Отговори
# 90
Корицата ми харесва. Синьото ми е любимо.

# 91
# 92
Приятно гледане!

# 93
Ох пак изтървах сигурно нещо. Абидин каза на Садък да не е сигурен,че дошъл ,а той каза ,че Голямата госпожа го очаква стига да иска да дойде.Ч:Знаех ,че ще дойдеш сине. А:Разказвай! Ч:Ще разкажа всичко ,но първи седни.Садък остави ни насаме моля.Ифакат беснее по телефона относно за камъните нямат и пари да ги купят.Какво стана с Ферит? Каза ,че ще го разреши не змам какво ще разрешава .но...аз ще полудея како. Кое ще отмине како? Че не мога да имам деца? Че обидих Ферит ли? Много грубо говорих с него. Защо скри како от мен? Кога щеше да ми кажеш.Не съм крила просто исках да ти кажа в подходящото време. Абидин се чуди къде е Чичек тя го знаела за мъртав и затова не го е търсила.Години наред го е мислила за мъртав разбрала е от телевизора и се е благодарила на аллах. Абидин казва ,че е посетил гроба и прегръщал почвата и какво следва и баща ми ли ще дойде? Халис Ага и дядото са смачкали башата на Абидин пръстена който носи Ферит в момента е от дядо им.  Чичек твърди всичко ,че е започнало от деня в който баща им  застрелял Халис. Искал да им навреди Халис чрез катастрофа.Ти видя ли Лятиф да е направил синко нещо без разрешението на Халис Ага.Чичек била в кома месеци наред ,а после изцинирали смъртта и после се запознала в Франция с бизнесмен той е бил по голям от нея дай и сили да събере за да свърши с Халис този който е откъснал детето им от тях.Каза му за ипотеката на Корханови ,че е в ръцете и. Есме казва ,че ще отидат и на друг лекар имало начин. Суна казва,че има лечение ,но може и другата болест да се възобнови. На Есме и прилоша....Ах де да можеше...Сей:Недей! Не смей! Не намесевай бебето. Нали каза ,че ще бъде живот за всички ни? Е:Добре. Чичек казва за ипотеката ,че Суна и Ферит са действали зад гърба му. Той е съсипан и не иска да повярва. Не няма да ти повярвам!  Суна не може да го направи.Не би го направила.Така ли? Недейте бе! Не! Не са го подписали...Не! Чичек:Моят син не може да е глупак.А:Да аз съм глупак ,че дойдох и те слушам.Дойдох.Ч:Позволи ми да ти помогна и да ги накажа.А:Я ме виж аз не съм ти проблема аз ти искаш да отмъстиш аз няма да бъда пионка.Стой далеч от жена ми и Ферит.Иначе ще те накажа! Ч:Ще си платиш за всичко Халис Корхан!
Абидин:Моля ви вдигнете телефона си! Ферит вдигни! Умолявам те недей прави това!

Къде е шефа ви? Исак казва ,че всичко е нормално.Ферит казва ,че камъните са фалшиви. Исак казва ,че репутацията му е засегната как може такова нещо. Ферит иска да види документите. Това е всичко от там натататък не знае кой е зад това.
Ф:Сега си тръгвам.Ох пак изтървах сигурно нещо. Абидин каза на Садък да не е сигурен,че дошъл ,а той каза ,че Голямата госпожа го очаква стига да иска да дойде.Ч:Знаех ,че ще дойдеш сине. А:Разказвай! Ч:Ще разкажа всичко ,но първи седни.Садък остави ни насаме моля.Ифакат беснее по телефона относно за камъните нямат и пари да ги купят.Какво стана с Ферит? Каза ,че ще го разреши не змам какво ще разрешава .но...аз ще полудея како. Кое ще отмине како? Че не мога да имам деца? Че обидих Ферит ли? Много грубо говорих с него. Защо скри како от мен? Кога щеше да ми кажеш.Не съм крила просто исках да ти кажа в подходящото време. Абидин се чуди къде е Чичек тя го знаела за мъртав и затова не го е търсила.Години наред го е мислила за мъртав разбрала е от телевизора и се е благодарила на аллах. Абидин казва ,че е посетил гроба и прегръщал почвата и какво следва и баща ми ли ще дойде? Халис Ага и дядото са смачкали башата на Абидин пръстена който носи Ферит в момента е от дядо им.  Чичек твърди всичко ,че е започнало от деня в който баща им  застрелял Халис. Искал да им навреди Халис чрез катастрофа.Ти видя ли Лятиф да е направил синко нещо без разрешението на Халис Ага.Чичек била в кома месеци наред ,а после изцинирали смъртта и после се запознала в Франция с бизнесмен той е бил по голям от нея дай и сили да събере за да свърши с Халис този който е откъснал детето им от тях.Каза му за ипотеката на Корханови ,че е в ръцете и. Есме казва ,че ще отидат и на друг лекар имало начин. Суна казва,че има лечение ,но може и другата болест да се възобнови. На Есме и прилоша....Ах де да можеше...Сей:Недей! Не смей! Не намесевай бебето. Нали каза ,че ще бъде живот за всички ни? Е:Добре. Чичек казва за ипотеката ,че Суна и Ферит са действали зад гърба му. Той е съсипан и не иска да повярва. Не няма да ти повярвам!  Суна не може да го направи.Не би го направила.Така ли? Недейте бе! Не! Не са го подписали...Не! Чичек:Моят син не може да е глупак.А:Да аз съм глупак ,че дойдох и те слушам.Дойдох.Ч:Позволи ми да ти помогна и да ги накажа.А:Я ме виж аз не съм ти проблема аз ти искаш да отмъстиш аз няма да бъда пионка.Стой далеч от жена ми и Ферит.Иначе ще те накажа!
Абидин буквално превъртя чак го съжалих поне за сега.
 Суна каза на Абидин ,че е в болницата , но Суна му каза и какво е положението не са казали на ферит Сейран не иска да се знае ,че да не се разтроил. Ферит всички го мислите и всички съжалявате колко ценни станаха чувствата на Ферит.Аман да не го натъжим.

Все пак има шанс Сейран да забременее ,но това лечение може да върне заболяването и. Няма как да и каже нещо с гаранция. Суна я съветва да не го прави.При детето няма да има проблем сигурно ,но бременноста ще е.Есме и Суна възразяват срещу Сейран.
Суна това момиче ако иска лечение ние какво ще правим? Ако трябва ще идем към 20 лекаря и ще направим всичко. Ще кажем и на Ферит ако се налага. Така е после няма да знае.

Ако искате да имате дете мога пак да ви разкажа за рисковете отново.Не няма нужда а колко време имам?
Нямаме много време с всеки ден по зле става положението относно тази тема.

Наджи който е охраната го няма и предал камъните.

Суна казва на Сейран ,че не си струва толкова. Есме и Суна се опитват да получат отговор от нея относно темата.
Не мога да ти кажа мамо.И аз самата не зная какво да направя.
Как не знаеш? Ще откажеш! Виж не позволявам това!
Добре майко ще поговорим по между си със Сейран ,а после ще видим ти се успокой.

Абидин каза на Ферит ,че знае ,че омагьосал Суна за ипотеката.
Ферит иска по късно да поговорят.
Не е лъжа така ли? Как бе братле? Не е лъжа така ли? Аз се молех да лъжа бе Ферит.Дойдох да те питам и ти да кажеш ,че няма такова нещо. Ти ми заби нож в гърба ли? Ти със Суна заедно ли го направи?
Да направих го.Прав си ,но после ще ми търсиш сметка не сега.
Няма после и сега.Ще ми разкажеш как въртиш номера с жена ми зад гърба ми.
Не сме направили нищо лошо.И аз и Суна го направихме за бъдещето ни. Моля те аз навих Суна никой не знае после ще говорим не говори и пред Суна.
Колко хубава двойка сте станали.Ами ако аз направя такова нещо със Сейран.Ти какво щеше да направиш Ферит?
Ти няма да го направиш. Сега не е мястото не му и времето.
Ти с какво право го правиш това? Що за мозък е това?
Такъв!
Предупреждавам те! Говорим за последно ще стоиш далеч.
От Суна? За тази която бях свидетел като се оженихте. Аби не говори глупости! Няма да казваш нищо на момичето....

РЕКЛАМА

# 94
# 95
Ферит казва ,че Суна е направила всичко за доброто им. Теб ли ще питам бе? Аз го направих аз съм виновен Аби! Суна казва ,че това е лесно решение всъщност и всички които обича ще и кажат  да не го прави. Сейран казва ,че все още не е решила ,но иска да живее ,но и детето и да се роди и да е живо.Толкова много ли искам от живота? Не ,но кога е било лесно? Нека пак го наречем така да всяка хубост ни се усмихне.Ферит ще е много добър баща знаеш ли? И теб те има ще му бъдеш майка.Аз не искам друго освен сестра си. Искам да остарея със сестра си. Докато имаме покрив и любимите си мъже да себе си. Да си идем във вилата ,че  и чаят е безплатен. Есме каза на Гюлгюн,че камъните са фалшиви не можа да и каже за Сейран докато тя и споделяше за проблема с Тайфун.Чичек дойде и иска да пият кафе с Есме. Имала проблем тя отрича ,но Чичек я увери ,че е по лесно да сподели на непознат отколкото на познат и ще намери лек.Есме и разказа всичко. Дано да минава бързо.Разбира се има лечение за всеки проблем. Детето ми е инат тя иска дете заради Ферит толкова е влюбена в него пък и баща им голям проблем.Недейте така в крайна сметка е баща. Няма такова нещо той мисли само за пари. Ако Халис Ага мисли за фамилията си той само за парите. Бета казва на Орхан ,че ако Гюлгюн идва в къщата им ще разкаже всичко на Халис Ага. Той и казва ,че все пак синът е тук. Боже наистина отпрати Гюлгюн. Имало достатъчно проблеми да нямало повече.Абе Орханеее! ....Чичек казва ,че Кязъм ще и помогне за всичко ще му каже и ,че е майка на Абидин. Абидин какво става защо ме гледаш така? Какво ще стане ако Сейран научи какво направихте с Ферит? Какъв ти е проблема? Какво имаш на ум? Какво направи ти зад гърба ми? Кога щеше да ми кажеш? Като ни изхвърлят от вилата ли? Ти забрави ,че съм ти мъж ли? Какви глупости говориш? Какво стана? Влезна ли в очите на Ферит? Поздрави ли те? Щеше да продължиш ли? Нямаш ли срам от Сейран щом става въпрос за Ферит? Говориш глупости! Ние се опитахме да помогнем на всички. Просто ние с Ферит.Що за любов е това в тази вила с Ферит бе? Струваше ли си бе? Не те разбирам. Например не те разбирам и и аз защо човек целува мъжа на сестра си? Виж дядо сменили са камъните не бяха фалшиви.Разследват всичко. Ти си виновен ,че не си взел мерки. Обещавам ти ще се справя с това.От сега нататък няма да се месиш в това.Позволи ми дядо! Няма да ходиш никъде аз ще се оправя от там нататък.Погледни ме като научите мястото на Наджи не на дядо ми ,а на мен директно.На мен...Няма полза и от двама ви от сега нататък...
Абидин иска да знае дали Чичек е намесена с камъните.
-Кои камъни?
Защо не му казахте? Не съм сигурна ,че Абидин ни е верен въпреки всичко.Не мога да рискувам.

Може ли да поговорим? Не! Извинявам ти се за сутринта. Виж Сейран ако и ти правиш така каква разлика имаш от другите.И дойде и ми каза всичко. Да прав съм. Ти като остареем ще ме изядеш жив.Недей прави така! Аз ще те накарам да забравиш. Ела да си легнем да се успокоим.В момента е много грешен периода.Не е това. Хайде да лягаме тогава! Медитация ли ще правим? Хайде затварям си очите.Кажи къде би искал да си...
Не е ясно къде съм.Но ми липсва батко.Детството ни.Когато човек е дете май или като научи за бебе или за твоето дете е щастлив и аз не знам.Ти плачеш ли? И аз с кака май ми липсва деството ни. Ние с батко искахме зяедно да имаме заедно деца от малки ,но не се получи. Той си отиде и аз останах сам.Вече сам ще направя мечтата си. Ама ти защо си отвори очите.Тогава и ти ги затвори.Сега сме в градината две момчета тичат ,а  може и момиче но нека е здрава.Пак плачеш ама Сейран.Не това е само разчувствах се. Ти наистина ли искаш да имаме толкова дете? Да искам. Дядо казваше ,че това кара човек да помъдрее и аз не знам сигурно е така. Ще бъда легендарен баща ще ги глезя да си живеят както искат няма да им се карат.Няма да ги натоварвам с неща с които няма да могат да износят. Няма да изживеят това което ние.
Ти винаги ще бъдеш много добър баща Ферит.Ще стоиш като планина зад него.Няма да позволиш да търси ничия липса.Даже и да е моята.

# 96
# 97
Есме все пак съобщи на Кязъм ,че Сейран не може да има деца ,но и се скараха относно за Кязъм ,но той казва ,че ще живее за тях и онова малкото фасулче в нея ,но ти ми кажи какво се случва. Сериозно е Кязъм тогава може и болестта да се върне.Кязъм казва ,че няма да се случи такова нещо.Затова ,че Халис ще имал внуци нямало да умре дъщеря му. Какво говориш ти? Казах ти да не мислиш затова ела.Как ще го разрешим? Нищо няма да се случи.

# 98
# 99
Абидин го измъчват мисли от миналото относно целувката на Суна и Ферит от преди камара години време. И шамара на Халис.Това не е краят чичо! Мухамед намери адреса на Наджи и хукна по нощите майкоо. Суна какво правиш тук? Изплаши ме Ферит.Ти плачеш ли? Абидин е научил.Защо му каза? Той са е научил.Но как? Не съм го питал дори как? И с теб се отнесе зле нали? Ние постъпихме правилно. Нищо няма да стане Суна.Обещавам ти! Довери ми се! Недей прави необмислени неща Ферит. Няма да влизам вътре ще гледам изгледа.Ето вземи това аз имам яке в колата не го мисли.Ф:Каквото и да ти струва ще решиш този въпрос.А:Какво става накъде? Ф:При Наджи позволение ли ще вземам от теб.Абидин казва ,че го познава добре знаел ,че ще направи така като е отричал че няма. Е добре си ме опознал.Да видим дали ти си зад камъните Буюк Ханъм.  или други хора...Къв е тоя джендем където живее Наджито бе??? Боже опази! Абидин направо е обезпокоен като ги видя всички тези хора навънка странни.Те мислят,че могат да откраднат колата им.А:Бъди внимателен моето момче.Гледат ни все едно ще ни изядат.- Кого търсите? Търсим Наджи.Тук ли живее? Жената казва ,че няма го Наджи и той казва ,че ще вземе много пари и ще му помогнат.Мале тези искаха да направят нешо на колата.Ф:Какво ще правим сега? А:Нямаме друга възможност.Ф:Вижте ние ще изядем боят ви ясно е.... но предайте на онзи Наджи.......псувня беше.Сейран ги спаси въх! Вие мислите за колата а още ми говорите за колата ,че от вас дори част нямаше да остане.С:Вие да не откачихте. Ти ако не мислиш за себе си защо не мислиш за мен малко? Ф:Ще се затвори тази тема без дядо да е разбрал.С:Последно ти казвам свърши с това няма да действаш на своя глава.Ф:Успокой се! С:Ах дано не са се събудили. О:Къде сте синко? И:Умряхме от притеснение. Х:Нали ти казах да не се месиш без мен? Ф"Аз го намерих дядо.Ще намеря камъните оставих телефона си.Забрави за тези камъни. Заради теб изгубихме всичко.Хайде той акъл няма ти какво търсиш с него? Няма един умен човек в това семейство.Всичко съсипа! Всичко! Хайде намери го ако можеш! К:Да знаеш този път Корханови ще фалират. Ф:Ще полудея.Ще полудея.Как така не се справих? Оплесках всичко? Оплесках ли го? Май да. Любов моя много се изплаших ,че ще ви се случи нещо.Да точно не само за мен а за нас.Стига аз не съм забравила нищо което каза ,но ето и ти правиш неща без да зная аз.Съшото ли е? Оф! Какво търси това тук? В градината плаках той го даде защото да не ми е студено. Ако още един път кажеш такова нещо ще си понесеш последствията но бъди сигурен няма да е както предния път.Есме се ядосва на Сейран ,че е излезнала да се прави на героиня ,но тя казва ,че трябвало да помогне те били големи мъже да се оправяли. Сейран казва на майка си ,че няма да се лекува иска да я оставят да си почине била много изморена.

# 100
# 101
Сейран се обади да си запише час.Есме се съмнява в това ,че Сейран се е отказала от това нещо и ще каже на Ферит.Суна казва ,че трябва да запазят спокойствие. Пита я и за Абидин и нея ,но всичко било наред. Садък е направил тази клопка мислейки ,че Ферит ще отиде там сам. Буюк Ханъм беше ядосана ,че и Абидин е бил там... Садък иска съюз с Кязъм.Ако го приемеш много ще ме направиш щастлива.Ако искаш да знаеш значението знаеш мястото ми. Айшен казва ,че би проговорила целия си живот ако е копнеела за нещо толкова много. Дядо каза ли какво ще прави? Знаеш Агата как е не чакай веднага ако ти ми кажеш нещо ,но не мога да не го кажа много те обичам ,но се страхувам. Обади се Наджи! Обади се!....А:Много скоро всички неща във вилата ще се променят. Ш:Боже дано всички са живи и здрави пък. А:Щом си толкова важна клечка защо не ме намери години наред? Как да ти повярвам сега? Кязъм я познава от някъде ,но не знае откъде. Не се морете и без това скоро ще се сродим. Искате да бъдете богат? Ние с Корханови сме едно няма отделно от нас? Ти откъде знаеш това? Знаеш ,че Корханови няма да вземат Сейран и искаш снаха ли? Аз и без това взех другата.Какво? Не излизайте оттук след малко ще разберете всичко. Абидин дойде.Ще ми кажеш цялата истина без манипулации.Тива е броеницата на башата на Абидин.Синко ли? Сега ли се сети? Какъв ти е проблема? Нищо не искам! Искам да ти дам всичко свое цялото ми мое което имам и ти не си Абидин който беше.А:Аз само виждам лоши неща.Ч:Ще си платят за всичко което направиха Корханови.Виж само Ферит...А:Замесена си. Ферит ми е брат бе! Ч:Ферит ли? Аз ли? Корханови или аз...Думите от фрагмана ,но му каза ,че му обещава ,че ще е така както иска той.Сегра те разбрах още по добре ти искаш да ме ползваш за играта си но мен няма в тази игра.К:Абидин е син на Буюк Ханъм? И камъните са в нея.Коя е тази жена? Ч:Сега разбрахте ли ,че аз свърших с това семейство ,но вашата дъщеря ми е снаха.К:Абидин не ви обича.Ч:Ще ме обикне.И ще ми помогнете затова иначе и вие ще потънете с Корханови. Ферит се свърза с Наджи той казва ,че ако се разберат ще го пусне щастлив.Вечерта го иска сам и ще разрешат проблема.Добре ще дойда сам. Каквото и да ми струва ще разреша това.Щом аз създадох този проблем на главата ни аз ще си нося последствията. Сейран:Аз дойдох да се лекувам искам да бъда майка.Първо ще подсилят Сейран.Есме не открива Сейран и кара Суна да и се обади.Сейран излъга ,че е в хана дошла да рисува. Сейран:Имам нужда от теб. Гюлгюн е търсила Ферит ,но не могла да се свърже с него.Разбери ме Гюлгюн.Тази жена те заплашва ли? Аз се задушавам Гюлгюн.Не знам какво да направя само на теб мога да кажа. Разкажи ми! Това дете не е мое.Какво? Знаех си! Защо каза така тогава? Какво да направя? Баща ми ме тъпче толкова много да аз се горедея той ми син ,че му даде пръстена ,но какво да направя още за да му влезна в очите бе? От смърта се върнах заради него.Не мога повече да се подлагам на това. Гюлгюн не казвай на никого,Обещай ми! Няма да кажа ,но ти какво ще правиш? Не знам.Какво да направя? Суна не може да се свърже със Сейран.Тя се обади на Ферит той и каза ,че е там сам и ще реши всичко ,но не иска  да знае никой нищо.От сега нататък ти си най-близкия ми приятел Суна.Аз го прецаках аз ще го оправя каквото и да е последствието.Ферит не върши глупости! Какво говориш? Боже мили! Боже какво ще правя? Ф:Дойдоха моите хора хайде да видим...Благодаря ти за всичко което ме накара да изживея Алах! - Слизай Наджи те чака.Ф:Къде? - Дай си телефона и върви! Ферит имал много добър масажист щял да му помогне на този срещу нервите му. Сейран не може да се свърже с Ферит е донесъл парите иска камъните да вземе парите и да си вземе камъните.Ще забравиш всичко ферит Корхан иначе ще те погреба тук и няма да те намерят дори.Ф:Хич не ме познаваш даже г-н Наджи аз дойдох тук  да взема това което е мое. Ако ще и да умра ,но ще те взема със себе си. Думите на Халис кънятаха в ушите му:Как можа да не провериш всичко? Как можа? Глупак! Чичек казва ,че докато ферит го има Абидин ще чака редът си за всичко. А:Ферит е мой брат. Ч:Ти реши нали? Мини на моя страна и нека всички разберат кой е кралят и то истинския.Нека да отмъстим на Корханови за всичко което направиха.Хвани ръката ми скъпи сине! Въх взе броеницата и хвана ръката на Чичека.Ф"Безсрамници! Убийте ме! Ако не ме убийте ще ви намеря и ще ви погреба из седемте тепета на Истанбул.Н:Ах Ферит братко щом няма да ни оставиш намира имаш ли последно желание.Ф:Идвам батко.Фу:Не сега. Ф:Не сега ще е мисля. Н:Къде гледаш бе? Н:Мен ще гледаш... Право в очите ми ще гледаш! Ф:Този който го е страх от такива като вас нека бъде като вас.КОПЕЛЕ! Н:Ах аз на теб....

Застреляха Ферит мисля...

# 102
# 103

Мерт Рамазан Демир описва процеса на подготовка за нов герой по следния начин: "Зависи колко време имам, за да свикна с ролята и да разбера героя. Първо трябва да отхвърля мислите. Ако има достатъчно време, отивам на далечни места. В главата си създавам нова папка за ново изображение и се опитвам да го разгадая. Когато го питат за ролята, която мечтае да играе, той отговаря: "Всеки умело написан герой може да съответства на мечтите ми и да ме очарова. Може да е биографичен разказ или глас зад кадър за анимационен филм..." 🤍 — Мерт Рамазан Демир за списание ELLE MAN!

# 104
Привет неделно Smile

Общи условия

Активация на акаунт