Какво се случва ПРЕДИ менопаузата? Да споделим и да обсъдим. Тема №31

• 37 439
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
Кафе на гладно все още обичам и пия понякога без да имам странични ефекти. И до ден днешен ме цитират приятелките ми, че кафе с цигара на гладно било най-добрият лаксатив Grinning

PS Но много по-редовно почвам деня с чаша гореща вода с лимон или мед и лимон или ябълков оцет или гола вода.

# 571
Много хора по тая "рецепта" действат сутрин за да свършат работата. А аз моята съм я свършила докато ми загрява кафемашината, не търся такива ефекти.
Но сутрин не ми се яде. А кафе ми се пие. Съответно - кафе на гладно, това е положението Grinning

# 572
Аз все още пия кафето на гладно, за късмет не ми дразни стомаха, но малко по-късно закусвам. До скоро не хапвах нищо до обяд, а понякога и вечер. А за голият кръст аз отдавна съм с бодита зимата. 😄
Даже вече се чудя и чорапогащник да обувам, че цял живот ходя е така боса. Но в офиса ни е доста топло и ще ми е горещо. Абе на 40 ще стана след някой месец, а се усещам на моменти като бабичка. 😄

# 573
  • Пловдив
Цитат
Но сутрин не ми се яде. А кафе ми се пие. Съответно - кафе на гладно, това е положението
И аз така. От няколко години се сдобих с известни проблеми със стомаха, но не съм забелязала кафето да влошава усещанията.

# 574
  • Пловдив
Аз пия кафето със сметана или мляко, след като хапна едно сварено яйце. По-късно хапвам нещо. Така съм вече години наред и ми е най-добре, иначе ми става тежко на стомаха.

# 575
Вчера видях моя колежка да си слага някакъв прах с лъжичка в млякото. Тя има проблеми с килограмите и щитовидната. Отговори ми, че е добавка някаква. Викам дай направо сайта. Ето го сайта. Скъпи са нещата.
https://wowtea.eu/?campaignid=22132559450&adgroupid=170840726142 … AYASAAEgJtvfD_BwE

# 576
  • Пловдив
И аз имам проблеми с ЩЗ, но съм другата крайност .... Хиперфункция. Между другото на мен днес ми дойде, за сефте от няколко месеца ми е както трябва, на 29 дни. Онзи ден като писах тук за Примолут Нот загрях, че може би той ми разклати цикъла тотално. Та дано сега вече е наред.

# 577
Вчера видях моя колежка да си слага някакъв прах с лъжичка в млякото. Тя има проблеми с килограмите и щитовидната. Отговори ми, че е добавка някаква. Викам дай направо сайта. Ето го сайта. Скъпи са нещата.
https://wowtea.eu/?campaignid=22132559450&adgroupid=170840726142 … AYASAAEgJtvfD_BwE
Това го играх миналата година, ефект нямаше от чая!
Колкото пъти съм пила Примолут нор, цикълът се е нормализирал и влизал в релси!

# 578
За wawtea не знам има ли ефект, но аз пия от чая за детокс на Грийн биър и съм супер доволна, няма подуване, няма корем, по- лесно се горят калории при тренировки. Това го казвам от първо лице, защото бая бях нашишкавяла, особено в корема и този чай доста ми помогна да се стегна, помага за изхвърляне на задържаната вода, намалява апетита. Чувствам се във форма, разбира се не се и тъпча, гледам да се храня по три пъти на ден, да наблягам на салатите и да огриначавам сладкото, без да се вманиачавам.

# 579
  • Пловдив
Колкото пъти съм пила Примолут нор, цикълът се е нормализирал и влизал в релси!
Аз го пих за първи път, Септември месец. Дано вече се е нормализирал.

# 580
  • Бургас
Тук съм чела да казвате, че при кисти има някаква болка. Събудих се сутринта с някакво напрежение от едната страна, според мен където е яйчник, ниско долу. Днес е 14 ден и одеве видях, че ми прецапва , и сякаш ми олекна напрежението. Може ли това да са кисти? Никога не са ми казвали да са видели при преглед, но доста често се случва напоследък около средата на цикъла. Дали  не образувам и да се пукат?

# 581
Тук съм чела да казвате, че при кисти има някаква болка. Събудих се сутринта с някакво напрежение от едната страна, според мен където е яйчник, ниско долу. Днес е 14 ден и одеве видях, че ми прецапва , и сякаш ми олекна напрежението. Може ли това да са кисти? Никога не са ми казвали да са видели при преглед, но доста често се случва напоследък около средата на цикъла. Дали  не образувам и да се пукат?
По-скоро да си в овулация.

# 582
  • Бургас
Може , макар, че според приложението беше преди няколко дена. Но защо прецапва, сякаш нещо се пукна и ми олекна.

# 583
Много често при овулация (пукането на фоликула и излизането на яйцеклетката) се получава леко кървене тип зацапване. Не при всички жени, но се случва.

# 584
  • София
Здравейте, на мен ми откриха киста преди 3 месеца и днес съм пак на преглед да видим има ли я. Какво се прави ако я има?

Общи условия

Активация на акаунт