Отговори
# 75
Ферит:Недей да спиш сем.Корхан! Недей да спиш!
Абидин:Ако ние със Сейран се обединим срещу теб и направим нещо зад гърба ти.Ти какво щеше да направиш Ферит?
Есме:Единствения проблем на Халис Ага е фамилията му ,а на Кязъм парите.
Чичек:Ще говоря откровенно с вас.Искате ли да станете много богат?
Чичек:Сега дойде време да направиш избора си.Ако избереш мен Ферит ще се прибере с празни ръце от този пътешествие. Ако избереш Ферит той ще разреши всички проблеми. Отново той ще спечели.
Халис:Всички тези камъни са фалшиви!
Ферит:Кой пипна тези камъни? Кой човече? Кой?
Сейран:Казах ти за камъните как ще бъдат изпратени.Да внимаваш с предаването им.
Сейран:Аз искам да живея како. Но искам и да имам и дете и то да е живо. Ако нещо се случи с мен теб те има и ти ще гледаш детето ми.
Ферит:Аз дойдох тук ако се налага и ще умра ,но не мисли ,че сам ще си тръгна оттук.
Сейран:Отново ще кажем ,че е съдба и ,че онзи горе знае нещо?

# 76
Йони, мерси за фрагмана, Диди, благодаря за превода! Heart Heart

Абидин не е избрал Ферит? Ако е така, пада ми в очите.

# 77
Аз мисля ,че се опитват да изчистят 36 еп , но пак ще е пострадал Ферит и ще има ЗАКЪСНЯХ. А докато лежи на пода ще види брат си ама да видим толкова работи ли им главата на сценаристи.

# 78
Добро утро!

# 79
С тези снимки върви много една част от една песен.

Много е трудно да ти разкажа затова.Ти трябва да пораснеш.
Много е трудно да ти разкажа затова. Ти трябва да се промениш.
Колко пъти падна ти? Колко пъти бе победен?

От сега виждам Еми как ми казва Диди не искам гифки от тази сцена! ;д

Да обърна колелото на 86 все още ,че 87 се изпече и си чака редът.

# 80
Знаете ли кога новия сезон ще се излъчва в България?

# 81
Знаете ли кога новия сезон ще се излъчва в България?

За сега нищо не ясно но щом завъртат повторение от Сторито уж бяха казали като свърши световната примиера.Ще си проличи ще съобщят.

Поредни успехи за Димес.

Вай Рамо е лайкнал фрагмана

# 82
5 златни, 10 сребърни награди, най-добрата марка на годината в Европа.

# 83
Привееееет🤗

Тази седмица в Yali Capkini:

Докато Корханови са попаднали в разгара на голяма криза, Ферит преследва улики, за да спаси семейството си от финансов крах. Но нещата приемат неочакван обрат. Сейран е потресена от лошите новини, които получава от своя лекар. Докато тя крие този факт от Ферит, който е развълнуван да стане баща и да отвори нова страница в отношенията им, връзката му със Суна се задълбочава. Büyük Hanım изважда наяве разчетите от миналото.  Тя организира нова игра с Абидин, за да притисне семейство Корхан.  Междувременно гневът на Абидин към Суна и Ферит заради миналите им връзки ще доведе до необратими пътища.

# 84
Привет отново
Мерси за всичко споделено 👌🏻💯

И въпреки че бях сигурна и не го писах идва фотосесия ❤🔥😏

# 85
# 86
https://x.com/lenkabarlas/status/1870025784552833253

Мерт споделя ,че иска да напише театрална пиеса.

ELLE Man излиза утре! Може би познавахме Мерт Рамазан Демир най-добре с ролята му на Ферит в телевизионния сериал "Yalı Çapkını" и се идентифицирахме най-много с него. В края на краищата това е сериал, който се излъчва от три сезона. Въпреки това, Демир казва, че дистанцията и обективността, които един актьор трябва да постави, са "Не е възможно да гледам на Ферит в рамките на това дали харесвам или не харесвам някое от неговите качества. Ако направя това, се намесвам в съществуването на героя. Интересувам се да го разбера правилно, трябва да съчувствам, за да го погледна от критично място."

https://www.instagram.com/reel/DDxzkOUCN4k/?utm_source=ig_web_copy_link

Берил и Ерсин - Гласът на Турция специално издание за НГ.

Афра , Гьозде и Лютфийе - VOGUE са имали някакво мероприятие.

Мерт и Ерсин зад кадър

https://vk.com/video-129463937_456247512

И малко 86.еп
https://64.media.tumblr.com/35dfdfa856ef6e2144d2e87e0da6f47b/5d9 … 734ec93feea2c.gif[/img]

# 87
Привет.
"Лиз и аз"

Тенис.

https://www.instagram.com/stories/mertramazandemir/3527120704710 … =bXJyZGZ5MnhpMGtl

Пожелавам ви успешен последен работен ден🌹

# 88
Здравейте в последният работен ден и предпразнично.

Благодаря за всичко споделено.  🌺

# 89
Дано ги пуснат с по-добро качество, това е видно, че е снимано от списанието.

Много хора свързват Мерт Рамазан Демир с ролята на Ферит в сериала #YalıÇapkını, продължил вече три сезона.  Но самият актьор подхожда към работата си с обективност, обяснена по следния начин:  „Не мога да преценя  дали харесвам чертите на Ферит или не.  Ако започна да правя това, се намесвам в самата същност на героя.  Моята задача е да го разбера правилно.  Да имаш критична гледна точка изисква съпричастност.“  На снимачната площадка Демир изглежда уверен, спокоен, весел и независим.  Способността му да остане спокоен дори при сериозни въпроси му помага да открие нови хоризонти.

Как си обяснявате дълголетието на сериал, който върви вече три сезона?
-Живеем във време, когато съдържанието се консумира бързо, така че задържането на вниманието на зрителите толкова дълго не е лесно.  Вярвам, че тайната е упоритата работа. Винаги полагаме едни и същи усилия от първия до последния епизод и това се отплати.
Какво можете да кажете за вашия „път“ с героя Ферит?
-Бяха интензивни три сезона.  Понякога се изморявахме един друг, но в същото време се забавлявахме много.  Мисля, че едва след като завърши сериала, напълно ще осъзная какво е означавал този герой за мен.
Какво харесвате най-много във Ферит и какво не одобрявате?
-Не го оценявам от гледна точка на „харесвам“ или „не харесвам“.  Моята задача е да го разбера, а това изисква съпричастност.
Какво мислите за популярността на Ферит в арабските страни?
-Турските сериали отдавна са много популярни не само в Близкия изток, но и в други региони.  В случая с Yali Capkini мисля, че публиката е привлечена от познатия свят и емоционалната наситеност на историята. Чувствата на героите надхвърлят границите и стават разбираеми за мнозина.
Как беше работата с майстори като Четин Текиндор и Шериф Сезер?
-Беше голямо удоволствие да играем с тях, да наблюдаваме уменията им и да прекарваме време заедно.  Тяхното уважение към професията и страст към работата им ме вдъхновяват много.

От Фейсбук

Общи условия

Активация на акаунт