32-ро училище София

• 1 678
  • 17
  •   1
Отговори
# 15
32 ро не приемат СОП, даже и репортаж имаше по телевизията за това.

# 16
Бихте ли споделили впечатленията си от училището иначе? За първи клас става дума. Всяка актуална информация ще ми бъде от полза.

Зависи,какво търсите? Моето дете е там,защото е много добър с езиците и ги учи с лекота. Иначе училището не е лошо,ако Ви притеснява това, че в самото училище са много деца,не е за Вас,аз нямам проблем с това. По моя препоръка племенничката ми е там в първи клас,но тя също от малка си е добра с английския и ѝ вървят езиците. В самото училище предлагат допълнителни уроци (платени), което според мен е ок. За първи клас, бих казала ДА!
Възпитанието идва преди образованието. За жалост много родители нямат време и желание да възпитават децата си и разчитат, че училището ще свърши тая работа вместо тях, докато същевременно ги образова.
Абсолютно съм съгласна с Вас,че възпитанието идва преди образованието, но къде прочетохте,че е невъзпитан или гамен,или двойкар? А,ако мислите,че разчитам училището да възпита детето ми,дълбоко се лъжете. Някой учители,като този не могат да ги образоват,та камо ли да ги възпитават!!!

А учениците, които не желаят да учат, не спазват правилата и пречат на учебния процес защо ходят на училище? Ако на ученик не му се учи защо майка му го води на училище само да пречи?  Всяка майка иска вишист, а децата ги мързи да гледат. Докато в образователната система има ученици, който нямат място в училище ще има и такива учители.

Такива учители са далеч от представата за учители!!!!!!!! Ако на учител не му се занимава с деца,да не практикува тази професия!!!!  Майка му го води на училище за да се образова, но с такива учители трябва да си плаща за уроци за да го образова друг учител,защото това не е учител!! И такива учители нямат място в училище,защото докато има такива учители,ще куца и образователната система!!!!!!!!!!!

Последна редакция: пн, 16 дек 2024, 21:54 от LADLAD

# 17
Казахме си мнението. Време е за ключ.

Общи условия

Активация на акаунт