Лидл 187 - Нова тема, Нова зима, Нова година, Нови трепети :)

• 110 158
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 1 155
Да, кажем, че и аз частично съм в проекта или участвам в няколко Simple Smile Хранителните купони са с % и без цена. Една част от нехранителните е с % и цени, а при друга намалението е с определена сума.

# 1 156
  • Cyprus, Пловдив
♡Queen*of*darkness♡, имам купон за топеното сирене.

Последна редакция: пн, 20 яну 2025, 21:55 от Lucky_luck

# 1 157
♡Queen*of*darkness♡, имам купон за топеното сирене.
За крема сирене 300 грама търси купон.🙂
О, мен са ме уцелили пак, не е за вярване!😃 Имам купон за крема сиренето в малките пакетчета от 100 грама.🙂 Любимо е вкъщи (дъщеря ми други не иска изобщо да яде), бих била доволна, ако имам почти всяка седмица такъв купон.

# 1 158
  • Свети Влас
Аз имам следните купони: Гланц за съдомиялна, зеленчуков микс, багета по френска рецепта, яйца, кроасан с 27% масло, руска салага премиум, пастет за кучета ( имам котка ехо ), разклонител, парна четка, олекотена завивка и офис принадлежности, валидни са за 6 дни.

Последна редакция: пн, 20 яну 2025, 22:06 от Габриела Радева

# 1 159
Здравейте! Знаете ли дали продават вино(шампанско, просеко, нещо подобно) със златни частици в Лидл? Купувала съм от Кауфланд, с вкус на кайсия. Искам го за подарък, но да знам дали да предвидя друго.
Шампанско със златни частици имаше преди новогодишните празници. Не съм виждала в постоянния асортимент, но и аз не се заглеждам по вината.

# 1 160
  • София
Здравейте от намаленията ,ако забележите някъде в София планетарния миксер моля да ми пишете , защото се чудих и го взеха пред мен ..
Сутринта имаше 2 бр розови на Сливница

# 1 161
На каква цена са в крайна сметка бананите тази седмица? Някой успя ли да пазарува вече?
1.77 с Лидл плюс

# 1 162
Скоро би трябвало да отвори нов магазин в София - ж.к. Красна поляна, бул. Никола Мушанов №149А.

# 1 163
Напълно не разбирам необходимостта от пореден Лидл е града. Връщам се от последно отворилия преди седмица - тъжна картинка. Рафтовете с нехранителни стоки са полу- празни...
Плюсът беше , че имаше картофи на 1 лв за кг и портокали за 1,50.
Откакто си взех цитруспресата за Нова година всяка вечер си правя фреш. От 6 портокала става сок за 3 чаши. Супер бързо и удобно е.
Да има за какво да обикалят пенсионерите града. От както е безплатен транспорта, а няма забавления които да се посещават пенсионерите скучаят. Ха Ха Ха

# 1 164
  • софия
Скоро би трябвало да отвори нов магазин в София - ж.к. Красна поляна, бул. Никола Мушанов №149А.
Там се оформя нещо като ритейл парк. Има къде. Има място за всички магазини, за които можем да се сетим.
(до трамвайното депо, терен на бившия завод "6-ти сепретмври", огромно място).

# 1 165
Някой с впечатление от рендето на брошурата?

# 1 166
  • оттам, откъдето започва България
Да напомня, че за да получиш -30% отстъпка за продуктите dentalux трябва да се закупят 2 или повече продукта от показаните на снимката. Smirk

# 1 167
  • Велико Търново
Аз имам такова и съм доволна. Правя салати и режа зеленчуци за руска салата с него. Много лесно се използва и е удобно - натискаш и всичко е в купата на формички. Единственият му недостатък е долната част на капака, който се натиска - има пластмасови шипове между които се събират остатъци от зеленчуците. Но реално и това не е проблем, а просто изисква няколко минути повече при почистване. А ако се позлва съдомиялна - съвсем няма драма.

# 1 168
Аз имам такова и съм доволна. Правя салати и режа зеленчуци за руска салата с него. Много лесно се използва и е удобно - натискаш и всичко е в купата на формички. Единственият му недостатък е долната част на капака, който се натиска - има пластмасови шипове между които се събират остатъци от зеленчуците. Но реално и това не е проблем, а просто изисква няколко минути повече при почистване. А ако се позлва съдомиялна - съвсем няма драма.

А за по твърди неща дали става, например суров картоф?

# 1 169
Момичета, моля за съвет. Препоръчайте ми кои пилешки хапки са хубави, без значение охладени или замразени с класически вкус и да се харесват от деца. Hug

Общи условия

Активация на акаунт