Смешки от форума - 43

• 63 521
  • 505
  •   1
Отговори
# 450
Цитат
По лични причини се интересувам от грозни жени, успели да излъжат милиардери да ги вземат и Лорън буди симпатии по този параграф.

# 451
Цитат
По лични причини се интересувам от грозни жени, успели да излъжат милиардери да ги вземат и Лорън буди симпатии по този параграф.

О, от коя тема е това? Предполагам, че личните причини не са, че авторът е милиардер и си търси жена.

# 452
  • Обран бостан ;)
Цитат

Ц,ц,ц,ц, какъв нелицеприятен израз. Казва се "духовно-красиви жени". Trollface

# 453
От звездните компромати - https://bg-mam.ma/p/1810431/50247546

# 454
  • Обран бостан ;)
Цитат
За мен Безос и Лорън дълго ще се задържат, тя с нещо му е изпила ума...щом след толкова време се и ожениха и той вече колко години минаха, е влюбен в нея, няма да се разделят, нещо го е оплела, не знам с какво.

А, не знае. Trollface

Знае, знае. Sunglasses

От днес:

Цитат
В момента, в ЕС, в България се живее по-добре в сравнение с цялата ни  история. Та тук дори и бедните имат по 100 хиляди лева, които те чудят как да инвестерат - в злато или в евро и в какъв процент... Влезем ли в еврозоната това благосъстояние на българските граждани ще се увеличи.

Ко знаете вие. Wink

Последна редакция: вт, 30 сеп 2025, 10:00 от Al_Bundy

# 455
  • Euskal Herria
Разсмяха ме съфорумките (за пореден път). Благодаря им!
Цитат
Започвам 5-ти месец на диета-без "смъртоносното" бяло брашно,захар,бързи въглехидрати и прочие вредности.Дали има и 3 кг да съм свалила,ама и те не ми личат.Менюто ми е,като на зайка стръвница-много моркови и зарзават и малко месо.
Жалвам се на една приятелка,че ефект йок,а тя:
-Абсурд,мило!Аз спрях да ям хляб на закуска и за седмица съм 3 кила надолу-и забоде пържено картофче,понеже бяхме на заведение,а аз сръбнах жалостиво от таратора за 9 лева.
То вярно,че съм с болна щитовидна и менопаузата ме тресна,ама толкова малко!Че аз с летен вирус свалям повече
Цитат
Таратор за девет лв. Може да не си слаба, но със сигурност си богата Joy

# 456
  • София
Цитат
За мен Безос и Лорън дълго ще се задържат, тя с нещо му е изпила ума...щом след толкова време се и ожениха и той вече колко години минаха, е влюбен в нея, няма да се разделят, нещо го е оплела, не знам с какво.

А, не знае. Trollface

Знае, знае. Sunglasses

От днес:

Цитат
В момента, в ЕС, в България се живее по-добре в сравнение с цялата ни  история. Та тук дори и бедните имат по 100 хиляди лева, които те чудят как да инвестерат - в злато или в евро и в какъв процент... Влезем ли в еврозоната това благосъстояние на българските граждани ще се увеличи.

Ко знаете вие. Wink

Явно някой ми е откраднал стоте хиляди за инвестиции. Полицията дали ще ги намери? Smile

# 457
  • София
Малко черен хумор:
.......за внезапна смърт няма как да те предупредят, тя е внезапна и за умрелия....

# 458
Явно някой ми е откраднал стоте хиляди за инвестиции. Полицията дали ще ги намери? Smile
Авторът на поста коментира конкретна съфорумка, която непрекъснато се оплаква колко е бедна, онеправдана,  и колко е тежък живота и, и в същото време купува жилища и търси идеи за инвестиране на сто хиляди лева.

# 459
Малко черен хумор:
.......за внезапна смърт няма как да те предупредят, тя е внезапна и за умрелия....
Няма как, ама един мобилен оператор първо се засили да ми удържи една сума, заради прекъсване на договор поради смърт на абоната. Аргументът - трябвало да дам предизвестие един месец.

# 460
  • here and now
И аз четох, но не схванах за коя иде реч, може ли някой да ме просвтли на ЛС? Имам подозрения, но не съм сигурна.
Благодаря.

# 461
  • София
Малко черен хумор:
Няма как, ама един мобилен оператор първо се засили да ми удържи една сума, заради прекъсване на договор поради смърт на абоната. Аргументът - трябвало да дам предизвестие един месец.

Ох, със сълзи се смея 🤣🤣🤣

# 462
Ха-ха, смей се, Ре. Мен тогава ми идеше да вия. Младежът настояваше, че ще ми удържи една месечна такса, щото такива били правилата Dizzy Face До скандал го докарахме, добре че се появи негова колежка, щото момчето хал хабер си нямаше от форс мажор. И от естествен интелект, очевидно.

# 463
  • France
И на мен не ми беше смешно, добре че ответната страна имаше "светлина на всички етажи" и веднага провери как се процедира по този специфичен казус. Но има една порода идиоти... да не са ти на пътя Rolling Eyes

# 464
  • София
Разбирам, че тогава не ви е било смешно, но след време е някак абсурдно и от там смешно.
Аз знам, че имам много цинично и черно чувство за хумор и предимно към себе си. Просто приемам нещата от живота и гледам да видя нещо смешно навсякъде.

Общи условия

Активация на акаунт