Отговори
# 660
Май е така нали? Ф:Защо очакват всичко от нас? С :Не знам ,.но мисля ,че мога да разреша всичко ако ти си до мен.Гюлгюн казва на Есме ,че може би е добре .че се е върнала при Абидин все пак е бащата на детето. Есме каза ,че тя знае най-добре кое е добре за Суна. Айшен казва на Абидин ,че не помни какво е станало той и каза ,че е паднала по стълбите.Айшен виж ти си много ценна за нас и си ми ядосана права си ,но ми е достаъчно да знам,че си добре.Ще бъдеш добре аз съм до теб.Това не беше инцидент Суна ме блъсна нарочно.Айшен... Шефика влезна и не можаха да продължат Аби пожела оздравяване.Добре дошъл Кязъм Ага.Защо не те застреелях Абидин но ти не спираш бе? Какво да те правя кажи да те застреелям ли? Аз не съм довел Суна насила тук тя сама дойде.И сега ще се върне с мен обратно Абидин.Не няма да се върне! Есме търси сметка на Суна и защо е умряло детето и щом се върнала при Абидин.Суна иска разбиране. Кязъм казва на Абидин да не крои надежди планове.Щели да станат семейство.Суна казва ,че ще заминат двамата с Абидин и бебето им и от всички.Да разбирам майко ,че ти ме виниш за смъртта на моето братче но аз ще направя всичко необходимо за моето бебе.Е:Жалко за теб! К:хайде Есме да вървим иначе ще направя някоя беля.Айшен е очаквала Суна тя и се извинява не е станало нарочно.Казва ,че не е имала такова намерение.И ти си каза да ме убиеш.Ти се опита да ме убиеш какво извинение.Щом няма да приемеш извинението ми защо не говориш? Ще си платиш! Но не съм решила още какво да искам когато реша ще ти кажа.Сега се махай искам да си почивам.Айшен знам ,че няма да ме пожалиш ,но като решаваш поне имай жал към бебето в корема ми.Есме и Гюлгщн се карат относно Суна тя е решена да не я оставя при Абидин както и Кязъм който е решен да си гледа детето.Орхан:Какво насила ли ще я държите така? Ф:Какво правите вие? Г:Просто казах на Есме ,че Суна сигурно знае какво прави като е отишла при Абидин.Ферит не иска да каже на Орхан и на никого какво е станало относно с Халис той казва ,че е забравил телефона си и се ядосва ,че го притискат и хукна навън.Кязънм:Нека се успокоим.Имаме нужда от спокойствие.Суна и Абидин се прибраха във вилата.Чичек  иска да знае как е Айшен и дали е казала нещо.Карам:Например ,че Суна я бутнала...Ама вие за какво се карахте? Суна:Стари неща теб не те интересува. Чичек е бясна от решението на Абидин и Суна ,че искат да заминат и бне искат детето им да живее в мрасотия.Суна казва ,че Корханови може да имат малка маса в момента но е сигурна ,че са щастливи и всъщност кой е изял юмрук от живота ,че те двамата с Карам стоят сами на тази огромна маса.Чичек:Кажи нещо на жена си Абидин. А: Лека вечер! Хайде любима. Дженгиз дойде да търси Ферит ,н Сейран му отвори вратата той и каза да се облече и да отиват заедно да го търсят.Ферит е на крайбрежната - Как ще се сбогувам с теб дядо? Сейран и Дженгиз си приказват той е сигурен ,че Ферит е на крайбрежната все пак е отраснал във вилата.Сейран казва на Ферит ,че няма как да се справи сам с дядо си нито никой от тях,но ако се обединят ще се справят ,но всички трябва да са заедно. И какво ще правим? Не знам ,но тази война нямаш право да крадеш от никого.Всички заедно имаме право на това.
Чичек на Суна казва ,че е способна да направи всичко и да плати всяка цена да остане с нея Абидин.
Ферит:Вие знаете ,че дядо не е като преди.Дядо нали се върна от лечение ами не е било така.Дядо е оставил лечението си на половина.Заради нас! Заради това ,че е мислил ,че ние сме в трудно положение.
Орхан:Заболяването?
Ферит:Напреднало е.За него няма проблем той е решил да умре. Дядо е прехвърлил всичките си акциите си на мен.
Орхан:Как така умира сине? Ще помогнем и ще свърши.
Ферит:Тий не ме слуша дори.
Ифакат дори е съгласна да направят рапорт ,че не е с всичкия си само и само да се лекува Халис.
Ферит казва на Орхан ,че ще направят план знае ,че е трудно ,но ще го разубедят.

Сейран казва на Ферит ,че го познава от погледа му и ,че има план.
Да имам ,но се опитвам да разреша проблема.Да така е по хубаво е да знаят беше права.Нищо няма да стане ние като негови деца ще намерим път и решение Ферит.Ами как ще го направим?

# 661
Мерсаж Диди 🌻

# 662
Суна се тревожи да не стане нещо с Айшен и иска да знае ,от Аби дали е ямисли за лоша.Той казва ,че не е лоша ,но не е точния човек защото той е по лош от нея.Ферит сънува себе си и деството си дядо си като малък.Не се тревожи когато станеш голям човек дядо ти ще бъде винаги до теб.Ферит казва на Сейран,че ще отиде при дядо си и ще му каже ,че уважава решението му ,но този път ще се опита да оправи нещата.Халис се чуди какво се е случило да не го е сънувал Ферит.Ферит казва на Халис ,че е видял неговото обещание в синът си и казва ,че не е порасна; допълнителено. Халис му разправя  някаква исотрия за хлебар  и синът му и когато отишъл в хлебарницата синът разбрал ,че баща му починал защото имало много хубав аромат. Халис казва накратко ,че си е свършил работата и иска да си вземе разултата от това и да потегли по пътя си.Ферит казва ,че уважава всичко и ,че е до него и както може да му помогне да му кажел.Разбрахме се тогава.Да разбрахме се.Ах Халис Корхан ти великия Халис.Даже и внукът ти който трепереше над него се отказа от теб.Нали това искаше? Защо тогава страдаш Халис Корхан? Защо е тази мъка?Шефика се обади на Абидин да дойде със Суна имало неща които само на Суна да каже.Айшен казва,че ще и разкаже всичко когато дойде времето.Абидин е сигурен ,че ще отвини Суна.Суна се успокоява сама...Карам я подпитва какво толкова имат проблем.Тя е слугинче бе.Да не би да не вдигна заплатата снахо? Абидин каза да не се меси. Суна казва,че сама ще отиде и това било по разумно решение.Суна лъже ,че отива при тяхните Чичек е сигурна в това ,че ще отиде при Айшен и иска Карам да я проследи. Ферит търси помощ от Хатуч относно Халис тя е съгласна.Хатуч е знаела ,но Халис не е искал да знаят.Ферит казва ,че ще направят всичко сам ще отиде да се лекува.Всички са съгласни с Ферит и решението му да се борят да запазят Халис в живота.Суна наистина отиде при Айшен в болницата Карам се обади на майка си и каза ,че е права.Шефика иска да разбере какво иска Айшен да говори със Суна ,но тя е непокалтима.
Айшен казва на Суна ,че ще и прости ако се махне от живота и сам сама да замине без Абидин от вилата и от живота им
Суна:Какво говориш ти?

РЕКЛАМА

# 663
Благодаря, Дидке! Heart

# 664
Айшен иска Суна да се махне и то без никой да не се е усети.И ако не тръгне ще разкаже всичко и за Ферит и нея и затова ,че я бутнала по стълбите.Суна:Недей прави това! А:Казах каквото имах или ще си тръгнеш Суна или ще си понесеш последствията от всичко което избираш.
Карам казва ,че Айшен е разплакала Суна ,а Чичек казва ,че има много под тази работа гнило скрито.Чичек се прави на хрисима и казва ,че е рано да ходи там той казва ,че знаел ,че не иска да ходи.Да не искам защото те настройват Суна срещу теб.И ако ти си навредил на някого те имат общо това не те прави лош. Преди ти да изникнеш пред мен всичко беше наред мечтаехме за бебето си и бях се избавил от тъмнината в себе си ,но благодарение на теб аз се одавих в чернилката си.Суна дойде при мен да ме спаси и винаги го е правила.Тя ли те настройва срещу мен? Ти искаш само да се загубя заедно с теб в онази бездънна яма Чичек.Гюлгюн и Есме са скарани по скоро Есме се сърди на Гюлгюн и правят Сейран като пощальон да предава какво е казала. Но се оправиха Есме казва ,че знае какво иска ,но искам да си взема детето мислейки ,че е полудяло.
Суна:Не съм откачила майко! Можем ли да поговорим без да се нараняваме едни други?
- Може хайде седни. Виж Суна Абидин заплашва ли те? Или майка му.Суна казва ,че няма такова нещо.Суна казва ,че се е върнала при Абидин при едно положение и то е ако се махне от Чичек и Карам.Кязъм иска да му каже ако я заплашват.Тя отрича ,че я заплашват иска да се оттърве от този товар да не я мислят тя иска просто детето и да не расте без баща.Кязъм се чуди къде ще ходят поне. Тя казва ,че не знаят още. Есме се моли поне да не е на далече.
Сейран отиде да се разправя с Карам той щеше да и извие ръката още малко.Сейран го засегна ,че той не може да и даде внуци и затова така се вкопчила в Абидин и Суна.Чичек помоли Садък да отидат в болницата да разбере и тя какво е казала Айшен.Сейран разказа на Кязъм и Есме относно Халис. Сейран казва,че не иска да се меси Кязъм защото Ферит ще се заеме с това.Кязъм каза на Орхан ,че е много разтроен от новините за Халис той му благодари.
Чичек се опитва да разбере истината относно случилото се какво друго не могат да поделят и какво е докарало Суна до състояние да я убие. Ако кажеш ще ти дам всичко. Суна е приела да тръгне без Абидин.Айшен казва,че не е било нещо важно и отрича каквото и да се е случило.

Ферит ще ти каже нещо ,но няма да се сърдиш.Ферит ще му чете книга която той самия Халис е писал.
Не забравяй и тези дни ще отминат. Дженгиз е дал книгата тя е от военната служба на Халис и там е пишел в тази книга.Хатучата и тя пазила нещо от Халис докато той бил в казармата и винаги го държала близко до сърцето си - колие.Колието Халис го е направил заради Хатучата в казармата и тя ще го пазила цял живот.
Сейран казва ,че приличал на дядо си и неговата първа гривна е била не толкова сполучлива. Той казва ,че това е приликата ,че двамата дали първото си произведение на любимите си жени. Ифакат пази сакото пък в денят в който е починал съпруга и той я повил и се е погрижил за нея. Дори и да не намеря лечение за бурите в душата и това е нейния дом
-Ти онзи ден ме покри с онова сако нали? Дори и да умра не мога да се отплатя.
Орхан пък има албум със снимки на име Татко и аз... Който показа на Халис. Двамата се прегърнаха до ден днешен е знаел само. Кязъм пък иска Халис да сложи старите им халки които той пази от години в джоба си. Есме също е съгласна. Сейран пък с пантофки но каза ,че не е бременна.Понеже вие ще ни ожените в бъдеще и ние ще ви дадем внук ,но аз понеже изтърпях вашия внук толкова труден човек но вие ще почакате ,но това няма как да стане без теб дядо!

# 665
# 666
Абидин се чуди какво става и защо Суна е така мълчалива ,но тя отменя въпроса. Или ще останем заедно Суна или ще заминем заедно.Орхан иска от Халис да му каже какво е чувството да имаш внуци.Фуат когато се е родил той ги е поздравил и е плакал после без да го видят молейки се дъха му е дълъг ,но... Ферит:Прав си не можем да решим какво ще се случи ,но... Ако решите дядо билета ти е готов. Ферит:Моля те дядо приеми! Карам иска да излезне на въздух ,но до колкоъто разбрах се е впечатлил от Сейран. Халис се съгласи в крайна сметка.Ферит поиска да направят снимка всички заедно и се снимаха настройвайки телефона да ги заснеме сам.Суна се прави на болна за може да избяга от вилата отпрати Абидин в кухнята да и донесе ядене.Чичек ние заминаваме! Аз не позволявам! Не искам позволение. Няма да заминете никъде Абидин!
Сейран каза на Ферит ,че може да нямат деца защото болеста и е намесена ,но той не иска дори да я чуе по тази тема. Няма да стане такова нещо ние ще имаме дете и всичко ще е добре ако ти и аз сме заедно.
И аз искам тогава.Помисли само като му го дадем само живота му ще се одължи с 10г отгоре.Майка му е красива да не коментираме пък въобще баща му.

Суна каза на Абидин ,че ще замине сама и ,че нищо от това което са причинили няма да го направят защото за тях няма нулево положение.Ние ще бъдем прекрасно семейство ще забравим всичко.Умолявам те Суна.Обещавам ти!

Както бяха показали в фрагмана Карам преряза спирачките на черния джип на Ферит.

# 667
# 668
Халис иска прошка от Орхан за всичко което е правил години наред но той просто е искал Орхан да е по суров и силен в живота.Знаеш ли каква е грешката на бащите .че не разбират от платът в ръцете си и тъпчат децата си.Прости ми Орхан .но ти си ми единственото дете.Де да можеше аз да ти разкажа Орхан.знам ,че е много късно и трябваше да ти го покажа когато му берше времето ,но Орхан аз много те обичам.И аз много те обичам татко.Аз познмавам твоето сърце не се безспокой.Суна и Абидин са избягали и тя иска от Карам да ги намери.Но той каза ,че сополивата Суна на Абидин не го интересува и ,че тя му позволила да си играе.Чичек отива в болницата и ако Айшен не признае ще я хвърлила от покрива на болницата.Айшен продължаава да отрича пред Чичек.Чичек и каза ,че Суна и Абидин ще избягат да и каже каквото знае.Да глупачке ще загубиш Абидин.Каквото ще прави да го прави но не ме интересува Суна. Но мен ме интересува аз няма да се лиша от внукът си заради твоята любов към Абидин. Халис заминава сам и поверява Ферит на Сейран.Заминава сам без Хатуч.Опааа полицията след автомобила на Абидин и Суна и ги спря на пътя иска им документите.Суна е задържана от полицията.Сейран се усети ,че излиза звук като натиска спирачките .Ферит намали! Намали! ферит! Ф:Обичам те! С:И аз те обичам!

РЕКЛАМА ,но това така и ще свърши.

# 669

Диди, благодаря за превода!

# 670
# 671
Лелееее 😂

Добро утро! 🍀

# 672
Добро съботно утрро ! Nature Snowflake

# 673
# 674

Общи условия