Отговори
# 30
# 31
Здравейте, момичета!

Цитат
🎥//Мерт на снимачната площадка днес 💫
#MertRamazanDemir

Настроение:
Цитат
„С черни вежди като Ферит. Ще имаме палаво момче с черни очи” 😅🙈
#MertRamazanDemir #YalıÇapkını 

# 32
# 33
# 34
На път за унито Галатасарай сме до колкото разбирам от Х

# 35

"Има неща, които научих от някои герои, и искам да говоря с някои от тях. Но с всеки от тях засилвам собствения си вътрешен въпрос. Необходимо е да помисля какво бих направила, ако бях на тяхно място, преди да ги съдя за поведението им."
Afra Saraçoğlu - Based İstanbul

Пелин Акил беше попитана как я карат да се чувства лошите коментари, които получи в сериала Yalı Çapkını; „Ако бях нова в професията, щях да се ядосвам. Може дори да обмисля да напусна професията, защото е трудно да се управлява. Но сега свикнах и знам, че това е временно. Има толкова много хора, гледайки тази илюзия, като си мислят, че е истинска. Също така, някой, който пише лоши неща в социалните медии, може да ме прегърне за врата, когато го видя на улицата." - отговори тя...
(Hakan Gence)    

Последна редакция: сб, 14 дек 2024, 19:06 от YoanaIv.

# 36
# 37
Успешният актьор Mert Ramazan Demir води сладък разговор със студенти от университета Галатасарай ❤️‍🔥
https://x.com/diziveefilmler/status/1867974228458483906?t=hNeG6U … fhHYofuWVM9w&s=19

# 38
И разбира се....

Понеже не помня дали довърших 85.Давам тон на 86 еп.
И по това време ще чакаме и новости.

# 39
Понеже не помня дали довърших 85.Давам тон на 86 еп.
И по това време ще чакаме и новости.

Новостите от вас.
Аз ще се радвам на гифките.

# 40
Heart

Я да ни върна при мандарините Wink от тази седмица.

86 Wink

# 41
Добро утро! 🍀
От вчерашното събитие

# 42
# 43
Здравейте, момичета!

Цитат
Мерт: „Да, бях много спокоен, сдържан човек и винаги бях на улицата. Това много ми хареса. Но внезапно да си известен е нещо съвсем различно. Всички те познават, всички. Някак си е страшно. Мисля, че отидох да ям кьофте в Текирдаг, нещо подобно и беше невероятно. Минавате някъде и хората се приближават до вас, разбирате ли? По това време не можех да се справя с това. Беше много трудно. Всъщност имаше моменти, в които си мислех: „Няма да мога да направя това, няма да мога да го направя“. Казвал съм го няколко пъти.

Например Yiğit беше много строг към мен. И освен това не ми беше забавно, изплаших се. Когато хората идваха при мен, аз продължавах да бягам. Не ми хареса, знаеш ли? Но с времето започна да ми харесва. Как свикнах? Защото е много трудно, особено първата година. След това го нормализирах. Мисля, че по това време това беше по-скоро психологически проблем. 

# 44
https://x.com/uzaktaniyi/status/1868306236078461345

Ако го направя за да са щастливи всички:Ферит Корхан.

Еми , Heart

От днес в хана

https://x.com/mertramazandbr/status/1868274080778014959

И нещо което много ми хареса

"Не се смея, когато играя и играя в емоц
ионални сцени, много е трудно, искам да кажа, че дори не искам никой да се смее, никой да не е там, за да мога да бъда там сам."

Я малко 86 Wink

Общи условия

Активация на акаунт