Постоянно сме болни

• 2 346
  • 39
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Ами пропускат. На голямата ми дъщеря преди година и загатнаха, че вероятно е с тих рефлукс затова е толкова зле с носа. Така, че търсете Simple Smile

# 31
Всеки лекар казва различни неща Sad
Много е трудно да попаднеш на читав лекар
Моята лична всеки път ми изписва някакви глупави скъпи лекарства и ме праща на аптеката до кабинета да ги купя и естествено детето не му помага а се влошава.
Последният път кашляше и ми изписа някакви лепенки с етерични масла които се лепят на гърдите и спи по -спокойно
Нямам думи!

# 32
  • Варна
Нашата лична освен педиатър е и хомеопат и също така правеше. Разни скъпи и прескъпи хомеопатии, които не помня веднъж да са помогнали, а им давах шанс няколко пъти. Пълни боклуци. Добре, че  детето не беше от много боледуващите, но от тогава си знам - или ще се оправи без нищо, или ще стигнем до АБ. Междинните етапи по опразване на портмонето с хомеопатия ги пропусках, защото накрая пак до антибиотик се стигаше.

# 33
Лошото е,че и пари като даваш пак те пренебрегват! Заети лекари,телефони звънят по време на прегледа,бързат и .....
Сега в нашият град ходя при една педиатърка,работи със здравната каса и работи бавно ,отделя внимание и обяснава много внимателно
Аз съм от гр Русе

# 34
  • София
Нашата лична освен педиатър е и хомеопат и също така правеше. Разни скъпи и прескъпи хомеопатии, които не помня веднъж да са помогнали, а им давах шанс няколко пъти. Пълни боклуци. Добре, че  детето не беше от много боледуващите, но от тогава си знам - или ще се оправи без нищо, или ще стигнем до АБ. Междинните етапи по опразване на портмонето с хомеопатия ги пропусках, защото накрая пак до антибиотик се стигаше.
И ние пробвахме с хомеопатия, пробвах с Аквасорс и етерични масла😁 Казвала съм, че нищо не става и отговора е “Еее, ами значи не ги ползвате правилно!”🤣🤣🤣 Аз ги ползвам както ми е казано в край на сметка сама не мога да си измисля начин.

# 35
Аз започнах ,когато ме пита Еди кое си давахйте ли (нещо което не ни помага и тя изписва) и аз казвам да и тя а добре и изписва друго

# 36
А как давате Респивакс на 3 год.
Моя малкия е на 4 и така и не посмях и тази година..
Много се задавя по принцип.

Даваш му хапчето и му казваш да го хруска. Това не влияее на ефективността. Задължително сутрин на гладно.

# 37
Здравейте! Е плаче ми се...и моята дъщеря често е болна.
Вчера ни изписаха, с пневмония беше, и с реинфекция в болницата- ларингит. На третия ден лечение спря да кашля и на четвъртия започна отново като магаре. Лежахме 9 дни. На 2г.и 6 м.е и последната година е ужас.
А от май до септември живеехме до морето.
Е 6 пъти е на АБ  от началото на годината. Около Нова година беше с ангина. Май месец- ларингит, юли - отит, края на август вероятно Ковид. През октомври не помня даже какво, но пак пи антибиотик 10 дни. Сега беше 5 дни на венозен и има да пие до петък.
Ходи на ясла от края на септември и е била сумарно 10 дни максимум. Догодина няма да я пускам... постоянно е със сопол, и не само...
Пиша и ми се реве...и за 8 дни в болницата не се разболях, е сега ми се запуши носа и накашлям... Лошото е, че имам чувството, че и детето не е напълно оздравяло.
Спокойни да са ви празниците! И да сте здрави всички!
Аз ще пия един чай и... парацетамол...

# 38
Ние сме така след всяко боледуване има упорита кашлица сополи,бронхити и така продължава повече от месец
Стои вкъщи две седмици тъкмо мисля се е оправил,пускам го на градина и до три дни отново започва да кашля и е с бронхит и така още две седмици и
Здравейте, аз съм с бебе на година и 4 месеца. Абсолютно същото е при нас. Ходи или по-точно ходеше на ясла. От около месец и малко е постоянно болна, температура, сополи и една ужасяваща кашлица, от която не може да спи. Проблемът е, че последния месец, е пила 3 антибиотика, свършва курса, започва да кашля и всичко отначало. Вече се виждам в чудо и си мисля, че има нещо, което лекарите пропускат.
Такава страшна кашлица за толкова голям период, ако е и суха , бие на ларингит. Пробвай като се ракашля да проветриш или да я изкараш да терасата да видиш дали да се успокои.

# 39
Онзи ден се разхождахме по плажа и той се катереше по натрупания пясък и се спускаше и така няколко пъти и така се разкашля и каза че го болят гърдите и след около час се успокои

Общи условия

Активация на акаунт