Лидл 187 - Нова тема, Нова зима, Нова година, Нови трепети :)

• 110 994
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 75
Могат да се ядат и замразени, но аз ги харесвам повече след като постоят малко на стайна температура.
Точно така ги ядем и ние...
Не се пекат.

# 76
Благодаря на Вяра, за изпратения купон.
След малко ще правим втори опит за връщане на коледния календар.
Вчера ММ отишъл, но служителката му казала, че е до 30 дни, а ние сме го купили веднага като пуснаха коледните неща, т е. края на октомври. На нашия филиал няма никаква бележка за изтеглянето. Не намерих и на сайта им информация.
Може ли, който я беше снимал, да ми я прати? Пише ли, че има срок за тези неща, които изтеглят поради лошо качество?
Не разбирам защо се правят на интересни😂 (може би, както казах, служителите не са запознати със случая с календарите). И на мен ми споменаха нещо, че стоките се връщали до 30 дни (това при положение, че аз връщах календара с дигиталната бележка😀, а с приложението срокът е 60 дни). Също така, искаха ми имената и да се подпиша на един лист и после ми върнаха парите.
Ето, това е скрийншот от темата (същото е залепено и до изхода на нашия филиал):

П. П. В случая даже не виждам какво общо има срокът за връщане (независимо дали 30/60 дни), като много ясно си го пише, че календарите могат да се върнат до 07.01.2025 г!😉 Със сигурност към тази дата ще са повече от 60 дни, откакто са пуснали календарите за продажба, защото аз не купих календара веднага след пускането му в продажба.

# 77
Профитеролите не изискват термична обработка, но е препоръчително да се размразят в хладилник или на стайна температура за определено време. Помня, че беше точно описано на опаковката.
Аз разтопявам малко шоколад на водна баня и ги заливам с него, любим десерт е, а и бърз, когато имаме гости.

# 78
Според мен даже НЕ трябва да минават през фурната (освен на функция размразяване). Не си представям какво би се случило с пълнежа в тях (купували сме доста отдавна, преди години, за последно, но по спомен пълнежът беше нещо като бита сметана).🤔

# 79
Здравейте!Някой има  ли отзиви за пресата за коса silver Crest, която ще бъде в брошурата от утре? Старата ми се пенсионира   , а ползвам преса веднъж -два пъти  годишно и не ми се дават много пари.😒

# 80
Профитеролите на каква цена падат с остъпката и вътре колко бр са

# 81
Профитеролите на каква цена падат с остъпката
2,69лв мисля, че бяха.

# 82
Има ли в Лидл обикновени бисквити без палма?

# 83
Има, да.

# 84
  • shumen
Има обикновенни бисквити,но не знам дали са без палма.

# 85
На тяхната марка има обикновени бисквити с масло. Поне преди бяха без палма.

# 86
Профитеролите съм взимала два пъти по УАУ от темата, никой не ги хареса вкъщи.

# 87
  • София
И аз не харесвам профитеролите.
Принципно обичам и ям почти всичко сладко. Но на този тип продукти предпочитам кремът да е по-тежък и плътен. Тези са като със спрей сметана и ми стоят постни.

# 88
Подарявам
Скрит текст:

# 89
И аз не харесвам профитеролите.
Принципно обичам и ям почти всичко сладко. Но на този тип продукти предпочитам кремът да е по-тежък и плътен. Тези са като със спрей сметана и ми стоят постни.
+1. Изяждали са се (като съм купувала за последно от тях преди сигурно повече от 5 години), но и вкъщи се предпочитат подобни продукти с по-плътен крем.

Общи условия

Активация на акаунт