Смешки от форума - 43

• 64 520
  • 516
  •   1
Отговори
# 480
  • Другата България
Ама това била Стефка!
Ясно, там параноята и обсесията е на макс.
Путин наднича дори и от хладилника, повече от Бачорски.

# 481
Ами то е извън контекст малко така.., добре, че сложихте линк.

# 482

Допускам, че има нещо общо с изказвания от сорта как в провинцията само на хартия са бедни, работят на сиво и прибират хилядарки в плик над официалната им МРЗ. Спестяват ги тия хилядарки, защото всичко си произвеждат в дворчето, или им пращат буркани с произведеното, а пък на сьомга, суши, авокадо и синьо сирене не са свикнали и не обичат, за разлика от живеещите в София, които без такива неща не могат да преживеят.

Не точно, тръгна като вметка към конкретна авторка, и нейният въпрос:

Авторката в същото време непрекъснато се ожалва като бедна и онеправдана пенсионерка и пише яростно против еврото, богатите и лошият "Запад". А в други теми споменава как е купила апартамент на сина си, как би си купила отделно жилище за себе си, и как е давала (или дава?!? - не помня точно) частни уроци.
Оттам тръгна сарказмът, защото е много активна в политическите теми.

# 483
Тези 50 бона от преди деноминацията ли са, бяхме милионери  всички , какви времена само.

# 484
Деноминацията само премахва нулите,а не стойността на парите. Например хиляда лева станаха един лев,но и двете банкноти имаха една и съща покупателна стойност...

# 485
  • Обран бостан ;)
Тези 50 бона от преди деноминацията ли са, бяхме милионери  всички , какви времена само.

50 касови бона. Trollface

Вие за какво си помислихте ?. Wink

# 486
  • Варна
 Монополи...

# 487
  • Обран бостан ;)
Цитат
Чисто от твърде скромния ми сексуален опит искам да попитам, въобще има ли мъже които след по-дълга връзка им се занимава със задоволяване на партньорката, понеже и предния ми свършваше доста бързо, явно кофти късмет не знам какво да кажа 😀но и там в по-голяма част от времето не ревеше повече от 5 минути.

Е-еш и ревеш е раОтата. Trollface

# 488
  • София
Цитат
Чисто от твърде скромния ми сексуален опит искам да попитам, въобще има ли мъже които след по-дълга връзка им се занимава със задоволяване на партньорката, понеже и предния ми свършваше доста бързо, явно кофти късмет не знам какво да кажа 😀но и там в по-голяма част от времето не ревеше повече от 5 минути.

Е-еш и ревеш е раОтата. Trollface
Вече 5 минути се смея нон-стоп, чак сълзи ми потекоха.

# 489
Смеете се вие, но преди повече от 10 години в друг форум потребител убеждаваше жените, че всеки мъж плаче след секс. Може жената да е нацелила него.

# 490
Моя след секс не плаче, ама се насълзява след кратко резюме за харчовете😂

# 491
Цитат
И на мен Брад ми е най-най. Завинаги.
//
И на мен сестро! Няма мъж, който да се сравни с тази извънземна красота! Той е икона за мен, имам негови плакати и една негова снимка която съм си сложила на табуретката пред банята. Бих искала да го усетя, но това вече е друга тема! хаха Grinning
Евала. Жената си казва.

# 492
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Смеете се вие, но преди повече от 10 години в друг форум потребител убеждаваше жените, че всеки мъж плаче след секс. Може жената да е нацелила него.
Моя мъж е счупен,така ли? Защо не плаче?

# 493
Моя мъж е счупен,така ли? Защо не плаче?
Ми счупен е, и твоя и моя...
След онзи, са счупили калъпа Satisfied

# 494
Или на Тити Папазов.

Общи условия

Активация на акаунт