Отговори
# 15
Халис си спомни как са му дали пръстена и сега възнамерява да го предаде на Ифакат за да го направят за Ферит.
Ферит казва ,че нормално са дошли да говорят с него и се кълне ,че няма да му направи нищо.
Онова дете мое.
Недей да лъжеш! Ще те убия! Ако лъжеш така ще те пребия  ,че идея си нямаш баща няма да станеш дори.
И без това Бетюл се погрижи за теста. Всичко ще излезне грешно все едно е бебето на г-н Орхан.
И ти спираш контактите си с нея разбра ли?
Спри Ферит! Не мога Аби онази жена ще напусне тази къща.
Гюлгюн е много обезпокоена за Ферит и иска да си почива. Той и каза ,че стават глупости и какво се е случило тя му каза да я чака.Кязъм тръгна да си разказва зетьовете на клиентка която се оказва майката на Абидин.
Май им е трудно на зетьовете.

Ферит се чуди какво чакат още и ,че тя е предполагала.Гюлгюн каза каза на Ферит ,че Орхан също прави таен тест.
Гюлгюн казва да излезне всичко на яве.Но ако това дете е на баща ти нека е сигурен.
Какво говориш майко? Потърпи маменце.Потърпи и се успокой!

Майката на Абидин се представи с чужда самоличност - Нахиде била работила в местна компания и се занимавала с това. Иска от Есме да разкаже историята си дори пред фондацията и.

# 16
# 17
Халис е благодарен на Ферит затова което е направил и заслужава всичко.Ифакат каза ,че е поръчал камъните.Този пръстен е пръстена на агите в нашето семсйетво.Дядо? Вземи.Този пръстен вече е твой.Погледни го да видим какво ще видиш в него.Има дърво.Да това дърво е историята на твоите корени и чънари.Има малки листа и тези листа са историите на хората които са около нас и до нас.Вече ще бъдеш много внимателен тези листа няма да капят дори и бурята няма да ги бутне.Твоя работа е да се погрижиш за слънцето .Това го помня  от дествто. Но това не съм го виждал на пръста на татко.Да защото се дава само на тези които заслужават.От сега нататък той е агата. Как мина? Тя е много сладка жена ,но за съжаление ще иозгори заради Корханови.Какво ще правим? Ще ги потопим тези сладурани за съжаление. Сейран се чуди как е уредил всичко Ферит.

Реклама.

ПП:И с този пръстен се играе и той ще замине.

# 18
# 19
Ферит е много благодарен на Суна ,че ще ги спаси всички. Иска да е скрития герой Суна. Дядо казваше ,че аллах не давал дерт на някой който не можел да го износи.Ами ти ако си в това положение какво би направил.Прояви емпатия... Щях да съм тъжен разбира се и то много но повече за Сейран щях да се опитам да направя всичко за нея дори и да не можем да имаме дете щяхме да правим бижута дори и да нямаме такова щях да направя всичко за да е щастлива тя самата. Виж ние говорим затова ,но няма да ме зарежеш по средата на пътя. Виж ще бъдете много добри майкио и тук всичко ще е наред децата ви ще се тичат наоколо тук. пръстена ти подхожда. Искам да ти благодаря ти ме спаси от Тайфун. Който и да беше щеше да го направи ти си бременна.Нося брат ти. Недей се насилва Бетюл ако реша няма да мисля за тъгата на баща си и ще им покажа коя си. Ще съжалиш за всичко като дойде резултата.Да така е. хайде отдръпни се.Суна се чуди защо Абидин е толкова обезпокоен.Абидин казва ,че Ферит нищо не му е споделил.Иска да е честен с него както и всички които обича.Намира го за глупост това което иска от нея. Ферит казва ,че Суна не споделя на никого какво я мъчи. Сейран казва ,че е щяла да бъде много добра леля. Сейран мисли ,че е рано за дете.Ферит казва ,че живота е кратък и не е ясно какво ще се случи утре.То има малки дете мисли само красиво като теб или харизматично като мен. Колкото и да се мъчим тези неща няма да свършват.Бъдещето е в нашите ръце и всичко остана в миналото.Сейран никой нищо не казва ,но всички го искат.Състоянието на дядо съшо не е добре.Недей почва от там...Казвам ти ,че закъсняхме.И какво ще стане с моите мечти? Вместо в луксозни ресторанти трябва да те водя в дюнерджийница.Обещавам! Йес бе ставам баща! Йес! Ферит успокой се не мога да говоря....Опаааа. Какво търсиш тук? Дойдох да опазя детето си. Ферит това е детето на Абидин.Ферит! Ферит! / кошмар/ Суна събуди ли се? Нека излезнем без никой да ни е видял.Дпо 10 минути съм пред вратата.Есме е обезпокоена за Сейран .Тя казва ,.че нищо и няма заговориха се за бебето. И двете ще имате хубави бебета защото сте красавици.Какво е чувството да носиш живот у себе си? Все едно говори с теб. Все едно казва ,че с теб нещо нещо не е наред. Ти нали си душа за него и то дава живота си за теб.Ако това бебе го нямаше нямаше и да се справя с това.Има още много неща кояито да направим маме.Казва ,че има голям живот пред нас.И докато умрем сме заедно.Докато умрем...Ааа това не е за плач.Майко....Бебето рита в корема на Есме. Есме иска да знае какво се случва.Сейран не иска да мисли за тях а да се грижи за бебето.Ти добре ли си? Нали не страдаш затова ,че не каза на Абидин? Ние правим правилното Суна.Не се тревожи.Виж разбирам те мъчно ти е за бебето.Ще имаш бебе аз го усещам и ти ще си майка и после ще дойдеш и ще ми кажеш Ферит ти беше прав.Камъните са Белгия както се разбрал с г-н Исак.Много е развълнуван.
Плик дойде за Орхан. Бета му носи теста който направиха с изследванията на Тайфун.Вземи виж и ти това ,но още не съм го отворил ,но съм сигурен от резултата ,че за да ти го дам.Какво пише? Бебето не е на Орхан.

Орхан аз....
Бетюл.... Какво правиш?Погледни ме! Никой няма да знае за този резултат ще мълчиш и стоиш на мястото си.Чули ме! Чули! Това дете никой няма да знае ,че не е мое.Разбра ли? Добре а защо? Защото трябва да гледам лицето на баща си отново.

# 20
# 21
Ферит каза ,че днес му трябват парите.Садък каза ,че е благодарен за приятелството му и било удоволствие за него. Садък казва на Чичек че е излезнала права.Тя се чуди къде е Абидин докато се случва всичко това. Чичек казва ,че няма да позволи синът и да е идиот дори и да развалят планът си. Сейран търси Суна с ферит той каза ,че трябва да се видят и не знае къде е Суна да питал мъжа и. В същото време е много благодарен на Суна а тя иска от него това всичко да остане в тайна. Има проблем в сметките докато смята Гюлгюн.Кязъм казва ,че ще погледнел той. Има грешки наистина и той ги намери.Чичек разбра за Исак и ще му направи предложение относно Корханови което няма да откаже. Ферит казва на Сейран ,че ги чака много бляскав и хубав живот. Ферит каза на Сейран че е закупил всички камъни.Сейран се чуди дали камъните са истински,Исак и каза ,че всички го познават няма как да се случи такова нещо. Това е нещо което дори и водата не може да измърси.Ферит каза ,че като проверят всичко ще му прати всички пари в сметката. Исак:Вие наистина ще станете много добър бизнесмен г-н Ферит. Ф:Благодаря.Сейран е възхитена от камъните.

# 22
# 23
Гюлгюн е сигурна ,че Кязъм го прави Есме да влезне в положение да се съмнява в себе си това било на-популярният капан при мъжете.Тя има план мисли ,че Кязъм е замесен. Гюлгюн го праща за поръчките. Кязъм много се зарадва все пак е мъж. Сейран се чуди как ще се случи това с камъните кой ще ги прехвърли камъните. Ферит каза .че не знае това от години го правят откъде да знам остави ти тази работа.Ифакат писа съобщение на Гюлгюн ,че ще се отърват скоро от Бета защото Орхан не излизал от стаята си.Кязъм си е играл със сметките.Искал си да ни покажеш ,че сме некадърни ли? Това е Кязъм не се чудете.Ти искаш аз да не ставам за нищо и само да ме тъпчеш. Твоето Ага свърши ти не си ми мъж.Никакъв не си ми.Ти го заслужаваш изяде ми душата и младоста и ме съсипа.Няма да ми откраднеш това което имам.Върви си уволнявам те и от живота си и от всякъде.Върви си!

# 24
# 25
Орхан казва на всички ,че теста е положителен и тя носи неговото бебе.И той казва ,че я обича и не иска да я разтройват повече.Хатуч казва да забравят за този позор.Б:Няма нужда да се извиняваш любими. Аз много те обичам! Прощавайте госпожо ,но май шофьора ви си е взел книжката от касапницата.Вие добре ли сте? Прощавайте бях груб ,но....Какво правите? Коя сте? Аз съм Чичек твоята майка съм.Какво говориш како? Какви глупости са това? Остави да те прегърна.Моля те!Корхановииии...Ела де белким ти ни кажеш по хубава новина.Ферит съобши на Корханови ,че всичко е уредено Ифакат стана да го прегръша.А гюлгщн го поздрави.Знаехй ,че ти ще поемеш това семейство един ден и сега зная ,че ще го направиш по силно.Гордея се с теб.Орхан:Браво синко направил си това което ние не успяхме.ХХалис е постъпил правилно давайки ти пръстена. Сейран се усети по физиономията на сестра си ,че Ферит и Суна са ипотекирали вилата мисля. КРАЙ НА ЕПИЗОДА БЕЗ РЕКЛАМИ ДОРИ.

Последна редакция: пт, 13 дек 2024, 22:51 от x BlackRose x the guardian team :)

# 26
# 27
Привет чакам от университета какво ще падне в толкова тръстика изгубих най-важната подробност да съобщя.

Докато чакаме с лек не виждан архив 😏

# 28
Привет👋

Рейтингите от снощи 📈📉

Конкуренцията:

# 29
Шербетът е единственият без конкуренция.

Привет и от мен!

Общи условия

Активация на акаунт