Лидл 187 - Нова тема, Нова зима, Нова година, Нови трепети :)

• 110 171
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 1 080
Viakal има в магазини ТТ Маркет (да не се бърка с Т Маркет), те са нещо като с паралелен внос и цените им са много прилични, но във Варна нямат филиал, а много ми се иска да имат.

# 1 081
Сестра ми живее в Англия и там, където са те, водата е супер твърда.
Ползват един препарат Viakal, който наистина върши чудеса.
В Гърция съм го виждала случайно в супермаркетите, но у нас не съм го забелязвала.
Има го по магазините за паралелен внос.

# 1 082
  • Свети Влас
Този магазин съм го виждала онлайн - фейсбук. Но не съм поръчвала от него.

# 1 083
Благодаря за информацията.
Аз винаги си взимам или те ми пращат, но е чудесно, че го има и у нас, ще потърся.

# 1 084
Viakal има в магазини ТТ Маркет (да не се бърка с Т Маркет), те са нещо като с паралелен внос и цените им са много прилични, но във Варна нямат филиал, а много ми се иска да имат.

Поръчвайте онлайн от там. На килограм е доставката.

# 1 085
Препарата се продава и в италианските магазини.

# 1 086
Подарявам+ останалите по-назад, изтичащи днес

# 1 087
Виакал има и в Елитис или Ивел. Аз не съм доволна. За варовик Пулирапид използвам аз - синия, най-обикновен.

За да не е спам, гюбека хубав ли е?

# 1 088
  • Cyprus, Пловдив

За да не е спам, гюбека хубав ли е?

На нас ни харесва, за сравнение с кашкавал Верея не се стопява и изчезва на принцеси.

# 1 089
  • София
Гюбекът ми харесва.

Малките пити кашкавал Пилос 300 грама, които бяха 4.99 и дълго време на червен етикет 4.19, вече са на бяла цена 4.19. Първоначално беше румънски, после полски, който ми харесва повече. Нищо общо с класически кашкавал, по към млад едам идва, но е перфектен за тези пари.

Снощи купих фурми без костилка Оникс 350 грама за 1.99 и бял етикет. Все си мислех, че са по-скъпи.

# 1 090
Не знаех, че Виакал има в Елитис(ще погледна там, благодаря за споделеното), но аз съм доволна от Шантиклер-ите и ползвам тях. Пп Извинявайте за разводняването на темата. Blush

# 1 091
  • Свети Влас
Мама последният път беше купила друг вид гюбек, но пак от Сливен много е хубав, също така много харесвам и гюбека с чубрица.

# 1 092
Многозърнестия кроасан е хубав. Днес банани, портокали и мандарини са на 2 лв за кг

# 1 093
  • София
Никога не съм купувала гюбек. С какво е по-различен от кашкавала?

Имам купон за 1 ст, който продължава да ми стои в профила, макар да взех бретцела преди 3 дни. Спомням си, че бяхте споменали за бъга. Дали може да се използва повторно? Пробвали ли сте?

# 1 094
  • Свети Влас
Не знам, но е много вусен.

Общи условия

Активация на акаунт