Смешки от форума - 43

• 87 828
  • 704
  •   1
Отговори
# 255
Култово! Права си, Yst_89!

Едва намерих темата . Много бързо са ѝ ударили ключа. 🤣🤣🤣

# 256
На това специално много се смях Joy
Цитат
Цитат
Има много по-смислени неща да правиш, вместо да пускаш пързалки в този форум. Направо сте за бан такива.
Не е банан, истина е.

# 257
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Култово! Права си, Yst_89!

Едва намерих темата . Много бързо са ѝ ударили ключа. 🤣🤣🤣
Преди 20 години, във Враца, има един квартал - Сениче, тогава му викахме "Триъгълника" (или така си се казваше), и там някъде е имало поне петел на някоя тераса ( а може и с някоя кокошчица, знам ли) , защото познати са си го слушали как пее сутрин.

# 258
  • Обран бостан ;)
Това не е от вчера.
Имаше една култова реплика на времето "Кучета и котки може, прасета не".
В същност, ето я:

# 259
  • до най-прекрасния мъж
Преди много, много години, да речем повече от 25, че дори и 30 нашият микрорайон тепърва се строеше и имаше населени 5-6 блока. Съседите ми по апартамент имаха козичка на терасата. Един ден отворих прозореца на стаята си да погледна навън и я видях как се е облещила срещу мен и блее. Щях да падна!
По бай Тошово време в квартала имаше разселени доста от малцинствата. На първите етажи, особено в старите блокове, но и в нашия район бяха масово явление. Един ден отиваме на гости на приятелче, влизаме във входа и насреща ни кон! Кон, хора, кон! Качваше се по стълбите и си го прибраха в апартамента! Не живея в малцинствен квартал, с течение на времето въпросните семейства си продадоха апартаментите и си отидоха в махалите. Така и не успяха да се интегрират. Та нищо не може да ме учуди.

# 260
Жална му майка на този, който купи апартамент, в който е гледан кон. Сигурно трябва да го строи наново.

# 261
Цитат
Как очкваме някой да се държи аристократично,при положение ,че няма такъв предмет в училище?

Че българското образование като цяло и училището в частност имат много трески за дялане, имат. Ама за първи път срещам обвинение за липсата на час по аристократизъм. Simple Smile

ПП А едно време ни лъжеха, че да станеш джентълмен, трябва баща ти да е бил джентълмен, дядо ти да е бил джентълмен и т.н. по веригата назад.

# 262
ПП А едно време ни лъжеха, че да станеш джентълмен, трябва баща ти да е бил джентълмен, дядо ти да е бил джентълмен и т.н. по веригата назад.

А не може ли да са бабите?  Защото аз съм по-благородна по женска линия Simple Smile

# 263
Бабите имат отношение към лейдитата. Simple Smile
Но то пък в наше време, с тези флуидни полове...

# 264
Бабите имат отношение към лейдитата. Simple Smile
Но то пък в наше време, с тези флуидни полове...
Това щях да питам - на днешно време важно ли е наистина от кой пол идва аристократичната жилка... то вече всеки е какъвто си иска, знаеш ли дядо ти утре дали няма да реши че вече ти е баба?? Grinning

# 265
Така де...
Истината е, че джентълмените и лейдитата са продукт на възпитанието (първите 7 години вкъщи), а не на образованието (от 7 нататък в образователните институции).

# 266
Цитат
Simple Smile
Да не говорим какъв голям лукс е такова жилище. Никакво осамотяване. Ако някой по-едричък пръдне, ще събори стената.

# 267
Коментар, по повод въпрос дали чертите деца в семейството са от един баща.

Цитат
Оххх, аз с моето шашаво чувство за хумор на въпроса "Ама от 1 баща ли са?" бих изцепила - "1-вото и 4тото. 2рото е от комшията, а 3тото стана изненадващо от един африканец като бяхме на почивка в Зимбабве. Ама не съм сигурна, че преди това бях на конференция в Париж..."
И просто ще се наслаждавам на погледи Simple Smile

# 268
Аз съм с дъщеря на 13месеца вече, и като започнат разни хора да обсъждат на кого приличала...
На комшията бе, на комшията прилича. Triumph

# 269
Основателна причина да не можеш да напуснеш работа Joy
Цитат
Помня, преди години баба Ванга е казала на Лили Иванова,  че ще пее докато е жива. Може заради това предсказание, да я е страх да се оттегли.

Общи условия

Активация на акаунт