Смешки от форума - 43

• 84 074
  • 675
  •   1
Отговори
# 480
Ами то е извън контекст малко така.., добре, че сложихте линк.

# 481

Допускам, че има нещо общо с изказвания от сорта как в провинцията само на хартия са бедни, работят на сиво и прибират хилядарки в плик над официалната им МРЗ. Спестяват ги тия хилядарки, защото всичко си произвеждат в дворчето, или им пращат буркани с произведеното, а пък на сьомга, суши, авокадо и синьо сирене не са свикнали и не обичат, за разлика от живеещите в София, които без такива неща не могат да преживеят.

Не точно, тръгна като вметка към конкретна авторка, и нейният въпрос:

Авторката в същото време непрекъснато се ожалва като бедна и онеправдана пенсионерка и пише яростно против еврото, богатите и лошият "Запад". А в други теми споменава как е купила апартамент на сина си, как би си купила отделно жилище за себе си, и как е давала (или дава?!? - не помня точно) частни уроци.
Оттам тръгна сарказмът, защото е много активна в политическите теми.

# 482
Тези 50 бона от преди деноминацията ли са, бяхме милионери  всички , какви времена само.

# 483
Деноминацията само премахва нулите,а не стойността на парите. Например хиляда лева станаха един лев,но и двете банкноти имаха една и съща покупателна стойност...

# 484
  • Обран бостан ;)
Тези 50 бона от преди деноминацията ли са, бяхме милионери  всички , какви времена само.

50 касови бона. Trollface

Вие за какво си помислихте ?. Wink

# 485
  • Варна
 Монополи...

# 486
  • Обран бостан ;)
Цитат
Чисто от твърде скромния ми сексуален опит искам да попитам, въобще има ли мъже които след по-дълга връзка им се занимава със задоволяване на партньорката, понеже и предния ми свършваше доста бързо, явно кофти късмет не знам какво да кажа 😀но и там в по-голяма част от времето не ревеше повече от 5 минути.

Е-еш и ревеш е раОтата. Trollface

# 487
  • София
Цитат
Чисто от твърде скромния ми сексуален опит искам да попитам, въобще има ли мъже които след по-дълга връзка им се занимава със задоволяване на партньорката, понеже и предния ми свършваше доста бързо, явно кофти късмет не знам какво да кажа 😀но и там в по-голяма част от времето не ревеше повече от 5 минути.

Е-еш и ревеш е раОтата. Trollface
Вече 5 минути се смея нон-стоп, чак сълзи ми потекоха.

# 488
Смеете се вие, но преди повече от 10 години в друг форум потребител убеждаваше жените, че всеки мъж плаче след секс. Може жената да е нацелила него.

# 489
Моя след секс не плаче, ама се насълзява след кратко резюме за харчовете😂

# 490
Цитат
И на мен Брад ми е най-най. Завинаги.
//
И на мен сестро! Няма мъж, който да се сравни с тази извънземна красота! Той е икона за мен, имам негови плакати и една негова снимка която съм си сложила на табуретката пред банята. Бих искала да го усетя, но това вече е друга тема! хаха Grinning
Евала. Жената си казва.

# 491
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Смеете се вие, но преди повече от 10 години в друг форум потребител убеждаваше жените, че всеки мъж плаче след секс. Може жената да е нацелила него.
Моя мъж е счупен,така ли? Защо не плаче?

# 492
Моя мъж е счупен,така ли? Защо не плаче?
Ми счупен е, и твоя и моя...
След онзи, са счупили калъпа Satisfied

# 493
Или на Тити Папазов.

# 494
От темата "какво да правим с парите на децата, събрани от рожден ден":

Цитат
Съхраняването на пари за децата не е просто да ги държиш на сигурно, а да ги подготвиш за бъдещето им. Някои хора казват, че е добре тези пари да не просто „стоят“, а леко да „работят“ - примерно в спокоен инвестиционен инструмент или детска спестовна сметка. Важно е и децата да знаят, че тези средства не са просто подарък, а отговорност

И отговора:

Цитат
Честито, Гошко, стана пълнолетен! Стринка ти Пена за третия ти рожден ден ти подари един спокоен инвестиционен инструмент, ама ще ти го дадем след десетина годинки, като видим, че си вече отговорен Rolling Eyes

SmileySmileySmiley

Общи условия

Активация на акаунт