Никакво покачване на рейтинга - отново стрелкичките сочат надолу.
Докога ще продължава така?!

А днес изгледах целият епизод. На мен лично ми хареса много и смятам, че рейтинга е незаслужено нисък! Дано другата седмица се вдигне. 

Иначе за Ферит - не знам каква работа има пак да ходи на свиждане при Суна, но тя вече няма да го допусне до себе си. Според мен Суна се осъзна - тя видя и кой я обича истински - а именно Абидин, който е винаги до нея! И тя обича Абидин, просто беше объркана и допусна голяма грешка, която в момента й тежи, но не смее да си признае.
Според мен Суна ще каже на Ферит за проблемите на Сейран с бременността, именно затова казва: "Ние вече видяхме какво стана с жените, които повярнаха на твоите обещания" - явно после е казала, че е обещал и на Сейран, но я е предал - а тя е рискувала дори живота си за него - затова после Ферит казва: "ТЯ ми каза, че Сейран е била готова да умре заради мен - какво имаше в предвид" и тогава Сейран ще му разкрие, че Иска дете, но това може да й коства живота! Това е моето мнение. Поне това ще е някаква развръзка - Ферит да разбере за проблемите на Сейран. А защо пак е в бара - дали не е заради това, че Сейран е рискувала всичко заради него, а той я предаде с тази целувка. Ще видим.
Суна моли Абидин да не я оставя - той май ще се разправя с майка си - а може и с Ферит! И нещо важно - явно никой няма да пострада при катастрофата и Халис Ага просто ще замине на лечение, което е добре. Според мен ще е интересен епизод.
Препоръчани теми