Смешки от форума - 43

• 84 126
  • 675
  •   1
Отговори
# 435
  • Обран бостан ;)
Цитат
Едната чете две книги седмично, а другата, ако ѝ кажа да чете - все едно ѝ предлагам да я заведа на профилактична клизма.
Joy

# 436
  • Германия
Цитат
Цитат
Вчера сложих в купичката на котката бадеми, а на масата в друга купичка нейните гранули.
Едно уиски не и ли сипа с бадемите?🤣🤣🤣

Цитат
А, то само това остава да обърка - на кого уиски и на кого Уискас Joy

# 437
Тва е то България. За едни - уискас, за други - бадеми, статистиката отчита средния българин като консуматор на уиски с бадеми.

# 438
  • София
Настоящ младоженец ли е или настоящ по-стар ерген? Laughing

# 439
  • Обран бостан ;)
Настоящ младоженец ли е или настоящ по-стар ерген? Laughing

Настоящ младоженец с тенденция да стане пак ерген 2-ра ръка. Wink

# 440
Цитат
Някоя от вас гълтала ли е рибена кост без да иска по време на бременност. Стори ми се,че глътнах днес по- едричка. Не усетих да ме драска нищо ,но се притесних ,дали има начин да премине към ембриона

# 441
Неее, не може да е истина Joy
Някой се гъбарка.

# 442
И аз така си помислих. Но не, сериозен въпрос е. Сериозен за възможностите на жената. Правенето на деца обаче не е проблем.

# 443
Въпросите по време на бременност обикновено избиват рибата.
Имаше една дама, която се притесняваше, че е навредила на бебето, защото не трябвало да вдига тежко, но трябвало да си премести лаптопа.

# 444
Даже още преди бременността. Когато четях темата за тестовете за бременност, всеки ден имаше нещо забавно. Включително до ден днешен помня как не успях да изляза на глава с една, чийто мъж се върнал от конандировка и тя три дни по-късно имала положителен тест.

# 445
Цитат
Някоя от вас гълтала ли е рибена кост без да иска по време на бременност. Стори ми се,че глътнах днес по- едричка. Не усетих да ме драска нищо ,но се притесних ,дали има начин да премине към ембриона
Не знам за ембриона, но съм сигурна, че авторката вече има преминала рибена кост в глания.

# 446
Някакви идеи? Grinning
Цитат
Не знам как се вика като имаш еректилната дисфункция ама на говора
Смея се с глас и сълзи! JoyJoyJoy
Афазия се нарича. Помня от лекциите в университета афазия на Брока и афазия на Вернике (може да греша малко имената), но коя каква е съм забравила. При едната доколкото помня мозъкът ти е наред, но говорът е засегнат и никой не те разбира. При другата говорният апарат е наред, но мозъкът не е и резултатите са същите.

# 447
  • София
Цитат

Дори аз, дето съм мъж, не мога да си представя как би станало това, което авторката е описала. Това говори достатъчно.

# 448
  • FRANCE
Exaa, akо през хранопровода се стигаше до тази част от тялото, колко ли бебета щеше да има от глътната с...ма.

# 449
Цитат
По лични причини се интересувам от грозни жени, успели да излъжат милиардери да ги вземат и Лорън буди симпатии по този параграф.

Общи условия

Активация на акаунт