Лидл 187 - Нова тема, Нова зима, Нова година, Нови трепети :)

• 110 164
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 1 140
Някъде из Бургас дали има останали пудовки? И на каква цена и кг бяха? Благодаря!
Преди малко видях десетина в магазина на Пирин - до автогарата. Имаше 6, 8 и 10кг. И цената видях, ама докато се върна и я забравих Flushed

# 1 141
Подарявам
Скрит текст:

# 1 142
Питах за купоните защо е само процент. Ето отговора: 
Входящ номер: 112607263

Здравейте,

Благодарим за Вашето съобщение.

Като наш лоялен клиент, Вие сте включен в специален проект, който ще продължи в рамките на 3 месеца. Проектът е свързан с персонализация на купоните, т. е потребителите да получават купони за продуктовите групи, които пазаруват. Тъй като не се знае кой какво ще получи и дали даденият продукт е намален в стандартна акция или на промоционална акция, затова артикулите са без цени и е посочен само процентът за намаление.

Вие получавате процентно намаление от актуалната цена в момента на покупката независимо от това дали дадения продукт е намален или не.

С пожелание за хубав ден!

# 1 143
Подарявам скреч карта за макадамия. Помня, че някой беше търсил. Моля, ако я иска някой, на лично.
Редактирам, пратен е купона вече.
Иначе имам и подарявам всички купони за нехранителни, които е показала Сийка и гел за съдомиялна също.

Последна редакция: вт, 21 яну 2025, 11:18 от MianaNia

# 1 144
Подарявам
Скрит текст:

# 1 145
Щом на вардар няма намалени неща, а на Тодор Александров има ли нещо?

# 1 146
  • София
Подарявам
Скрит текст:

# 1 147
Нищо не ме впечатли  от намаленията на Тодор Александров
Скрит текст:

Техника или домакински неща нямаше( днес към 13ч), само малко дрехи, но все такива, които е имало и на предишни  намаления -явно изостанали стари , нищо ново според мен.

# 1 148
Новият телефон за клиенти с какви тарифи е? Обаждих се днес, защото се сетих, че са минали около 5 седмици, откакто оставих артикул за рекламация, а нямам никаква вест от тях. Заменили са ми артикула с нов, чака ме в магазина.🙂

# 1 149
Питах за купоните защо е само процент. Ето отговора: 
Входящ номер: 112607263

Здравейте,

Благодарим за Вашето съобщение.

Като наш лоялен клиент, Вие сте включен в специален проект, който ще продължи в рамките на 3 месеца. Проектът е свързан с персонализация на купоните, т. е потребителите да получават купони за продуктовите групи, които пазаруват. Тъй като не се знае кой какво ще получи и дали даденият продукт е намален в стандартна акция или на промоционална акция, затова артикулите са без цени и е посочен само процентът за намаление.

Вие получавате процентно намаление от актуалната цена в момента на покупката независимо от това дали дадения продукт е намален или не.

С пожелание за хубав ден!
Впечатлена съм,че може да пуснат купон за артикул, който е възможно да е на акция към дадения момент.

Прахосмукачката е с торбичка за многократна употреба,да.

# 1 150
Да, редовно има такива купони.
Също има и двойно намаление - ако има оранжев стикер за -20% плюс купона още минус 20.
Също така на пекарната нещо ако е намалено на 50% вечер плюс ако имаш купон за минус 20, се намалява още.

# 1 151
Отделно може и продуктът да е намален със стикер с 20% или 50%.😉
Явно доста хора сме включени в специалния проект.😃

Последна редакция: пн, 20 яну 2025, 19:43 от dolce miele

# 1 152
Здравейте от намаленията ,ако забележите някъде в София планетарния миксер моля да ми пишете , защото се чудих и го взеха пред мен ..

# 1 153
На нашите намаления имаше точно 3 малки раклет грила и толкова.. празнооооо

# 1 154
Също така на пекарната нещо ако е намалено на 50% вечер плюс ако имаш купон за минус 20, се намалява още.

Точно така беше и при мен.Взех понички с поръска на -50% половин час преди затваряне.Имах и купон за -20% и предположих, че сигурно няма да го отчете ама беше ☺️😉 та ми излязоха на -70%

Аз искам да благодаря на една мила дама която ми изпрати купона за крема сиренето 300 гр на Милбона и си взех 4 бр,но трябваше повече 🙈 Направих и чийзкейк, че тук го коментирахте и отдавна не бях и ми се прияде.
Така че ако някой има такъв купон и няма да си го използва ще съм благодарна ако ми го отстъпи за да си заредя още.В къщи всички го харесват ☺️
Този път моите купони са малко и нищо интересно 🤔 Гланц за съдомиялна, Майонеза в туба,закуска пица ,кроасан от опакованите ,бакпулвер,олекотена завивка,разклонител и парна четка 🤷🏻‍♀️

Общи условия

Активация на акаунт