Отговори
# 675
Здравейте, момичета!

Никакво покачване на рейтинга - отново стрелкичките сочат надолу.
Докога ще продължава така?!

# 676
# 677
# 678
И да е спаднал рейта му се вижда края ,няма какво още да го проточват и да въртят едно и също.

# 679
92?

От 24ти било

https://x.com/yalicapkinieng/status/1890771677698466015

Зад кадър на 89 еп

# 680
Yalı Çapkını 95. Bölüm Fragman

# 681
Карам:Ти не ми ли позволи да отида да си поиграя? Играта се проточи малко.
Кязъм: Браво на теб! Кълна се браво! Ако беше някой друг..
Ферит:Щяхме да умрем.
Чичек:Няма да умре.Ще страда.
Сейран:Ако ще вървиш както ти скимне мен няма.
Ще взема семейството си и ще замина оттук.
Сейран:Какво направи на сестра ми?
Абидин:Айшен е починала.
- Какво?
Хатуч:Какво говориш ти Абидин?
Суна:Май това трябва да означава че всеки убиец се връща на местопрестъплението.
Чичек:Майките правят всичко за да опазят децата си.
Ферит:Ще направя каквото е необходимо обещавам ти.
Суна:Положението на жените които ти се довериха на думите е на мегдана.
Абидин:Съсипа всичко от денят в който влезна в живота ни.
Суна:Абидин! Абидин! Не ме оставяй тук! Умолявам те!
Ферит:Каза ми ,че Сейран дори е била готова да умре за мен.Какво означава това?
Сейран:Защото искам да имам дете Ферит.
Чичек:Направи своя избор снахо.Наградата ще е свобода за да отгледаш внукът ми до мен.
Ферит:Ако те те няма и мен няма.Защо не разбираш това?

За кой ли път аз зарязвам Ферит отново сам????

# 682
# 683
# 684

Диди, благодаря ти за превода в ефир на епизода снощи! Аз бях на работа, но благодарение на теб прочетох всичко и гледайки клипове бях в час с епизода и случващото се! Flowers Hibiscus А днес изгледах целият епизод. На мен лично ми хареса много и смятам, че рейтинга е незаслужено нисък! Дано другата седмица се вдигне. Hands Pray

Еми - Благодаря за фрага! Flowers Hibiscus

Иска ми се Суна да каже всичко на Абидин и той затова да се сбие с Ферит! Крайно време е да се разкрие тази тайна. Но Чичек 100 % е разбрала от Айшен и я е убила, за да натопи Суна - защото разбра, че Суна и Абидин тръгнаха да заминават тайно и ето полицията ги спря! Сега Чичек явно ще изнувда Суна - точните думи във фрага са: "Направи своя избор снахо.Наградата ще е свобода за да отгледаш внукът ми до мен." - един вид Суна и Абидин да не заминат, а да останат в имението с Чичек! Thinking Иначе за Ферит - не знам каква работа има пак да ходи на свиждане при Суна, но тя вече няма да го допусне до себе си. Според мен Суна се осъзна - тя видя и кой я обича истински - а именно Абидин, който е винаги до нея! И тя обича Абидин, просто беше объркана и допусна голяма грешка, която в момента й тежи, но не смее да си признае. Sleepy Според мен Суна ще каже на Ферит за проблемите на Сейран с бременността, именно затова казва: "Ние вече видяхме какво стана с жените, които повярнаха на твоите обещания" - явно после е казала, че е обещал и на Сейран, но я е предал - а тя е рискувала дори живота си за него - затова после Ферит казва: "ТЯ ми каза, че Сейран е била готова да умре заради мен - какво имаше в предвид" и тогава Сейран ще му разкрие, че Иска дете, но това може да й коства живота! Това е моето мнение. Поне това ще е някаква развръзка - Ферит да разбере за проблемите на Сейран. А защо пак е в бара - дали не е заради това, че Сейран е рискувала всичко заради него, а той я предаде с тази целувка. Ще видим. Thinking Суна моли Абидин да не я оставя - той май ще се разправя с майка си - а може и с Ферит! И нещо важно - явно никой няма да пострада при катастрофата и Халис Ага просто ще замине на лечение, което е добре. Според мен ще е интересен епизод. Blush

# 685

Кязъм защо го водят с полицията?

Не мисля ,че Айшен е умряла това ще е коз за изнудване към Суна колко му е да е изцинира смъртта и.

# 686
Диди, мерси за превода в ефир и за този на фрагмана. Е, поне не пострадаха, че не ми се мисли, ако Халис беше умрял, Ферит на какъв хал щеше да е.

Според мен, Кязъм може да поеме вината на Суна и затова да го водят жандарите.

# 687
# 688
От днес

# 689
Нови от днешния сет Sunglasses 

Общи условия

Активация на акаунт