Шестокласници 2024-2025 - тема 3

• 20 477
  • 746
  •   1
Отговори
# 735
Не знам дали в София има такава практика. Като нищо има, и то е в България...винаги съм бил против изказванията "София не е България", че Бангладеш ли е? Все е едно...но в ЧУ такава практика няма, освен съм чувал за тези ЧУ, които имат и гимназия, но те първо никак не са много и второ доказателства няма. Ама такива извращения...не съм чувал, честно, и за ДУ в София.
Аз съм чувала от колега на мъжа ми. Но нито зная за кое у-ще става въпрос (ДУ със сигурност), нито и да знаех, щях да го спомена, тъй като не е лично мое впечатление.

# 736
Дани, ако ти ще пускаш новата тема, можем да я направим и с рими:

Съблича набор зимното елече,
Матурите са още тъй далече

Или

С тегели, с ноти, с чудеса
Шестица пак ще донеса!

Или

От Радини вълнения обзети
Децата учат пак безброй куплети

# 737
От Радини вълнения обзети
Децата учат пак безброй куплети
🔝

# 738
В ЧУ не е така. Борят се за всяка точка от НВО, за да пазят висок рейтинга на училището (поне ЧУ, в което имам повече познати деца). И това го правят изцяло без децата да ходят на уроци.

# 739
  • shumen
Не знам дали ще имам време да пусна нова тема,че до 03.03.поне имам много работа.Но,ако ми остане ще я пусна утре.
ТП,Изобразително,Музика,Физическо могат да са разтоварващи,но могат и да не са.Зависи много от децата и учителите.
Моя тази вечер каза,че днес група деца са провалили целия час по ТП в резултат на което госпожата не е могла да им предаде целия урок.Група момчета са крещели и се карали целия час,а две момичета са си позволили да чоплят семки в часа и да плюят шлюпките по земята.Госпожата ги е накарала да си изчистят стаята,но моя каза,че не са.А и утре щяла да ходи при педагожката госпожата да се оплаче,но не им пукало каза моя.Питах го той дали е замесен и да очаквам ли аз обаждане,но уж каза че не е,но ще видим.
По ИУЧ Математика вчера са правили контролно под формата на НВО и по нея скала моя има 4.Последните 2 задачи със думите въобще е нямал време и не ги е решил,а те носят по най-много точки.Ще трябва да работим за време ми се струва.
По Математика каза,че тоя раздел е малък и лесен моя.За утре имат за домашно 3 задачи от урока за Случайно събитие.Сега ми заяви,че ще правят контролно по Литература утре на раздела с Под Игото.По История имат урок и домашно в УТ и по География урок и да намерят инфо за езерото Байкал.Кога ще стане и учи си е негов проблем съм му казала.

# 740
  • Варна
Моят маймун е в топ 5 на олимпиадата по астрономия за Варна. А така се беше гипсирал, разплака се, че всичко бил оплескал. Много се радвам за него, малко самочувствие да му дойде.

# 741
Моят маймун е в топ 5 на олимпиадата по астрономия за Варна. А така се беше гипсирал, разплака се, че всичко бил оплескал. Много се радвам за него, малко самочувствие да му дойде.
Честито! Има защо да има самочувствие!
И при нас е такава картинка - един 100%, един над 80 и един над 90% успеваемост. Чакаме още два резултата.

# 742
Месечинке, браво на детето! Хубаво е да придобива самочувствие и увереност!

Детелина, браво и на твоето дете! Все такава успеваемост да има!

Много се радвам за успехите на децата! ❤️

Честита Баба Марта! С много хубави новини идва в темата, все така да бъде!
Бъдете здрави и засмени!

# 743
  • shumen
Месечинке,браво на Борето!Хубаво е да придобива самочувствие и да е по уверен!
Детелина,браво и на твоето дете!Да е все толкова успешен!
Честита Баба Марта!Да сте бели и червени,румени и засмени!

# 744
Браво на децата и подкрепящите родители!
Честита Баба Марта!
Знаете ли, че и в Румъния и Молдова имат мартенички. Имаме партньор от Румъния, който всяка година идва и ни носи, но с тях се даряват само жените и са като малки брошки с камъчета и соц конче. Не са ми много по вкуса, но... традиция.

И в деня на Сирни Заговезни да си дадем виртуална прошка за форумните разправии, ако е имало такива. Sunglasses
Пък, ако е нямало, нека и занапред да няма Simple Smile

Последна редакция: нд, 02 мар 2025, 22:06 от a blue-eyed girl

# 745
  • shumen
Синеочке,благодаря.
Нека си дадем виртуална прошка и ако е имало занапред да няма.Малко по късно ще опитам да пусна новата тема.
П.С.Пуснах нова тема,но не мога да дам линк към старата.Ако някои може да даде.

Последна редакция: нд, 02 мар 2025, 22:55 от danaeka

# 746

Общи условия

Активация на акаунт