Смешки от форума - 43

• 83 710
  • 682
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Не мога да преценя дали това е за страшките или за смешките...

Прилича на либерал, изпаднал в нервен срив. На тях все тоя човек им е на устата/клавиатурата. При нервен срив сменяват редовните обиди и пъчене без покритие с някакъв тежък сарказъм, защото си мислят, че са били твърде мили по време на досегашното демонизиране и хората не са разбрали заповедите им кого да мразят.

# 571
Видях авторския пост, ирония,  ама не  са го разбрали,  за смешки си  е.

# 572
  • France
Не знам дали е ирония, но факт, има и такива, които вярват в тези басни. Наистина невероятно.
Мда, ирония ще да е. По "доцент доктор" го познах Joy

# 573
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
И за мен е ирония, но допускам, че съществуват хора, които искрено вярват в тези неща. Все пак с очите си видях индивиди, които вярват, че Земята е плоска.

Съфорумка се презентира, че може да готви:
Цитат
Мога да приготвям цедено кисело мляко.
Признавам си, че никога не би ми хрумнало да включа точно това умение в кулинарната си биография.

# 574
Цитат
майката има право на всичко , което пожелае , има закони в защита на майката , има закони , бързи процедури , майката решава всичко , майката има запазени права за двама родители , майката може лесно , всъщност греша , ненужна информация давам , не прочетох темата
Smiley

# 575
  • София
Олеле Close
Надявам се, че това е ирония.

# 576
Не е ирония, потребителят е на нож с майките, особено с отглеждащите сами децата си, запомнила съм го от някакви теми.

# 577
  • София
Много прецизни диагностики правят тия чела:

Цитат
Този човек няма как да е минал психотест, с тази реакция на челото му се изписа, че е психопат.

# 578
И тутти фрутти..🤣
Цитат
Не им дава душа на учЕните от САЩ да ни оставят, нас, 40 годишните да си изживеем последните 10 години от мензиса на спокойствие, ами научиха света да спряга ПЕРИ-менупаузата като нещо, което съществува!  На времето имаше само менупауза - сега не! 40+ е пери менупауза, 30+ ще е тути менупауза и 20+ ще е фрути менупауза...

# 579
  • София
А който не живее близо до някоя граница кучетата го яли!

Цитат
Ако пък всички фризьорки вдигнат цената двойно, ще се подстригваме в Румъния, Сърбия или Турция.

# 580
А който не живее близо до някоя граница кучетата го яли!
Линк към публикациите на автора на това може да се сложи като смешка или виц.

# 581
Цитат
Първо да започнем с това, че аз когато видя пиян човек до неузнаваемост си казвам ИЛ!

И аз! Винаги! Видя ли пиян човек, веднага - ил!

# 582
Остава някой и да преведе какво е ИЛ. Laughing

# 583
според мен - неграмотно транскрибиране на EW

# 584
  • София
според мен - неграмотно транскрибиране на EW
И според мен.
Да не казвам колко пъти четох изречението, докато си преведа това...

Общи условия

Активация на акаунт