Шестокласници 2024-2025 - тема 3

• 20 487
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
  • у дома
Давам идея за проекта за Питагоровата теорема https://pin.it/3vyTnFWKI

# 91
  • shumen
Svetlaem,благодаря.
Той вчера го направи проекта ето така.

.
По Математика написа една част от домашното,а другото ще е след празниците,че сега се очертават едни събирания за Коледа и рожденни дни.
Гласа му не е мутирал още,но от днес е леко хремав.
Днес ходи на Английски последно за тази година и има да пише доста домашно,но каза,че до догодина,т.е.3.01.има много време и щял да го напише.
Стихотворението по Литература се оказа,че незнайно как,но го е научил или запомнил още в час.

Последна редакция: пн, 23 дек 2024, 20:04 от danaeka

# 92
  • у дома
Това сме го правили с голямото ми дете,което вече е студент и беше много интересно,но не успях да намеря наши снимки,а макета естествено е останал в училище.

# 93
  • shumen
Svetlaem,и моя го надписа,че господина им е казал,че ще им го оценява и ми се струва,че ще им ги събере.

# 94
Svetlaem,благодаря.
Той вчера го направи проекта ето така.

.
По Математика написа една част от домашното,а другото ще е след празниците,че сега се очертават едни събирания за Коледа и рожденни дни.
Гласа му не е мутирал още,но от днес е леко хремав.
Днес ходи на Английски последно за тази година и има да пише доста домашно,но каза,че до догодина,т.е.3.01.има много време и щял да го напише.
Стихотворението по Литература се оказа,че незнайно как,но го е научил или запомнил още в час.
Боже, колко красиво пише това дете!Весели празници !

# 95
  • shumen
Ани2010,той пише красиво и без грешки почти от малък,но на моменти много ситно.До 4 клас имаха страхотна госпожа и ги научи много добре да пишат.Госпожата по БЕЛ каза,че ако не им разчитат на НВО не им пишат точки и не им зачитат цялата задача и точно заради това ме притеснява.
Весели празници на всички!

# 96
Ани2010,той пише красиво и без грешки почти от малък,но на моменти много ситно.До 4 клас имаха страхотна госпожа и ги научи много добре да пишат.Госпожата по БЕЛ каза,че ако не им разчитат на НВО не им пишат точки и не им зачитат цялата задача и точно заради това ме притеснява.
Весели празници на всички!
Браво на детето!Аз бях така като ученичка, за жалост в университет си развалих почерка. Сега пиша ужасно нечетливо и понякога чак ме  е срам.Весели празници !

# 97
  • shumen
Ани2010,все едно мен описваш.В университета си развалих и аз почерка.

# 98
  • shumen
Някое дете ще се явява ли на олимпиада па История?Моя се записа и днес поиска да му потърся тестове да се подготви,но нищо не намерих.

# 99
Някое дете ще се явява ли на олимпиада па История?Моя се записа и днес поиска да му потърся тестове да се подготви,но нищо не намерих.
Моят младеж има материали, тъй като искаше да кандидатства с история.Пишете ми  на лично и ще изпратя .😊

# 100

# 101
  • shumen
Панди,благодаря.А има ли ги онлайн,че не ги намирам?

# 102
За Коледа му взех монитор. За тъпите игри, аз естествено съм против, но той нищо друго не искаше, сам си избра монитора от интернет и не искал онлайн да го купим, че щяло да отиде 1 месец и на 25 декември, преди Бъдни вечер, сутринта качихме колата и отидохме във въпросния магазин, 320 кинта монитора и му го купих. Геймърски монитор братче. 27 инча. После като игра на него, гушна ме и каза - тати, много ти благодаря, съвсем различно е усещането, каза, и цветовете са други, много по-хубави и бил и по-бърз, аз не виждах как монитора има значение за скоростта, но много по-бързо му реагирал на мишката, каза. Това искаше детето. Геймър, братче, иде ми да се ухапя за гъза, ама това го интересува. Скърцах със зъби, ама го купих, защото той това искаше. Щастлив е много от подаръка ... Какви времена, какви времена....иде ми да се гръмна, но му взех каквото той искаше...

# 103
  • София
Моят човек писа писмо (заради по-малкото си братче все още поддържа магията). Поиска си.. каскет 😂 Каскет от вълнен плат. Два дни се фръцка пред огледалото по бяла риза с набрани до лактите ръкави, черен панталон, върху ризата- пуловерче с v-образно деколте и без ръкави и каскета на главата 😂 Не знам, не знам…

# 104
Панди,благодаря.А има ли ги онлайн,че не ги намирам?
Нямам представа. Аз купих помагалото. 6-7 лв някъде.

Общи условия

Активация на акаунт