, мига сънено и ме гледа.Питам го защо не спиш,кой те кара да идваш 😄😄
Повечето пъти идва с мен в тоалетната,но  ми е като сянката-където съм аз ,там е и той❤️Преди пък влизаше с детето в банята в умивалника и стои там,докато се изкъпе .
Тук ми беше много смешен онзи ден. Метнах си елека на столчето и Тоби отиде там под прикритие. Много се смях, защото не го видях първоначално и си ходя напред назад.По едно време гледам нещо мърда 😆

# 699
Ой, много е готин Тоби. Каква физиономия само!
И колко красиво реставрирано столче

# 700
  • София
Та като сме на тема тоалетна, да ви кажа, че никога не съм си представяла, че ще се радвам на котешко 💩 и ще го определя като  перфектно (ако го споделя с някой друг ще каже "егати откачалката" 🤣).
Но след кошмарната нощ в понеделник, която прекарах с Блеки в тоалетната... поне вие бихте ме разбрали.
У дома Блеко влиза само с мен в тоалетната (рядко съм сама там), сутрин и вечер задължително и той си върши работите, за да е сигурен, че ще му е почистено.

# 701
  • Стара Загора
В тоалетната е с мен редовно. Обикновено ми носи топче или любимата сламка да си играем.

# 702
Моите са винаги с мен. До тоалетна, докато се купя, докато съм ваната, докато си мия зъбите и си оравя рутината/тогава Сакура седи на ръба на ваната и ме гледа. Същото прави и с дъщеря ми, докато се оправя за излизане. Нали си е момиченце❤️/
Ако затворя вратата, Закари скача и си отваря. Сакура мяучи отвън и аз и отварям.
Свикнала съм им вече и не ми пречи да са по мен и двамата, каквото и да правя в къщи/докато не види Зак, че вадя прахосмукачката.или чувал Единствено тогава бяга. Сакура не/

# 703
Ох, и моите ме следват до тоалетната, но не ги пускам вътре, че е мноооого тясно. Но винаги като изляза са и двамата отвън и ме гледат в очите предано като кучета. Grinning Веднъж докато се къпя се бяха разбеснели и един от двамата скочи върху завесата, щях да получа инфаркт. Laughing

Врати още не могат да отварят, дано и не се научат, че тогава - лошо. В спалнята не ги пускам, защото ми гризат кабелите и бутат разни неща редовно, абсурд на този етап да се спи с тях, като пораснат дано мирясат, та да се гушкаме. Simple Smile

Vanne, гуш за бабката Purple Heart

# 704
  • София
То, няма и смисъл от чипове.
Нали уж система ще правят, като кучешката. Но за тази система слушам от поне 4г Joy
На този етап смисъл от котешки чипове няма.

На Аш чипът е ок, чете се.
На Оникс ми казаха, че може да е обвит в съединителна тъкан и да не може да се прочете. Питах ги дали трябва да го махнем - не. Не му пречи.

Общи условия

Активация на акаунт