Смешки от форума - 43

• 63 572
  • 505
  •   1
Отговори
# 465
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Явно някой ми е откраднал стоте хиляди за инвестиции. Полицията дали ще ги намери? Smile
Авторът на поста коментира конкретна съфорумка, която непрекъснато се оплаква колко е бедна, онеправдана,  и колко е тежък живота и, и в същото време купува жилища и търси идеи за инвестиране на сто хиляди лева.

сякаш имам спомен да съм го чела. но дали беше в журналистическата тема или в някоя друга...
Имаше цитат от статия, че сме забогатели неимоверно и всеки българин е заделил по около 100 000 за инвестиции.

цитатът е линк Wink

# 466
Това като свинско със зеле статистически.

# 467
Тези 100 хиляди се размятаха в темата за имотите, но не помня в коя от всичките. Май в Какво се случва реално на пазара за недвижими имоти

# 468
  • Другата България
Коя е тази с толкова апартаменти и свободни 100к?
Чак на мен ми стана любопитно, не, че тук всеки /не/ може да каже, че притежава и Тракийското съкровище.....

# 469
Само на мен ли ми звучи като ирония? Simple Smile

Дайте линк, моля.

# 470
Никой не е казвал, че има 100 бона. Спорът започна от нищото. Някой се оплакал, че е много зле, ама друг го затапи, че в друга тема питал как да се инвестират 100 бона, направи се връзка, после кой разбрал, кой не според своите позиции в спора го подхвана и така.

# 471
Само на мен ли ми звучи като ирония? Simple Smile
Оригиналният пост е от темата за еврото. Никаква ирония нямаше, чиста самозаблуда. 100к капитал при всеки беден.

# 472
# 473

Допускам, че има нещо общо с изказвания от сорта как в провинцията само на хартия са бедни, работят на сиво и прибират хилядарки в плик над официалната им МРЗ. Спестяват ги тия хилядарки, защото всичко си произвеждат в дворчето, или им пращат буркани с произведеното, а пък на сьомга, суши, авокадо и синьо сирене не са свикнали и не обичат, за разлика от живеещите в София, които без такива неща не могат да преживеят.

# 474
...а пък на сьомга, суши, авокадо и синьо сирене не са свикнали и не обичат...

Scream Мислех, че си ги произвеждат в задния двор, понеже току чета колко топ разнообразно се хранят без да пазаруват нищо по шест месеца, понеже сами си гледат храната. Как съм се заблуждавала.

# 475
...а пък на сьомга, суши, авокадо и синьо сирене не са свикнали и не обичат...

Scream Мислех, че си ги произвеждат в задния двор, понеже току чета колко топ разнообразно се хранят без да пазаруват нищо по шест месеца, понеже сами си гледат храната. Как съм се заблуждавала.

То затова ли някои се оплакват, че нямат дядовци и баби на село да им пращат буркани, и се налага да си купуват сами сьомгата на промоция?

# 476
Естествено. Ноторно известен факт е как сьомгата и скаридите се самоотглеждат като плевели в богатата българска земя и само мързелът и злобата са причина старите да не пращат на младите.

# 477
Естествено. Ноторно известен факт е как сьомгата и скаридите се самоотглеждат като плевели в богатата българска земя и само мързелът и злобата са причина старите да не пращат на младите.

Това е долна клевета, струва ми се. Широко известно е сред софиянците от трето-четвърто поколение, че новодошлите софиянци и живеещите в провинцията си имат щедри баби и дядовци, които редовно им пращат буркани със сьомга и скариди по автобуса Каспичан/Долно Нанагорнище - София.

# 478
Joy Joy Joy
Така я разбирам аз тая тема. Благодаря ви, момичета Hug

# 479
Аха, щедри. Друг път. Стискат си хилядарките и се правят на закъсали.

Общи условия

Активация на акаунт