Смешки от форума - 43

• 94 069
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
Нищо не е това. Наскоро в някаква тема четох за увредено бебе в утробата, понеже майката гледала извънредно тъп филм Joy

# 241
  • Mediterraneo
Така се отглеждат културтрегери! Ако не му харесва постановката, го лишаваш от изложба, да се научи да цени всякакъв вид изкуство!

# 242
  • София
Жената е водила голямото си дете на театър и поради липса на друг отглеждащ е водила и бебето. Не е чудо невиждано за ходещите на детски постановки.

# 243
  • Mediterraneo
Разбира се, че не. Чудо обаче е колко много му е харесвало на тримесечноото бебе да гледа театър.

# 244
Хареса му, да. Веднъж не е ревало, гледкаше си.  Всички постановки изгледахме от афиша. Кротко, спокойно и с голям кеф.

# 245
  • София
Спокойно бебе е било, чак да му харесва на три месеца.... Има и такива. Внучката ми е такъв еднорог, събужда се и започва да се усмихва. Аз като се събудя и като се сетя какво предстои и все на рев ме изкарва 🤣

# 246
Понеже в момента сме в такъв период на куклени, детски театри, мюзикъли и т.н., винаги има бебета в публиката Simple Smile Спокойни са, все пак не разбират сюжета. Има една по-опасна възраст - около 2-3 години, - когато виждат вълк или дяволчето Фют и се плашат, реват с пълно гърло и бягат от залата. Но бебетата спят в раниците Simple Smile и нямат такива тревоги.

# 247
  • European Union
Инцидентен бебешки рев не ме дразни толкова, колкото 6-7 годишно дете на театър за възрастни, което през цялото време иска да каже нещо. По някое време спирам да слушам репликите и чувам само шъткането на майка му. А като бонус може и да е зад мен, за да ми рита седалката.

# 248
Ами пак възрастният до детето е виновен. Виждала съм 6 годишно на филхармоничен концерт. Седя и слуша, после си поспа, после пак слуша. Ако не беше точно на седалката пред мен, нямаше да разбера че е имало дете.

# 249
  • Сф
Спокойно бебе е било, чак да му харесва на три месеца.... Има и такива. Внучката ми е такъв еднорог, събужда се и започва да се усмихва. Аз като се събудя и като се сетя какво предстои и все на рев ме изкарва 🤣
Разбирам ,че е модерно да се водят бебета по спектакли,  но чак пък да им харесва Simple Smile.

# 250
Моята в 3-4ти месец беше непрекъснато ухилена и се радваше на хората (непознати) сякаш са супер интересни играчки.
Можех спокойно да си ходя с нея навсякъде и да я връча на всеки който изяви желание да ѝ се порадва.
Ама я да я видите сега , на 12 месеца.
Инат, фасони, пак инат... Писъци, крясъци и добре че не говори още, че май ни и псува по няколко пъти на ден.

# 251
  • Down south
Къде е смешката в последния пост?

# 252
Не че нещо, но само наминавам да ви подканя да прочетете "Мъжът ми сложи инкубатор в спалнята" - вече е под ключ, за съжаление но цялата тема е безценна Joy

# 253
Не че нещо, но само наминавам да ви подканя да прочетете "Мъжът ми сложи инкубатор в спалнята" - вече е под ключ, за съжаление но цялата тема е безценна Joy
Четох я Joy

Гледането на зайци на балкона много ми хареса.

# 254
Joy Joy Joy Не бях попадала на тази тема.

Общи условия

Активация на акаунт