Лидл 187 - Нова тема, Нова зима, Нова година, Нови трепети :)

• 110 147
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 1 170
Предлагам:
Скрит текст:

# 1 171
Пил хапки на Culinea , взимам аз само - с хубаво филе и нормална панировка. Стават ок и на фурна без мазнина .
Скрит текст:
.     

# 1 172
Здравейте, някой има ли проблем със зареждането на приложението? Рестартира телефона, но отново не зарежда.

# 1 173
  • София
Имам
Свободен купон за стъклените нудли изтичащ днес.

# 1 174
Пил хапки на Culinea , взимам аз само - с хубаво филе и нормална панировка. Стават ок и на фурна без мазнина .
Скрит текст:
.    
PaulieM, много ти благодаря! Hug Днес видях тези Culinea XXL, дали са същите?
Скрит текст:

# 1 175
Мариана, към тези и аз посегнах вчера, нещо бързо да имам за детето. Но отзад пише "смляно пилешко месо" или нещо от този тип и ги оставих.

# 1 176
Подарявам, пицата и пр.мляко са дадени

Подарявам купоните: Simple Smile
Скрит текст:

# 1 177
Скоро би трябвало да отвори нов магазин в София - ж.к. Красна поляна, бул. Никола Мушанов №149А.
Не знам, кога трябва да е това скоро, но като гледам( всеки ден по 2 пъти минавам от там) може да е есента готов комплекса от магазини, но Лидл вече са сложили табели с предложение за работа.

# 1 178
  • Пазарджик
Аз взимам от охладените пилешки хапки и ми харесват. Замразени не съм взимала и не мога да кажа нищо.

# 1 179
Някой да е вземал от топеното сирене от по 100гр.пакетчето, което е 0,99лв. в момента на промоция. Ужасно горчи, не се яде- гаудата пробвах.

# 1 180
  • Велико Търново
Пропуснала съм питането за рендето след моята похвала.
Става за сурови картофи. Откакто го имам не съм рязала с нож картофи за пържене, Яйца варени, домати, моркови , краставици - всичко правя на ивички  и кубчета. Остри са му ножовете, но пак казвам като се затлачи със зеленчукови отпадъци и става играчка почистването - но не е кой знае каква.

Последна редакция: вт, 21 яну 2025, 14:38 от skk007

# 1 181
Някой с впечатление от рендето на брошурата?
Аз имам такова и съм доволна. Правя салати и режа зеленчуци за руска салата с него. Много лесно се използва и е удобно - натискаш и всичко е в купата на формички. Единственият му недостатък е долната част на капака, който се натиска - има пластмасови шипове между които се събират остатъци от зеленчуците. Но реално и това не е проблем, а просто изисква няколко минути повече при почистване. А ако се позлва съдомиялна - съвсем няма драма.
Ако е това, за което се сещам, имам подобно ренде (но от Кауфланд). Единственият недостатък за мен е, че няма още една приставка за средни по размер кубчета.😀 Почистването ми е много лесно (нямам съдомиялна), има си включен "инструмент" за почистване, като малко гребенче е, лесно се махат с него заседналите парченца от капака (под струя вода го правя).
skk007, приставката за малки или по-големи кубчета използваш за руска салата?
Някой да е вземал от топеното сирене от по 100гр.пакетчето, което е 0,99лв. в момента на промоция. Ужасно горчи, не се яде- гаудата пробвах.
Не, но исках да взема и ще изчакам и аз някой да сподели дали горчи.

# 1 182
  • София
От тази партида не съм купувал, не знам дали горчи, но се съмнявам и по-скоро е до субективни усещания.
Микс е в кашончетата гауда и тилзитер. Когато съм купувал, винаги тилзитерът ми е харесвал повече.

# 1 183
Здравейте, някой да има излишен купон  20% за Овесеното мляко без захар?

# 1 184
  • Сливен
Аз имам за бадемова ако ти върши работа

Общи условия

Активация на акаунт